レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvis du vil garantere dig at få kÞrekortet fÞrste gang, skal du tage 123trafik. SpÞrg efter at få Nabil som kÞrerlÊrer for han er varm, og god til at lÊre fra sig.

MC kort 2025 Super oplevelse at tage MC-kÞrekort hos 123Trafik og Christopher. Startede 12. august og stod med kort 20. oktober. Det svarer til lyn-forlÞb uden mérpris. Dette takket vÊre fleksibel p... もっず芋る

StÞrste anbefaling herfra. Jeg skulle hurtigst muligt erhverve mig kÞrekort pga flytning, og der gik kun 11 uger fra fÞrste samtale til kÞrekortet var i hus👍🏻 Christopher har vÊret sÊrdele... もっず芋る

䌁業情報

5.0

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

279件のレビュヌ

Rigtig god kÞreskole!

123 Trafik er en fantastisk god kÞreskole med dygtige kÞrelÊre der gÞr dig klar til din mc drÞm på ingen tid.
Alt gik godt under forlÞbet, hurtig booking af teori/kÞreprÞve og ikke mindst en god planlÊgning af undervisningen så man hurtigstmuligt kan få sit kÞrekort.
Christopher har helt sikkert styr på det.
Kan 100% anbefales! 5 stjerner her fra :D

2020幎5月28日
自発的なレビュヌ

Rigtig god kÞreskole og god planlÊgning!

Rigtig god kÞreskole og god planlÊgning.
Jeg tog MC kort, og det tog ca. 8 uger fÞr jeg stod med kortet i hånden. Når man tager MC kort, så skal man kÞre i hold, og skal derfor aftale kÞretider, hvor alle kan - det var INTET problem med kÞrelÊren Christoffer, vi satte os ned allesammen, og fik ordnet datoerne, så det fungerede for alle.

Intet med ekstra gebyrer, god undervisning, god kÞrelÊrer og hyggelig stemning - OG HURTIGT FORLØB!

2019幎11月27日

Fra nul til MC kÞrekort pÃ¥ 8,5 uger i

Fra nul til MC kÞrekort på 8,5 uger i en alder af 54. Var ikke sikker på det ville lykkes, men Christoffer var god til korrigere min lidt tunge motorik uden at tage modet fra mig. Fantastisk instruktion, inkluderende team spirit og et virkelig godt forlÞb hvor kÞreprÞven blev en fed fÊlles oplevelse.

2019幎11月19日

Virkelig dårligt

Virkelig dårligt. Ringede for at hÞre om der var tid til en kÞreprÞve hvor efter jeg bare for at vide nej desvÊrre og jeg sku finde et andet sted fordi de har travlt. Men man kan da altid sige hvornår man har tid så er det op til en selv om man kan eller ikk. Meget dårlig stil synes jeg.

2019幎10月8日
123 Trafik - BrÞnshÞj ロゎ

123 Trafik - BrÞnshÞj からの回答

Hej Ahmed

Tak for din anmeldelse - på trods af den enkelte⭐

Vi havde desvÊrre ikke tid til at hjÊlpe dig med din henvendelse, så det fik du selvfÞlgelig tydelig besked om med det samme.

Med klar tale og Êrlighed kommer man lÊngst - også selvom det nogen gange kan skuffe modtageren.

Mvh Christopher

PS.

Det skal for god ordens skyld prÊciseres, at anmelder ikke er elev hos 123trafik

Fantastisk professionel kÞrerlÊrer og

Fantastisk professionel kÞrerlÊrer og kÞreskole.

Mine sÞskende, min mor og jeg har ALLE gået på denne kÞreskole og haft SÞren GjÞl som kÞrelÊrer! Det kan klart anbefales, SÞren er super dygtig til at lÊre fra sig, og har en helt enorm tålmodighed overfor sine elever. Teori- og kÞretimerne er ikke kun lÊrerige men har en god balance mellem en afslappet samt professionel atmosfÊre. KÞrelÊren er Êrlig, trovÊrdig og ekstremt god til sit arbejde. Jeg har anbefalet denne kÞreskole til alle mine nÊrmeste venner og bekendte, da jeg uden tvivl mener det er top undervisning og man sjÊldent finder en bedre kÞrelÊrer end SÞren. Man kan klart mÊrke det er en kÞrelÊrer der Þnsker det bedste for sine elever, modsat andre skrÊkhistorier jeg har hÞrt om andre kÞreskoler i KBH. Jeg har kun positive ting at sige om min samlede oplevelse derfra.

Jeg bestod teoriprÞven med kun 1 fejl, og bestod kÞreprÞven fÞrste gang.
Tusind tak SÞren, og held og lykke herfra! :D

2019幎9月21日
自発的なレビュヌ

MC kort på kun 2 måneder!

Jeg startede i juni måned på MC kÞrekort hos 123Trafik og i slutningen af juli, stod jeg med kÞrekortet i hånden! God, hurtig og fleksibel planlÊgning, teoretisk undervisning på et niveau, der er til at forstå med mulighed for også at Þve teoriprÞver hjemme og en kÞrelÊrer der har hjerte og humÞr med i sit arbejde.
Christopher for de varmeste anbefalinger herfra.

2019幎8月8日

MotorcykelkÞrekort

Jeg tog mit motorcykelkÞrekort her og havde en fantastisk oplevelse, Christopher er hjÊlpsom og god til at lÊre fra sig. Motorcyklerne på skolen er nye og gode at kÞre på. Jeg vil bestemt anbefale denne kÞreskole.

2019幎6月25日
自発的なレビュヌ

Professionalisme ud over det sÊdvanlige og BILLIGT!

Tog mit store MC kÞrekort hos Chrisopher på kun 6 uger fra 1. teori-lektion til bestået kÞreprÞve!
Dette er usÊdvanligt i kÞbenhavn, grundet kÞ til i teori- og kÞreprÞver hos politi og motorsagkyndige.

1. Christopher er yderst kompetent; husker som en elefant. Er nÊrvÊrende, positiv og fagligt stolt.

2. Christopher skaber hurtigt en god stemning i lokalet. Der er ro i undervisningen og han danner sig hurtigt et overblik over de mange tilmeldte, så planlÊgning af teori og kÞrsel forekommer hurtigt, så vidt muligt fleksibelt tilrettelagt og sjovt som muligt.
Her er ikke noget med en pc til hver. Her er TAVLEUNDERVISNING!
Undervisning til MC er alle LYN-KURSER. Teori 1-2 gange ugenligt. 1 enkelt lÞrdag. Også mulighed for kÞretimer i helligdage, alt efter hvad flertallet kan.
Det er ikke det stÞrste undervisningslokale, men m2-priserne på lokaler er generelt skyhÞje i KBH!

3. Christopher har overskud. Selv om han arbejder 24/7, så er han altid rolig og velforberedt på hvad der skal ske. Der er megen koordination af tider, tilladelser, lÊgeerklÊringer, lektionsplaner osv som bare skal spille. Og der er Christopher altså en mester til at huske og at hjÊlpe.

4. KÞrsel gÞres sjovt, lÊrerigt, smukt og sikkert. Du kommer til at kÞre gennem Hareskoven, gennem de smukke indre KBH (måske en tur til Amalienborg) og selvfÞlgelig de obligatoriske villaveje med hÞjre vigepligt samt motorvej.

5. Den ekstra mil: Christopher gÞr alt hvad han kan, for at klÊde dig på, til at blive en GOD MC'er. Ikke bare en der skal bestå kÞreprÞvens fÊlder. Svingteknik, kontrastyring og hvordan man som helhed har fordele i trafikken på to hjul; selvfÞlgelig på forsvarlig vis.

6. En coach i pressede situationer: Christopher fokuserer på progration hos den enkelte. De fleste har forudsÊtningerne, men vi er alle forskellige. Her arbejder han målrettet med den enkeltes udvikling. Det hele skal nok gå.
Til selve kÞreprÞven smitter hans overskud og glÊde af. Der jokes, Þves, beroliges og motiveres. Vi var 5 på dagen til kÞreprÞven. Vi bestod alle naturligvis:-)

7. Det er BILLIGT! 123 trafik tager 8995kr...DET ER DET! Og det er KBH's billigste! Resten er til lÊge, politi, mc-baneanlÊg, motorsagkyndig, afgift til staten osv. Dette fremgår også tydeligt på et papir du får!

Dertil kommer:
500kr til online-teori-bog(lidt dyrt, ved ikke om det findes billigere)
200kr for at lade Christopher aflevere din ansÞgning til politiet.
500kr for ekstra kÞretimer, hvis du hovedsageligt selv vurderer om du vil ha det(der er kun dobbelt-lektioner, altså 2x45 min=1000kr for en ekstra kÞretime på vej.

Alt fra stÞvler, bukser, jakke, handsker og hjelm er GRATIS at låne. Slet ikke det bedste udstyr, men helt ok! Måske skolen kunne ofre lidt ekstra på radio-kommunikationsudstyret(headset)

8. Fede nye cykler! Ikke noget med små gamle maskiner. Hvis du tager kort til stor MC, kÞrer du også på en ny 500/600 ccm Suzuki!

Alt i alt. Tak for en fed tid. GlÊd jer!
BH Jonas Meincke, marts-maj 2019

2019幎5月23日
自発的なレビュヌ

Tag MC kÞrekort hos 123Trafik!

Jeg startede mit MC-forlÞb i slut februar måned og har start i start april fået min MC kÞrekort!

Jeg har en travlt arbejdsliv, som leder i en entreprenÞrvirksomhed, og det tog min kÞrelÊre (Christopher) hÞjde for. Han har formået at skrÊddersy mit forlÞb så jeg kunne opnå min kÞrekort på 7 œ ugers tid.
Måske var der tidspunkter som jeg skulle bede om tidligere fri fra arbejde, men det var til at overkomme. Det fedeste var at Christopher lÊrte en at have det sjovt med en MC og samtidig forklare i en behagelig tone omkring fÊrdselsreglerne samt håndteringen af cyklerne. Jeg bestod teoriprÞven med nul fejl og jeg bestod praktisk prÞve uden problemer.

Efter forlÞbet har de andre elever og jeg dannet vores egen MC gruppe på facebook, delvis pga. stemningen var altid positivt og rart hos 123trafik.

Jeg kan kun anbefale at tage MC kÞrekort hos 123Trafik (Christopher). I vil simpelthen ikke fortryde det!

2019幎4月17日

StÞrste anbefaling herfra

StÞrste anbefaling herfra.

Christopher har vÊret sÊrdeles behagelig, rolig og tålmodig. Han var super god til at skabe ro og guide under kÞrsel. Derudover har han vÊret meget fleksibel ifh til kÞretimetider.

Alt i alt en super god oplevelse, at tage kÞrekort hos 123trafik. Kan varmt anbefales.

Mvh Bonnie

2019幎4月11日

Rigtig god kÞreskole!

Jeg kan kun varmt anbefale 123Trafik kÞreskole. Rigtige gode kÞrelÊrer.
GÞr dig selv en tjeneste og anskaf din lÊgeerklÊring med det samme, så går forlÞbet hurtigt og uden evt. ventetid.

2018幎11月5日

Fantastisk kÞreskole og kÞrelÊrer

Fantastisk kÞreskole og kÞrelÊrer. Tog MC kÞrekort hos Christopher. Den måde han underviser på er ekstraordinÊrt. Han har masser af forståelse og tålmodighed. Selvom det tog mig ca. 1 år at tage kÞrekort til mc. Vil anbefale andre at tage kÞrekort hos ham.

2018幎10月30日
自発的なレビュヌ

Helt ekstraordinÊr god kÞreskole.

Helt ekstraordinÊr god kÞreskole.
Top professionel og struktureret.
Jeg tog kÞrekort til MC hos Christopher og bestod både teoriprÞve og kÞreprÞve fÞrste gang. Både SÞren og Christopher er super flinke og gjorde både teori og kÞrelektioner til en fornÞjelse.

Jeg kan klart anbefale 123trafik!

Mads Emil

2018幎10月8日