レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Buiten het feit dat er bij aankomst op het vliegveld in Düsseldorf voor ons geen vliegtickets waren geboekt, was alles verder top geregeld. Gelukkig waren we er ruim op tijd en nog plaatsen vrij op... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
&Olives Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen binnen en buiten Europa. We combineren unieke bestemmingen met kleinschalige accommodaties, lokale ervaringen en persoonlijke service. Reizen met &Olives betekent kwaliteit, comfort en zorgeloos genieten.
連絡先
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Top service
Door mijn eigen stommiteit, rijbewijs vergeten, kregen wij geen huurauto mee op onze Fly & Drive in Puglia, Italië. &Olives heeft ons hierin begeleid en samen zijn we tot een oplossing gekomen waardoor de reis toch voortgezet kon worden. Telefonisch contact was makkelijk en behulpzaam. Ook de financiële afhandeling omdat wij de geboekte auto niet meekregen was snel en adequaat. Top service.

Alles was goed geregeld
Alles was goed geregeld: vlucht, autohuur, hotels. En ik had per ongeluk slechts voor 1 persoon ruimbagage gereserveerd. Gevolg: aan de balie moet ik dik bijbetalen voor de 2e koffer, alleen voor de heenreis. Toen ik dat vanuit de Algarve alsnog ook voor de terugreis bij Transavia wilde regelen liep ik steeds vast op hun site. Belde toen ten einde raad &Olives. En die regelde het alsnog voor mij! Ik blij!!!

Sardinië
Gelukkig waren we er ruim op tijd en nog plaatsen vrij op de vlucht, zodat alles nog geregeld kon worden.

Alles was prima geregeld
Alles was prima geregeld, de accommodaties waren op goede locaties en ze waren erg schoon en verzorgd. Er was makkelijk contact te maken met &olives travel bij vragen.

&Olives Travel からの回答
Wij hadden vertragingen met onze heenvlucht
Wij hadden vertragingen met onze vluchten. Door hun adequate hulp en snelle actie, is de reis toch goed verlopen. Locatie en autoverhuur werden meteen op de hoogte gebracht. Goede hulp ook na de reis met de afhandeling met de luchtvaartmaatschappij

Goed verzorgde reis!
De reis was goed verzorgd. Mooie plaatsen. Van tickets tot autohuur en alle hotels. Stuk voor stuk goede hotels. Nergens geen vervelende verrassingen. Voor herhaling vatbaar.

&Olives Travel からの回答
Hele fijne vakantie gehad met mijn…
Hele fijne vakantie gehad met mijn zoon.
Vragen werden direct beantwoord!

Top service !
Zeer behulpzaam bij het samenstellen van onze reis, zowel telefonisch als per e-mail goed bereikbaar, goede directe communicatie, niets op aan te merken, alleen maar lof, de reis was tot in de puntjes verzorgd.

&Olives Travel からの回答
Hele fijne authentieke en comfortabele…
Hele fijne authentieke en comfortabele accomodaties.

&Olives Travel からの回答
In tegenstelling met bv Nordic TRAVEL…
In tegenstelling met bv Nordic TRAVEL waar elke dag er de juiste uitstappen worden voorgesteld , gooien jullie gewoon allerlei " sites" gewoon op een hoopje, niks gestructureerd. Van de laatste dagen was er dan bijna geen info.
Dit kan beter volgens mij.
Maar de hotels en Bed and breakfasts waren dan wel weer goed.

alles super geregeld
mooie locaties, alles top geregeld.
Nooit hoeven wachten op een transfer

&Olives Travel からの回答
Alles was goed geregeld en informatie…
Alles was goed geregeld en informatie tijdig en volledig verstuurd.

&Olives Travel からの回答
reis en hotel keurig geregeld, maar dat is het dan ook.
Alles is digitaal. Ze regelen vlucht, hotel en huurauto. Dat is allemaal prima geregeld. De route, bezienswaardigheden, het vakantieprogramma. Dat moet je wel allemaal nog zelf uitzoeken.

&Olives Travel からの回答
De reis was perfect geregeld.
De reis was perfect geregeld.
Alles klopte.We hebben hierdoor een geweldige tijd gehad.
Hotel was prima evenals het ontbijt.
Aardig personeel , waar niets te veel voor was.

Toplocatie…
Vooral de geregelde locatie was prachtig.
Het zou wel fijn zijn als er (als er meerde economy nivo's zijn) duudelijk wordt gecommuniceerd wordt welke klasse geboekt is. Air Malta heeft er 4 met verschillende restricties.
Ook een uitsplitsing van ticket en accommodatie zou fijn zijn.
Verder waar voor je geld.

De communicatie was uitstekend
De communicatie was uitstekend.
Geen eindeloze wachttijd aan de telefoon.
Alles goed geregeld!

Trustpilot エクスペリエンス