&Olives Travel レビュー 1,030

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Door mijn eigen stommiteit, rijbewijs vergeten, kregen wij geen huurauto mee op onze Fly & Drive in Puglia, Italië. &Olives heeft ons hierin begeleid en samen zijn we tot een oplossing gekomen waardoo... もっと見る

5つ星のうち4の評価

In tegenstelling met bv Nordic TRAVEL waar elke dag er de juiste uitstappen worden voorgesteld , gooien jullie gewoon allerlei " sites" gewoon op een hoopje, niks gestructureerd. Van de laatste d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alles was goed geregeld: vlucht, autohuur, hotels. En ik had per ongeluk slechts voor 1 persoon ruimbagage gereserveerd. Gevolg: aan de balie moet ik dik bijbetalen voor de 2e koffer, alleen voor de h... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Buiten het feit dat er bij aankomst op het vliegveld in Düsseldorf voor ons geen vliegtickets waren geboekt, was alles verder top geregeld. Gelukkig waren we er ruim op tijd en nog plaatsen vrij op... もっと見る

企業情報

1. ツアー オペレーター
  2. 旅行代理店

当該企業による記述

&Olives Travel is een Nederlandse reisorganisatie gespecialiseerd in bijzondere reizen binnen en buiten Europa. We combineren unieke bestemmingen met kleinschalige accommodaties, lokale ervaringen en persoonlijke service. Reizen met &Olives betekent kwaliteit, comfort en zorgeloos genieten.

連絡先

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Mooie poussada’s

Mooie poussada’s, gelegen interessante regio’s , vliegen en autohuur verliepen goed. Kortom, weer een mooie ervaring rijker.

2025年10月30日

Goed bereikbaar

Dit is de 2e keer dat ik op reis geweest ben met &Olives Travel. En het bevalt goed!

Ook als er iets is tijdens de reis zijn ze in het weekend goed bereikbaar en erg behulpzaam.

2025年10月2日

&Olives Travel からの回答

Bedankt voor de 5-sterren review. Dit wordt gewaardeerd. Wij stellen de herhaalde keuze voor &Olives Travel enorm op prijs!

Rondreis Alentejo

Wij zijn zeer tevreden over het totaal aangeboden pakket, de snelle communicatie en de klantvriendelijke benadering. Dit is de reden dat we al meerdere keren voor &Olives Travel hebben gekozen om een rondreis te maken.

2025年10月8日

5つ星のうち4の評価

In principe ging het vrij eenvoudig qua…

In principe ging het vrij eenvoudig qua boeken en ook de ondersteuning ter plekke was prettig, ondanks dat er wat was "misgegaan" bij de autoverhuur.
De app die &Olives echter adviseert om te downloaden, is niet echt nuttig. Er zijn geen bijzondere of goede tips, dus heb tijdens mijn verblijf niet hiervan gebruik gemaakt, terwijl wel voorgespiegeld was dat dit nuttig zou zijn.

2025年6月22日

&Olives Travel からの回答

Bedankt voor uw feedback! Dit wordt gewaardeerd. We nemen uw opmerkingen over de app mee voor een volgende keer. Fijne dag!

Prima ervaring

We hebben een leuke reis gemaakt met &Olives. Een rondreis met 5 verschillende hotels. Ondanks dat we vroeg boekten waren 2 van de 5 hotels niet beschikbaar. De hotels die daarvoor in de plaats kwamen waren prima. Heel anders en we zouden ze zelf nooit gekozen hebben maar omdat het maar om 2 overnachtingen ging was het goed genoeg.
Het ophalen van de auto was een ellende (lange rij, ondanks alle verzekeringen was het volgens het bedrijf toch niet goed genoeg, veel borg etc etc.) maar daar kan &Olives niets aan doen.
De app waar &Olives mee werkt is helder en handig. Reisdocumenten zijn overzichtelijk terug te vinden.
Gezien de kosten van de reis had bagage bij de prijs inbegrepen mogen zijn. Dit was niet het geval dus kwam er nog een kleine 100 euro per persoon, ruimbagage heenreis en terugreis, bij.

2025年7月9日

&Olives Travel からの回答

Bedankt voor uw feedback! Dit wordt gewaardeerd. We nemen uw opmerkingen over de autoverhuur mee voor een volgende keer. Fijne dag.

Prima geregeld!

Goed geregeld nadat eerste optie niet beschikbaar was.

2025年9月5日

Prachtige vakantie

Erg leuke reis en vrijwel alles goed geregeld. Een klein foutje daargelaten maar ook dat is goed opgepakt nadat we contact hadden opgenomen. Mooie locaties en goede verblijven.

2025年9月29日

Vriendelijk en hulpzaam medewerkers

Vriendelijk en hulpzaam medewerkers. Altijd snelle antwoord op mijn vragen. Alles was goed geregeld en wij hebben weer een fijne vakantie gehad!

2025年9月30日

Fijne touroperator

Fijne touroperator, mooi aanbod en korte lijnen

2025年8月29日

Boekings

Het was grandioos en zeer makkelijk om onze fijne uitje hier te mogen uitzoeken en onze tijd die we nog hebben samen te van te gaan genieten aan de prijs lacht het niet enorm bedankt

2024年10月21日

Hopelijk tot ziens!

Een prima najaarsvakantie!

In een kort tijdsbestek ontving ik 3 voorstellen voor een reis naar Toscane.
De uiteindelijke keuze bleek Super.
Via de app van &olives ontving alle reisbescheiden en had die voortdurend digitaal bij de hand.
Zo ga je zorgeloos op vakantie!

2025年9月7日

&Olives Travel からの回答

Bedankt voor de 5-sterren review. Fijn om te horen dat de reis naar wens was. Dit wordt gewaardeerd. Hopelijk tot ziens!

5つ星のうち4の評価

Digitaal is er ruimte voor verbetering

Digitaal is er ruimte voor verbetering. Eerst wordt een verkeerde app aangeraden. Daarna werkt de eigen &olives app ook nog niet direct. Uiteindelijk is alles goed gekomen. De verstrekte informatie is goed. Op basis van onze Portugal rondreis hadden we een hogere verwachting van de 4-sterren locatie. Het was wel goed schoon, maar er was weinig privacy.

2025年5月13日

&Olives Travel からの回答

Bedankt voor uw feedback! We nemen uw opmerkingen over de app en de locatie mee voor een volgende keer. Fijne dag.

prima eerste ervaring met Olives

info: zowel website als app prima info. Voldeed aan verwachtingen. Accomodatie: beide hotels uitstekend qua klantvriendelijkheid, kamers, hygiene. Extra bij te boeken prima ontbijt voor <10 euro. Vervoer: prima transfer en vliegreis.
klein minpuntje: bij aankomst Schiphol afstand lopen van vliegtuig naar terminal, vraag : en bij slecht weer?

2025年10月11日

&Olives Travel からの回答

Hartelijk dank voor de positieve feedback. Fijn dat alles naar wens was. We hebben helaas geen invloed op de service van Schiphol. Maar nemen deze feedback graag mee in onze service en communicatie. Bedankt!

Peloponnesos reis

De meeste hotels waren goed, na wat correcties van onze kant. Alleen het Margo beach hotel in Giteon kunt u beter niet meer adviseren aan klanten. Zeer matig. Vooral de hotels in Limeni Village en Naushotel in Nafplion waren helemaal top. Hotel bij Modenvasia lag ook erg mooi en was ook goed.

2025年10月8日

&Olives Travel からの回答

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat de meeste accommodaties naar wens waren en nemen uw opmerking over Margo beach hotel mee in toekomstige adviezen. Tot ziens!

Super geregeld

Alles was perfect geregeld en de acco's waren boven verwachting! Enorm genoten! Klein minpuntje was dat de Hotelbelasting geen € 7,- per nacht was (zoals gecommuniceerd) maar € 10,-. Verder geen enkel negatief punt, alleen maar lof.

2025年9月15日

&Olives Travel からの回答

Hartelijk dank voor de positieve feedback. Fijn dat alles naar wens was en de accommodaties boven verwachting waren, en we zullen de opmerking over de hotelbelasting meenemen om de communicatie in de toekomst te verbeteren!

Zeker een aanrader !

Onze reis naar Samos / Ikaria was heel goed uitgestippeld. We kregen ook meteen reactie op al onze vragen. Super organisatie!

2025年10月6日

5つ星のうち4の評価

Heel erg goed. Vriendelijk en snelle reactie.

Contact met jullie medewerkster verliep erg goed en er werd snel gehandeld. Ik zou zo weer boeken maar wel zelf meer aandacht besteden aan de hotels. Huurauto ophalen/inleveren verliep ook vlot en geen problemen mee gehad. Bij het eerste hotel was alles erg goed, tweede hotel was erg mooi (fijn zwembad en aan het strand) alleen de zoutjes bij de borrel en bepaald eten (brood,croissantjes,taart)bij het ontbijt waren oudbakken, derde hotel niets was 4 sterrren waardig en het ontbijt ging helemaal verkeerd. Door drukte was er werkelijk niets meer te krijgen en de tafels stonden allemaal bomvol, vierde hotel goede ligging en prima kamer maar bed was helaas niet best en ook daar waren sommige etenswaren oudbakken. Jullie app was ook heel handig. Kleine verbetering daarin: het had handig geweest als de hotels met data en adres erin hadden gestaan.

2025年9月17日

&Olives Travel からの回答

Bedankt voor uw review. Dit wordt gewaardeerd.
Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van de reis. We nemen uw opmerking over de hotels en de suggestie met betrekking tot onze app graag mee voor een volgende keer.

Fantastische wandelvakantie …

De hele reis was van A tot Z goed geregeld. Het enige minpuntje vonden wij dat we zelf steeds regelmatig contact moesten zoeken omdat de informatie laat gestuurd werd of niet klopte.

2025年6月8日

&Olives Travel からの回答

Fijn dat u van uw wandelvakantie heeft genoten! We nemen uw opmerkingen over de informatie mee voor een volgende keer.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。