Juni ble operert for patella luksasjon av Jon André Berg. Utrolig dyktig i sitt fag. Ble fulgt opp og informert hele veien. Han tar vare pÃ¥ bÃ¥de hund og bekymret hundemor. Et trygt og godt sted Ã¥ velg... ãã£ãšèŠã
Ene hunden (hjertepasient) til tannrens inkl. rÞntgen og blodprÞve hos dyktig tannlege hos AniCura Sandnes. FÞlte meg veldig trygg og fikk oppdatering underveis. Ung hund nr to inne for fÞrstegangs b... ãã£ãšèŠã
BÃ¥de jeg som eier og min/e nÃ¥vÊrende og tidligere hunder har alltid blitt behandlet pÃ¥ klinikken med stor omsorg. De ser dyrene og behovene dems, og gir alltid oss en god opplevelse og trygghetsfÞlels... ãã£ãšèŠã
Min opplevelse om denne klinikken er ikke vanskelig Ã¥ gi god karakter til. Titti, Trond og Eyvind har vÊrt mine veterinÊrer siden de tok over Midtbyen smÃ¥dyrklinikk, og det er nÃ¥ flere ti-Ã¥r siden. De... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Finn din veterinÊr, ditt dyresykehus eller din dyreklinikk i Norge. Vi tilbyr hjelp av hÞyest mulige kvalitet til din hund og katt, året rundt, dÞgnet rundt. Velkommen til AniCura!
ãã«ãŠã§ãŒ
- anicura.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Vennlighet og service .
Vi fÞler oss veldig trygge på AniCura Rising. Alle ansatte er vennlige og sier hei når vi kommer inn dÞra. Alle dyrene vi har hatt, har blitt behandlet med forsiktighet og omsorg. Har brukt dem i mange år og er superfornÞyde. Anbefales.
Trygghet
Trygghet!
Eneste veterinÊren Ê kan senke skuldran hos er hos Vigdis. Hun er den beste veterinÊren vi har gått hos. Har flyttet fra TromsÞ, men kommer hit når det skjer noe med hunden. Her vet Ê at hunden min alltid får den hjelpen hun trenger. Denne gangen kom vi inn med Þrebetennelse og tannrens, da hunden min i tillegg har noe med hjertet klarer Ê ikkje stole på en vanlig dyreklinikk når hunden skal i narkose. Her vet Ê at hunden min alltid får den hjelpen hun trenger.
Engasjerte og vennlige
Vennlige, grundige og engasjerte i mitt dyrs helse!
FornÞyd
Jeg fÞler alltid at hunden min blir godt undersÞkt og ivaretatt når vi er der. Jeg som hundeeier blir alltid tatt på alvor. Jeg opplever god kompetanse hos Anicura, og har fått god oppfÞlging når hunden min har vÊrt syk.
Vi er svÊrt fornÞyd med behandling hosâŠ
Vi er svÊrt fornÞyd med behandling hos AniCura. Har en svÊrt stresset hund og her har alt gått så fint fordi veterinÊren er meget dyktig.
Terningkast 6
Ved vårt siste besÞk hos klinikken så var ikke optimismen stor forut besÞket, men hadde full tiltro til at vi skulle finne ut hva som plaget hunden. Hele opplevelsen fra vi kommer inn i lokalene til vi er ferdige med dagens besÞk fÞler man seg ivaretatt som kunde og man stoler på at de gjÞr det beste for dyret. En super klinikk med stor fagkompetanse hos de forskjellige ansatte. Kan anbefales!!
Veldig hyggelig miljÞ
Trygt og godt
Har brukt Anicura både til katt og hest. VeterinÊrene er kunnskapsrike og gode til å forklare. FÞles trygt og godt å bruke dem.
Flinke folk
Dere tok godt vare på katten vår. Dere var vennlige og forklarte ting veldig godt.
Trivelege ansatte
Dei viste stor og god omsorg for katten min og meg, ga informasjonen eg trengde, og så var det eit pluss at dei kunne ta seg forsikringsstyret mot eit lite gebyr (under 400 kr). Det er også fint at dei er i nÊrområdet av der vi bur.
Jeg ble godt tatt imot.
Jeg ble godt tatt imot.. veterinÊren var veldig omtenksom nÃ¥r hun undersÞkte pusen min Milo..jeg stolte helt pÃ¥ henne ðð
Dyktig personell som tar vare pÃ¥ bÃ¥deâŠ
Dyktig personell som tar vare på både to og firbeinte
Blir tatt godt imot nÃ¥r jeg kommer innâŠ
Blir tatt godt imot når jeg kommer inn dÞren. Fint lokale. Flinke veterinÊrer. VÊrt kunde der i over 12 år.
Over 14 år med god erfaring
Jeg har brukt AniCura Hafrsfjord  siden hunden min var 7 uker. NÃ¥ er han over 14 Ã¥r gammel, og en fast gjest for vaksiner, helsesjekk, kloklipp mm.Â
Etter alle disse Ã¥rene har jeg full tillit til AniCura Hafrsfjord.Â
Bobby har hatt kirurgi, tannrens, tanntrekk,  rÞntgen, sårpleie, kloklipp og fått resepter på flåttmiddel mm.
Noen ganger har det vÊrt tÞft for en nervÞs eier som meg, men bÃ¥de Bobby og jeg har blitt godt ivaretatt.Â
FÞr jeg fikk godgutten Bobby, hadde jeg andre kjÊledyr, og andre veterinÊrer. Men jeg er glad jeg fikk anbefalt AniCura Hafrsfjord, og er veldig fornÞyd med dem.
Dyktig veterinÊr spesialister. God oppfÞlging. âŠ
Anicura JelÞy Dyresykehus er et sted som har spesialister som kan faget sitt. Vi bor 1 1/2 unna men jeg kjÞrer gjerne for at min hund skal behandles der. Dyktig spesialister, lett å bestille time og veldig hjelpsom med hele prosessen. Er kjempe fornÞyd med hele stedet. Anbefaler på det sterkeste.
Profesjonelle veterinÊrer som gjÞrâŠ
Profesjonelle veterinÊrer som gjÞr jobben sin og samtidig gir deg som eier informasjon om hvordan pasienten (hunden eller katten) har det og hva som skjer videre.
Akutt hjelp til hundenâŠ
Fikk behov for akutt hjelp til hunden vår. Fikk rask time. Ble tilsett og behandlet på en hyggelig og respektfull måte. Fikk god informasjon om tilstand og behandling. Dyrlegen tok seg god tid. Vi benytter også AniCura til årlig kontroll og behandling og er alltid fornÞyd.