レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Havde kÞbt en ring til fruen i gave den knÊkkede desvÊrre skrev så til den og bum inden for en dag svarede de og sender en ny ring retur virkelig god service

3. X jeg nu handler hos ARHMS: Flotte & elegante smykker. Flot & elegant indpakning. SÃ¥ Hurtig levering. Elsker de smukke smykker. Handler meget gerne én 5-6-7. X hos ARHMS igen-igen da de er T... もっず芋る

䌁業が回答したした

Flotte smykker, hurtig levering og meget hurtige og super sÞde svar pÃ¥ kundeservice. Jeg har en gang fÃ¥et tilsendt et nyt par Þreringe uden problemer, da et par desvÊrre gik i stykker. Denne gang havd... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ゞュ゚リヌ補造業者

圓該䌁業による蚘述

Hos ARHMS har det lige fra fÞrste dag vÊret intentionen at sÊlge smukke smykker til en pris, som er til at betale. Hos os betaler du ikke for mÊrket men for kvalitet og design. Vi arbejder med kunden i centrum, og for os starter og slutter det hele med god kundeservice. Du kan altid kontakte os over mail eller Instagram @arhms_smykker . Husk - Êgte skÞnhed kommer indefra <3

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

271件のレビュヌ

Meget smukke smykker til yderst

Meget smukke smykker til yderst rimelige priser og en helt fantastisk kundeservice. Kan klart anbefale Arhms.

2021幎8月19日

Hej Pernille,

Vi takker, bukker og håber at se dig på shoppen igen 💍

Smukke smykker

Smukke smykker, god service. Alt spiller.

2021幎8月19日

Hej Mille,

Mange tak for de fine ord. Vi gÞr os meget umage, sÃ¥ din anmeldelse betyder meget💞

Ingen klager!

Hurtig levering. PÊnt indpakket og produktet var godkendt!

2021幎8月18日

Hej Signe Marie,

Maja, ARHMS

FÞrste gang jeg kÞber smykker på

FÞrste gang jeg kÞber smykker på nettet, uden at have set dem irl.... Men er så glad for mine nye smukke Skagen Þreringe! Nem bestilling, hurtig levering. Jeg vil anbefale ARHMS til enhver tid

2021幎8月11日

Hej Stine,

Vi takker, bukker og håber at se dig på shoppen igen 💍

Maja, ARHMS

Hejsa..Jeg er mega glad for mine

Hejsa..Jeg er mega glad for mine smykker 💖  og indpakningen  😍🌞
Mvh Helene 🌞

2021幎8月4日

Hej Helene,

Det er anmeldelser som din der gÞr vores store indsats det hele vÊrd. Det er virkelig skÞnt at hÞre 💞 Vi hÃ¥ber at se dig pÃ¥ shoppen igen 💍

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Her kÞber jeg HELT sikkert igen!! Der var gratis gave da jeg kÞbte, da de var lÞbet tÞr, blev jeg tilbudt at vÊlge mellem 5 andre flotte tilsvarende creoler. Tusinde tak for super lÊkre creoler 😍

2021幎8月3日

Hej Carina,

Maja, ARHMS

Virkelig fine smykker og den bedste og

Virkelig fine smykker og den bedste og meget personlige service. Hurtig levering og hurtig svar. Jeg vil til enhver tid anbefale at handle her.

2021幎7月30日

Hej M,

flotte smykker

Utroligt flotte smykker, gode priser og flot indpakning ❀

2021幎7月26日

Hej Signe,

Tak for de fine ord - det betyder meget for os! Ha' en dejlig dag 🌞

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。