レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

We have had the easiest most fantastic service from Athene. Moving from UK to Denmark with what wasn’t a very straightforward move from our end - they were extremely helpful, very accommodating and n... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi flyttede fra MÃ¥lÞv til Bornholm den 23. februar, og undervejs lykkedes det Athene Flyttefirma at ÞdelÊgge en nÊsten ny kontorstol til 2.250 kr.. Det var bestemt ikke en imÞdekommende modtagelse... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mikkel and Brian did an excellent job moving my belongings from UK to Denmark. They were on time, professional and friendly and took great care of my belongings. Thank you.

䌁業が回答したした

Tak for flytning forleden! Det var en fornÞjelse. Hele processen var super fin, fra besigtelse af mit hus og flyttetilbud, til lÃ¥n af flyttekasser til selve flytningen. SÞde og rare flyttemÊnd, der bÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 匕越し・倉庫保管業

圓該䌁業による蚘述

Vi er et professionelt flyttefirma med mange år i branchen og hjemmehÞrende i RÞnne og TÞllÞse, hvor vi begge steder har terminal og lager for opmagasinering og flytter dagligt på SjÊlland og Bornholm og ugentligt mellem SjÊlland og Fyn/Jylland. Har hver uge biler i udlandet primÊrt Stockholm, Berlin, Bruxelles og London men flytter også til/fra Frankrig, Schweiz, Italien, Spanien og Norge m.fl. I London har vi tillige et lager, hvor vi samler opgaver sammen til nÊste afgang. Vi har tÊt samarbejde med engelsk partner; så vi kan reagere hurtigt.. Vort slogan: Det er os du anbefaler til familie, venner, naboer og gode kollegaer... Vi satser på kvalitet, service, prÊcision og god kommunikation med kunder er helt afgÞrende for os. Vi er medlem ad DMF Dansk MÞbeltransport Forening, som krÊver at vi kan leve op til strenge krav: en ekstra sikkerhed for vore kunder. Alt er naturligvis med forsikring iht gÊldende regler for branchen. Skulle uheldet lÊre ude og en mindre skramme opstår, lÞser vi det straks, udbedrer skaden eller erstatter iht forsikringsregler. Vi har vognmandsgodkendelse og kÞrer i nye flyttebiler primÊrt store lastbiler; så vi altid har god plads og tÊnker på miljÞrigtig transport. Vore medarbejdere er grundigt oplÊrt i flyttebranchen. Udlejning af flyttekasser med levering tirs-ons-torsdag og afhentning efter brug. se mere på vores hjemmeside athene-flyttefirma.dk

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

248件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Kanon Service

Skulle flytte fra KBH til Bornholm. Athena sendte Mikkel og Achmet (beklager hvis jeg staver det forkert 😊). To helt Ã¥ndssvagt effektive og skide sÞde gutter.
Anbefaler varmt dem og Athena som flyttefirma 👍👍👍👍👍

2023幎12月21日

Det mest fantastiske flyttefirma

Det mest fantastiske flyttefirma, med de allerbedste flyttefolk. Professionelle, skÞnne mennesker med hÞjt humÞr, og mega arbejdsomme. Ville give mange mange flere stjerner, hvis jeg kunne. Tusinde tak :-)

2023幎9月22日

Virkelig god oplevelse.

Vi havde faktisk en aftale med et andet firma, som desvÊrre havde formået at kludre i vores aftale. Jeg ringede til Athene med ca. 14 dages varsel i HÞjsÊsonen og de sprang straks til.

Jeg har faktisk ikke en finger at sÊtte på det. De havde styr på tingene, flyttemander Ronnie var super og alle vores ting ankom på aftalte sted til aftalt tid i samme stand some da de blev pakket ned.

Jeg kan kun anbefale at benytte sig af Athene når man skal flytte.

2023幎8月2日

7 af fem stjerne!!!

7 af fem stjerne!!!
Absolut fremragende flytning fra Schweiz til Danmark.
Der var taget hånd om alt, og jeg fik rigtig god vejledning inden flytningen.
Selve flytningen med de 2 gutter som stod for transporten - eminent!
Den ekstra hjÊlp som teamet i Schweiz bidrog med - fantastisk.
Ligeså ved ankomst til Danmark -
1000 tak for en fantastisk oplevelse i en uvant situation - som en flytning jo normalt er.

2023幎9月8日

Jeg vil klart anbefale Athene

Jeg vil klart anbefale Athene, hvis man har en udenlandsflytning. Athene hjalp os med en ret stor flytning fra Sydtyskland til Danmark i april og igen fra deres lager i TÞllÞse til KÞbenhavn i juli. Det var en del skrÞbelige og store ting. FÞrst og fremmest var Athene meget billigere end de andre to firmaer, jeg indhentede tilbud fra. Alt blev pakket virkelig godt ned og flyttet uden en skramme. Flyttefolkene var venlige, ansvarsfulde og meget servicebevidste. Folkene fra Athene var også hele tiden venlige i vores dialog om, hvorvidt tingene skulle på lager osv. Du får måske ikke en helt ligeså strÞmlinet proces ift ordretilbud i fancy pdf-vedhÊftninger og lignende ligesom hos de dyrere selskaber - men det sparede jeg så også 20.000kr på. Så det var mere end okay! Alt i alt blev en flytning, der kunne have vÊret rigtig trÊls, til en virkelig god oplevelse. Tusind tak!

2023幎4月24日

Excellent Moving Company

Athene Flyttefirma helped me move my belongings from Stockholm to Copenhagen. The communication was quick and easy. They took my needs into consideration and changed their schedule to fit mine. Price was also very reasonable compared to competitors. Movers were friendly and very professional. Much recommended.

2023幎7月19日
自発的なレビュヌ

Vi har brugt Athene til flytning fra

Vi har brugt Athene til flytning fra Fyn til Bornholm. Det var utroligt dygtige og sÞde flyttefolk, enormt kompetente til deres arbejde.
Vi havde en del besvÊrlige mÞbler og lidt besvÊrlige forhold, men de lÞste opgaven helt perfekt med et godt grin og god stemning.
Vil klart bruge dem igen.

2023幎7月6日

Great service!

Anthene Flyttefirma helped us with a move from Helsingor to London recently, and it went very smoothly. All of our stuff arrived in perfect conditions and furniture pieces were all packed very carefully. Communications with the company (especially with Peer) have been super effective throughout the move and we were made very relaxed during the process. Price is very resonable comparing with other quotes we got. We highly recommend their service. Jan-Hendrik & Xu

2023幎6月8日

Fremragende service og fantastiske

Fremragende service og fantastiske flyttemÊnd. En super flytning, hvor alt bare spillede. Hvis man skal flytte så kan jeg varmt anbefale Athene Flyttefirma. Vi har nu brugt dem 3 gange til store og umulige flytninger. De har bare lÞst opgaven med en smil på lÊben hver gang

2023幎6月1日

UdmÊrket kundeservice

De fastansatte medarbejdere er meget dygtige og hÞflige, og opfÞlgning og punktlighed har også vÊret helt i top. Det ligger firmaet meget på sinde, at folk får en god flytteoplevelse. Jeg tÞver ikke med at anvende dem en anden gang eller anbefale dem til andre.

2023幎4月27日
Athene Flyttefirma ロゎ

Athene Flyttefirma からの回答

Hej Eva, mange tak for anmeldelsen og tusind tak for de mange roser. Det glÊder os meget, at du var tilfreds med vores service.
mvh
Athene Flyttefirma
Michael

Perfekt service!

NÊrvÊrende, venlig kommunikation, perfekt service, god timing, dÞdfair priser. Athene gÞr det hele rigtigt. Selv da vi havde en lille logistisk knude, var lÞsningen på horisonten, og velviljen til at mÞdes på midten til stede. Min allerstÞrste anbefaling!

2023幎4月20日

HÞjt anbefalet

Virkelig god oplevelse fra start til slut. Efter min mor’s pludselige dÞd skulle jeg pakke og flytte alle min mor’s ting fra Bornholm til England. Alt kommunikation med Peer og Michael var fantastisk, de gjorde alt hvad de kunne for at hjÊlpe. Det var intet problem at Êndre dato. Det Þkonomiske gik som planlagt og det var faktisk billigere end forventet. Ida var fantastisk og super hjÊlpsom pÃ¥ dagen. OgsÃ¥ den engelske side gik strygene og prÊcis som aftalt. Hurtig, Venlig og hjÊlpsom.

2023幎3月23日

Flytning DK til MÃŒnchen

Jeg har benyttet Athene Flyt til en flytning mellem DK og MÌnchen. Athene gav et vÊsentligt billigere tilbud end de andre firmaer, jeg kontaktede. Vi havde et par mindre udfordringer på vejen, som var lige dele min og firmaets skyld, men Athene var fleksible og nemme at komme i kontakt med. Hvis det er muligt bruger jeg dem igen ved nÊste flytning.

2023幎3月20日

Friendly and prompt service

Friendly and prompt service! I had to pay a bit more in the end, as they needed more space to store my stuff. It might have been my fault, but I recommend to calculate the exact storage space you’ll need. Otherwise, it could get more expensive.

2023幎5月21日

Super god service

Vi har brugt Athene til at flytte vores ting fra Danmark til Frankrig. De hentede vores ting, som var opmagasineret og bragte dem sikkert til Alperne, trods besvÊrlige kÞrselsmuligheder.
Aftalerne blev overholdt til punkt og prikke, flyttemÊndene er sÞde og effektive. Kommunikationen med Peer var fantastisk, med altid hurtige svar og god service.
Kort sagt er vi yderst tilfredse og vil varmt anbefale dem.

2023幎5月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。