Aves Travels レビュー 32

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Marianne is zeer professioneel, accuraat, heel plezierig en snel in de communicatie. Haar kennis over Ecuador is uitmuntend. Onze reis betrof een 19-daagse rondreis door Ecuador met daarin de Ande... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij komen net terug van een trip naar de Galapagos eilanden verzorgd door Aves Travels. Zeer van genoten. Het zijn fantastische eilanden. Zo mooi ongerept en goed bewaard gebleven stukje natuur. Maar... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Vorige week (9-3-2020) teruggekomen van een bootreis (Anahi) langs de Galápagos-eilanden en aansluitend een rondreis door Peru. Aves Travel van Marianne Salmans heeft alles uitstekend voor ons geregel... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店
  2. クルーズ旅行代理店
  3. スキューバ ダイビング ツアー代理店

当該企業による記述

Ontdek de unieke natuur en culturen van Ecuador, de Galapagos eilanden en Peru. Een droomreis volledig naar uw wensen met de ervaring van Aves Travels. Aves Travels verzorgt individuele rondreizen met specialisatie in cultuur, natuur, vogelreizen, liveaboards en expeditie cruises. Daarnaast bieden wij als enige reisorganisatie in Nederland prachtige golfreizen naar Ecuador. U verblijft in kleinschalige accommodaties met een zeer goed tot hoog comfort. Wij bieden geen standaardpakketten noch bouwstenen, elk element van de reis (locatie, accommodatie, activiteiten etc) wordt in overleg met de reiziger gekozen zodat de reis volledig aan de wensen voldoet.

連絡先

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Top georganiseerde, veelzijdige rondreis Ecuador

Onze reis betrof een 19-daagse rondreis door Ecuador met daarin de Andes, nevelwoud, oerwoud en een cruise rond de Galapogos eilanden.
We waren volledig ontzorgd waardoor we ten volle konden genieten van deze prachtige reis.

2026年3月19日

Aves Travels からの回答

Dank u wel voor deze mooie review en de complimenten. Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de reis.
Extra bijzonder dat dit voor u de eerste keer was dat u zo volledig ontzorgd op reis ging (volgend uit onze gesprekken) en dat dit zo goed is bevallen; dat is precies wat ik voor mijn reizigers wil bereiken.
Nogmaals dank voor het vertrouwen; wie weet tot een volgende mooie reis.

5つ星のうち5の評価

Een geweldige vogelreis in Ecuador!

Eind januari '26 heb ik intens genoten van een prachtige vogelreis in Ecuador. Marianne Salmans van Aves Travels heeft van alles georganiseerd waardoor ik als vrouw alleen volkomen vertrouwd en relaxt op pad kon. Ze kende persoonlijk de leuke gids met wie ik een dag Quito heb bezichtigd, regelde op mijn verzoek een ontspannende massage in een wellness-hotel na de lange vlucht en via haar heb ik met Tropical Birding een uitstekend begeleide 10-daagse vogeltour gemaakt rond Quito met een zeer ervaren leuke gids en een gezellige kleine internationale groep.

De vogellodges en hotels waren prima en het eten was bijna altijd heel smakelijk, met vaak een lekker toetje! Bij elke maaltijd versgeperst vruchtensap, echt heerlijk. Af en toe minder goede douches en vaak slechte wegen, gelukkig hadden we een zeer bekwame en prettige chauffeur: ik heb me steeds volstrekt veilig gevoeld.

En dan die vogels en de natuur: er zijn zoveel vogelsoorten, een keer zagen we op 1 dag meer dan 120 verschillende soorten. Door de voederplekken kun je heel veel vogels van zeer dichtbij bekijken en prachtige foto's maken.

Het was echt een geweldige reis en ik beveel Aves Travels van harte aan: ervaren, zeer toegewijd, laagdrempelig, plezierig in de omgang en kundig.

2026年3月2日

Aves Travels からの回答

Wat een mooie review, Erica; heel hartelijk dank!
Ik vond het erg leuk om samen met je deze reis samen te stellen en om in het contact vooraf mee te denken over een programma dat precies bij je wensen paste. Fijn om te horen dat je je als solo reiziger zo ontspannen en veilig hebt gevoeld en dat je zo hebt genoten van de gidsen, de lodges en natuurlijk de ongelooflijke vogelrijkdom van Ecuador. Met zoveel soorten en plekken waar je vogels van heel dichtbij kunt observeren, is het land echt een paradijs voor vogelliefhebbers. Meer dan 120 soorten op één dag; dat is indrukwekkend. Dank voor je vertrouwen in Aves Travels en voor je warme aanbeveling.

We hadden een heerlijke Galapagosvakantie

We hadden een heerlijke vakantie in de Galapagos en werden overal geweldig begeleid. Zelfs de boarding cards waren geregeld.
Marianne paste de reis helemaal aan aan onze wensen en kwam met goede en praktische adviezen. Een heel persoonlijke benadering. Alleen al daarom aan te bevelen!

2025年12月24日

Aves Travels からの回答

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor deze fijne review.
Geweldig dat jullie zo hebben genoten van de Galápagos. Fijn ook om te lezen dat de begeleiding en organisatie hebben bijgedragen aan een zorgeloze reis; dat is precies waar ik het voor doe. Juist het persoonlijk afstemmen en meedenken vind ik een van de leukste onderdelen van mijn werk, dus het doet me extra goed dat dit zo is ervaren.
Dank voor het vertrouwen en de mooie woorden.

Vier weken rondreis Peru: Cultuur en natuur

In aanloop naar onze rondreis Peru in september 2025 heeft Marianne van Aves Travels ons eerlijk en goed voorgelicht. Na drie sessies is door haar een reis van 4 weken samengesteld, die gebalanceerd was en gericht op het leren kennen van het land, de cultuur, de natuur en de mensen die er wonen. Daarbij heeft ze veel aandacht gegeven aan onze wensen en goed geluisterd. Onze reis betrof LIma, Paracas (Nazca lines, Ballestos islands), Chyclayo, Trujillo, Arequipa, Colca canyon, Cusco, Puno, Titicacameer, Puerto Maldonado (Amazone).
Kortom: Van Moche tijdperk via Inca's naar Amazone.
Na terugkeer hebben we de reis met haar geëvalueerd, waarbij we heel erg tevreden waren. We kijken terug op een geweldige reis en raden Aves Travels aan als je een uitstekende reiservaring wilt beleven.

2025年10月1日

Aves Travels からの回答

Dag Ies, wat een prachtige feedback, hartelijk dank dat jullie deze ervaring hebben gedeeld. Het was een groot plezier om samen met jullie deze reis vorm te geven. Fijn om te horen dat jullie de balans tussen cultuur, natuur en ontmoetingen met de lokale bevolking zo hebben gewaardeerd. Jullie enthousiasme en betrokkenheid tijdens de voorbereiding maakten het een plezier om samen te werken. Dank voor het vertrouwen in Aves Travels.

5つ星のうち5の評価

Ik heb een geweldige reis gemaakt naar…

Ik heb een geweldige reis gemaakt naar Ecuador en de Galapagos eilanden geregeld door Marianne van Aves Travel. Super enthousiaste vrouw die weet waar zij het over heeft. Je kan de planning en het organiseren rustig aan haar overlaten, dan komt t allemaal wel goed. Marianne , hartstikke bedankt! Ik heb genoten.

2025年4月3日

Aves Travels からの回答

Beste Marleen, wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo genoten hebt van de reis! Dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen – het was een plezier om dit avontuur voor je te mogen organiseren.

Fantastic trip to Peru

Marianne was absolutely fantastic in helping us plan the perfect trip to Peru, all while staying within our desired budget. From the very beginning, she was incredibly open and transparent in her communication, which was invaluable—especially as this was our first time visiting South America.

Her deep knowledge of the country, its diverse cities, and rich local cultures made all the difference. She knew exactly which places were must-sees and curated an itinerary that gave us an authentic and unforgettable experience. The hotels she selected were not only excellent but also unique, taking us beyond the typical tourist path and making our stay even more special.

Thanks to Marianne, our trip was seamless and exceeded all expectations. If we ever plan another journey to South America, we won’t hesitate to reach out to her again. Highly recommended!

2024年10月22日

Aves Travels からの回答

Thank you Matthias for your complimentary review! I very much enjoyed creating and hosting this journey for you; it is always exciting to introduce travelers to South America; and especially to Peru.

Rondreis Ecuador & Galapagos, hoge verwachtingen overtroffen

In een aantal gesprekken met Marianne hebben we tijdens het boekingsproces goed besproken wat we graag zouden willen zien en waar de interesses liggen. Als gezin met twee tienerdochters moest het voor iedereen een unieke en onvergetelijke reis worden. Dit is gelukt! Wat een mooie en afwisselende reis is het geworden! Van Nevelwoud, naar de Amazone, via de hooglanden naar de Galapagos. De accomodaties en activiteiten waren top en alles was tot in de puntjes verzorgd. De lokale gids (en chauffeur) waren echt een enorme plus: de actuele informatie over het land, over de gewoonte en de mensen in de verschillende regio’s, over de flora en fauna, dat haal je niet uit een reisgids. Kortom, aan alles merk je dat de reis samengesteld is door iemand die het land door en door kent, maatwerk zoals maatwerk bedoeld is.

2024年7月28日

Aves Travels からの回答

Dank je wel Erik voor deze prachtige en uitgebreide review! Ik vind het heel fijn dat het maatwerk en de persoonlijke aanpak zo gewaardeerd worden, en dat jullie met zoveel plezier terugkijken op de bijzondere ervaringen. Ook het compliment voor de lokale gids en chauffeur doet mij goed, want hun kennis en passie maken inderdaad het verschil.

Top reis naar Equador en Galapagos

We hebben met ons gezin een van onze mooiste reizen ooit gemaakt naar Equador en de Galapagos. Alles super geregeld van hotels-vervoer-gidsen tot tips voor goede restaurants etc... Wij zijn ervan overtuigd dat we de mooiste plekjes van Equador en Galapagos hebben gezien. Dank Marianne!!!!!

2024年8月1日

Aves Travels からの回答

Dank je wel Ron, voor deze enthousiaste review. Ik waardeer het enorm dat ik de reis mocht verzorgen en het is erg leuk om te zien dat jullie zo hebben genoten.

5つ星のうち5の評価

Prachtige, top georganiseerde reis naar de Galápagos eilanden!

Marianne had alles tip-top geregeld. Werkelijk niets fout gegaan en alles liep op rolletjes. Marianne was ook heel flexibel. Onze reis naar Ecuador hebben wij uiteindelijk niet door laten gaan vanwege de situatie daar. Was geen probleem ondanks de moeite die ze er al ingestoken had. Vluchten goed geregeld en als extra had ze voor ons gezorgd dat wij kosteloos in ons hotel in Quito werden opgehaald. Wat Marianne voorspiegelde was ook de werkelijkheid. En de Calipso, onze cruiseboot, was top!! Niets maar dan ook niets op aan te merken. Van te voren nam Marianne contact op om een en ander door te nemen en of we nog vragen hadden. Ook na de reis! Verder was ze altijd goed bereikbaar en kregen we snel antwoord. Of dat nou telefonisch, via mail of via app was. Dank je wel Marianne voor het organiseren van onze droomreis, dat was je toevertrouwd!

2024年5月2日

Aves Travels からの回答

Dank je wel Irene voor deze mooie review; het was erg leuk om jullie enthousiaste reacties al tijdens en ook na de reis te vernemen.

Droomreis naar de Galapagos eilanden

We hebben Marianne al in 2019 op een beurs ontmoet. We wilden dolgraag de Galapagos eilanden een keer bezoeken. Marianne kwam met goede tips over de lengte van de reis en de boot die bij ons paste. Uiteindelijk hebben we in maart van dit jaar de reis pas gemaakt en hij was fantastisch!! Door de onrust in Ecuador hadden we onze twijfels of we wel moesten gaan. Maar na een aantal persoonlijke telefoongesprekken met Marianne wist ze ons te overtuigen dat de plaatsen waar wij heen zouden gaan echt veilig waren.
De reis was perfect geregeld! Mooie hotels voor en na de cruise, overal werden we exact op tijd opgehaald en de expeditie cruise was in een woord geweldig!!! Zeer kundige gidsen, heerlijk eten en ook ontzettend leuke medereizigers. Mochten we nog eens terug gaan, dan zullen we zeker Mariannes advies weer inwinnen.

2024年3月8日
自発的なレビュー

Aves Travels からの回答

Dank je wel Nel voor deze hartelijke review; het is heel fijn om te lezen dat jullie zo van deze reis hebben genoten. Het was leuk om in de afgelopen jaren het contact te mogen behouden, om zo de droomreis werkelijkheid te laten worden.

5つ星のうち5の評価

Rondreis Ecuador en Galapagos in maart…

Rondreis Ecuador en Galapagos in maart 2024 was geheel op maat door Aves Travels gemaakt. Ook in deze hectische tijd in Ecuador gedetailleerde voorlichting over de situatie ter plekke. We hebben daarom met een gerust gevoel de reis kunnen beleven.
De mooiste plekken zijn uitgezocht door Marianne en de geselecteerde accomodaties waren top !
Alle verplaatsingen waren accuraat en snel, geen haperingen. Natuurgidsen waren van hoge kwaliteit, zowel in de Amazone als op de Galapagos.
Uitgebreide voorlichting van Marianne over allerlei aspecten van de reis. Reageert snel op specifieke vragen. Verzorgde brochures.
Reis had goede balans tussen ontdekken en beleven !

2024年3月28日

Aves Travels からの回答

Dag Ria en Ben, wat een genoegen om jullie reactie te lezen. We hadden zeer fijn contact tijdens het samenstellen van de reis en het is voor mij weer van grote waarde om te lezen hoe jullie van de reis hebben genoten. Dank je wel!

5つ星のうち5の評価

Geweldige service en prachtige reis

Geweldige service en prachtige reis, onvergetelijk.

2024年3月18日

Aves Travels からの回答

Dank je wel Ben. Ik vond het erg leuk om de reis naar Ecuador/Galápagos voor jou en je dochter te verzorgen. Ik heb genoten van onze gesprekken voor en na de reis!

5つ星のうち5の評価

Fantastische reis naar de Galapagos eilanden!

Aves Travels doet wat het heeft beloofd! Onze verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. We hebben een fantastische reis gehad naar de Galapagos eilanden: prima gidsen, crew/kapitein en chauffeurs. Het heeft ons aan niets ontbroken. Goed eten, goede bedden, deskundige rondleidingen, veel activiteiten, goede dienstverlening, uitstekend op de hoogte van de plaatselijke situatie. En natuurlijk heel veel dieren gezien. We waanden ons in een film van National Geographic, zowel boven als onder water.

2024年1月30日

Aves Travels からの回答

Dank je wel Marian voor deze mooie woorden en voor het feit dat ik deze droomreis voor jullie waar mocht maken.

Droomreis naar Equador en de Galapagos

In november 2023 een reis gemaakt naar Equador en de Galapagos via Aves Travels.
Bij het samenstellen van de reis zijn we ontzettend goed geholpen door Marianne Salmans.
Zij heeft voor ons een reis op maat samengesteld, die helemaal aan onze wensen heeft voldaan.
De hele reis was een aaneenschakeling van hoogtepunten. We zijn gestart in de Andes en via de Nevelwouden, kwamen we in de Amazone terecht.
De overnachtingen waren heel bijzonder en exclusief ( Haciënda Zuleta, Mashpi Lodge en San Augustin). De Cormorant 2, waarmee we een 8-daagse cruise naar de Galapagos hebben gemaakt was ook een onvergetelijke ervaring.
Alles was tot in de puntjes geregeld. We konden echt bij de dag leven, omdat we ons geen zorgen hoefden te maken over het programma van de volgende dag. Dit was mede te danken aan de perfecte organisatie en aan onze fantastische gids/chauffeur.

2023年11月17日
自発的なレビュー

Aves Travels からの回答

Dank u wel Janny voor deze mooie review! Het was ook voor mij een plezier om de reis in overleg met u samen te stellen en te verzorgen. Heerlijk om te lezen dat u zo heeft genoten.

Persoonlijke 'National Geographic' beleving zonder zorgen

- zeer persoonlijke service, organisatie en begeleiding vanaf de luchthaven met privé gids en chauffeur van start tot finish
- aanpassingen aan het programma ifv eigen interesses en wensen worden gemakkelijk geïmplementeerd, zelfs last minute
- smaakvolle en originele hotelkeuzes ifv eigen wensen en budget na grondig overleg met de reisorganisator
- overzichtelijke website met reisoverzicht; uitgebreide documentatie met beeldmateriaal; uitgebreid schriftelijk logboek ter plaatse met alle practische informatie
- originele en exclusieve lodges, hotels, restaurants, belevingen (trektochten, wandelingen,...) weg van de klassieke paden
- extreem hoog opgeleide lokale gids met een uitmuntende taal,- historische -, -geologische - en natuurkennis; wij boekten hem alvast voor nog andere reizen
- voldoende privé- tijd voor quality time als koppel
Alles werd van tevoren online en per telefoon geregeld, zodat verplaatsingen vooraf naar een reisbureau overbodig waren (handig want wij wonen in België en de reisorganisatie is in Amsterdam )
- zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding (niet duurder dan de betere groepsreizen die we tot dan toe boekten, bv met ADA, ondanks vele voordelen en extra's)
Kortom voor ons een zeer geslaagde reiservaring de eerste keer alleen als koppel en niet in groep naar een verre bestemming. Is zo goed meegevallen dat we in de toekomst enkel nog deze formule gaan gebruiken.
Aves travel gaat ons zeker nog terug mogen verwelkomen op hun andere bestemmingen. Wij zijn grote fan!

2023年12月19日

Aves Travels からの回答

Anke en Wim, dank voor deze zeer mooie review. Ik voel me enorm gevleid door deze prachtige woorden en de complimenten, ook aan onze lokale service en gidsen. Ontzettend fijn dat ik u deze mooie reis en herinneringen voor het leven mocht bieden!

5つ星のうち5の評価

Ecuador, een geweldige ervaring!

In aanloop naar onze reis naar Ecuador hebben we veelvuldig contact gehad met Marianne Salman van Aves Travels. Contact via mail, app en telefoon. Dit verliep heel prettig. Onze wensen en ideeën werden opgepikt en voorzien van goede suggesties en voorstellen. Daaruit voort kwam een prachtig georganiseerde individuele reis. Deze liep werkelijk op rolletjes. Alle transfers van hotels en gidsen verliepen vlekkeloos. We hebben een rondreis kunnen maken naar bijzondere plekken die nog nauwelijks bekend zijn. Doordat we begeleid zijn door deskundige gidsen hebben we het land van binnenuit kunnen ervaren. We raden eenieder die een bijzondere en kwalitatief hoge reis wil maken, Aves Travels van harte aan!
Ed en Greet Roelofs, Tiel

2023年11月7日

Aves Travels からの回答

Dag Ed en Greet, heel veel dank voor deze enthousiaste reactie. Het was een plezier om met jullie te overleggen en zo tot deze mooie reis te komen.

Supergoed georganiseerd

Supergoed georganiseerd, perfecte keuze van vogelgebieden en gidsen, veel mogelijkheden voor overleg, zeer betrokken reisagent Marianne, etc.

2023年10月8日

Aves Travels からの回答

Dank u wel Frits voor dit mooie compliment! Het was erg leuk om met u samen te mogen werken aan de veelzijdige vogelreis in Ecuador, met een bezoek aan diverse ecosystemen en afwisselende vogelsoorten. Met veel plezier heb ik deze reis voor u verzorgd.

5つ星のうち5の評価

Een reis om nooit te vergeten

Marianne van Avestravel hebben we ontmoet op de vakantie beurs bijzondere reizen.
En zij heeft ons enthousiast gemaakt voor Ecuador en Galapagos.
En het was een geweldige reis. Zoveel gezien en gedaan en alles was perfect geregeld. Echt tot in de puntjes.
De natuur is prachtig in Ecuador en de mensen erg vriendelijk.
De hotels die Marianne uitgekozen had voor ons waren echt prachtig . Heel verschillend soms maar dat maakte het juist zo leuk.
Galapagos was natuurlijk de kers op de taart. Een vijfdaagse cruise op een trimaran was echt een belevenis op zich. Zoveel mooie vogels en dieren gezien.
Kortom, we hadden dit nooit willen missen.
Vooral dank aan Marianne voor het plannen van onze zeer goed verzorgde reis! Chapeau!

2023年7月23日

Aves Travels からの回答

Dank u wel Pieternel, Martin, voor deze lovende woorden over Ecuador en Galápagos en de mooie complimenten voor mij. Ik vond het erg leuk om deze uitgebreide reis voor u te verzorgen en om de enthousiaste verhalen bij thuiskomst te horen.

Tip top verzorgd

Tip top verzorgd, zorgvuldig afgestemd op onze doelgroep en zo nu en dan een verrassend extraatje. Fijne tips, alle praktische info helder. En, achteraf nieuwsgierig naar bevindingen om voor volgende reizigers weer een topervaring te creëren. Betrouwbare communicatie en afspraken. En bovenal, met hart voor de Galapagos.

2023年5月4日

Aves Travels からの回答

Dag Inge, dank voor deze mooie waardering! Ik vond het erg leuk om deze unieke reis voor jullie speciale gelegenheid te mogen verzorgen.

Een droomreis!

Werkelijk alles was tot in de puntjes geregeld! Zeer fijne en goede communicatie en op al onze wensen is perfect ingespeeld.
Deze reis was een prachtige droom, met dank aan Marianne van Aves Reizen voor haar persoonlijke benadering!

2023年2月9日

Aves Travels からの回答

Dank u wel Karen, Marcel, voor dit mooie compliment. Het verheugt mij dat ik deze droom voor u mocht verwezenlijken en bovendien dat het met de korte termijnplanning gelukt is een mooie catamaran in Galápagos te reserveren. Ik heb genoten van uw verhalen bij thuiskomst!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。