Elsker den hjemme side og vi har benyttet den mange gange. Elsker der pakker med flere forskellige ting, dem har vi brugt til bÞrnefÞdselsdag i ungernes skole. Vi kan fÃ¥ mange ting til fÃ¥ penge. Altid... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt fra dem flere gange, den ene gang kom varen ikke frem... Men et par mails senere og en medarbejders hÃ¥rde arbejde for at finde pakken, sende de mig en ny og undskylde mange gange for ulej... ãã£ãšèŠã
Har bestilt mange gange hos Barato og alt fungerer super fint. Nem hjemmeside, gode priser, hurtig og sikker levering. Vil klart anbefale!
Havde kÞbt 2 dumblings til min datter, som simpelthen stank langt vÊk af benzin, lige til en gang hovedpine - skriver dette til Barato, som efterfÞlgende skriver dette er normalt den fÞrste tid... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 35ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Endnu en pakke der ikke er afsendt
Ãv. Jeg mÃ¥ desvÊrre tilslutte mig de mange Êrgerlige anmeldelser der er kommet her. Jeg lagde en ordre slut april og jeg venter stadig. Pengene er trukket pÃ¥ min konto og pakken stÃ¥r som âikke indleveret til glsâ.
Min pakke blev lovet leveret d 4 maj
Min pakke blev lovet leveret d 4 maj. GLS har aldrig modtaget pakken, Barato har bare givet besked om at den er afsendt. Men den må jo stadig ligge på deres lager. De svarer ikke på mails. Kan ikke anbefales.
Total scam min veninde kÞbte en squishyâŠ
Total scam min veninde kÞbte en squishy dumpling derfra så overhovedet ikke ud som sådan på billedet man kan kun få en slags det ligner nogle fra temu og de er fake og mega lang leveringstid
Hold jer langt vÊk
Hold jer langt vÊk . Ikke andet end undskyldninger .
Lang og uafklaret reklamationsproces
Jeg har haft en meget omstÊndig reklamationsproces hos Barato.
Jeg modtog i marts en vare med beskadiget emballage, som gjorde den uegnet som gave. Jeg reklamerede og fik oplyst, at jeg kunne returnere den og få pengene refunderet, hvilket jeg gjorde.
EfterfÞlgende blev refunderingen dog afvist med henvisning til, at det var en gratis gave â pÃ¥ trods af at det var den lÞsning, de selv havde tilbudt.
Jeg er i stedet blevet tilbudt at få varen med beskadiget emballage sendt retur igen eller få refunderet fragten, hvilket ikke lÞser problemet. Sagen er derfor stadig ikke afsluttet over en måned senere.
Det er ikke den fÞrste gang, jeg har haft en reklamationssag hos Barato. Jeg har tidligere modtaget varer med beskadiget emballage eller forkerte varer. Disse sager er blevet lÞst, men processen har vÊret langsommelig og krÊvet gentagne henvendelser.
Svar har ofte vÊret langsomme, og der er sjÊldent blevet foreslået konkrete lÞsninger.
Jeg handler ikke der igen.
Jeg fÃ¥r hverken svar pÃ¥ hvornÃ¥r jegâŠ
Jeg får hverken svar på hvornår jeg modtager min pakke eller om den overhovedet er blevet sendt! De eneste i skriver til mig at jeg burde have haft den i Fredags, og at i ville tjekke op med lageret. Har ikke fået svar fra jer endnu. Og tvivler på om I overhovedet sender den pakke!
DÃ¥rlig kundeservice og forsinkede varer
Jeg bestilte en masse surprise-Êg herfra som skulle bruges til ungerne til påske. Efter flere dage havde jeg stadigvÊk intet modtaget om, at det skulle vÊre sendt. Jeg kontakter kundeservice som skriver at GLS har smidt pakken vÊk. De tilbyder at lave og sende ordren på ny, men hele 6 ting fra ordren er i mellemtiden udsolgt. De tilbyder at jeg kan vÊlge noget andet de erstatter det med, men de har intet tilbage i den prisklasse og uanset hvad jeg finder som er tÊt på samme pris, vil de ikke sende det med. Jeg finder noget andet til dyrere pris og spÞrg derefter om det så stadigvÊk kan nå hjem til påske. Det bliver jeg lovet. Det er nu påske og jeg har intet modtaget, ej heller en mail eller sms om, at det skulle vÊre sendt. VIRKELIG dårlig service!! Sidste gang jeg handler ved dem.
Super wepshop
Super wepshop. Med skarpe priser. God service og hurtig levering.
Det var virkelig flot oplevelse og erâŠ
Det var virkelig flot oplevelse og er tilftedse.
Barato er hurtig levering nemme atâŠ
Barato er hurtig levering nemme at handle med og give tilbud. Handler der gerne igen.
De har mange gode og billige varer.
âïžâïžâïžâïžâïž
Altid levering til tiden og god kundeservice! Og selvfÞlgelig de bedste priser ð€©
Fint tilfreds med varene
Fint tilfreds med varene. En dårlig ting, er at man ikke lÊngere kan afhente ved lageret. Evt. bare et kortere tidsrum i lÞbet af ugen. Det virker omsonst at skulle betale 39 kr. for at få en vare sendt fra Godthåb til sorteringsterminal og tilbage igen, når man nÊsten er nabo til lageret.
Jeg har kÞbt i flere Ã¥r og isÊr da jegâŠ
Jeg har kÞbt i flere år og isÊr da jeg var dagplejer. Nu er jeg mormor og der er så mange gode ting. Altid god service. Kan ikke huske hvornår jeg kÞbte.
Jeg har bestilt fra barato flere gangeâŠ
Jeg har bestilt fra barato flere gange de sidste par år. Det er god kvalitet og til en fornuftig pris. Det fungere rigtig godt og har aldrig haft brug for deres kundeservice. De levere indenfor få dage.
Fin service.regulÊr betjening.fineâŠ
Fin service.regulÊr betjening.fine priser
God Service & Hurtig Levering...
Godt udvalg til billige priser ð