Elsker den hjemme side og vi har benyttet den mange gange. Elsker der pakker med flere forskellige ting, dem har vi brugt til bÞrnefÞdselsdag i ungernes skole. Vi kan fÃ¥ mange ting til fÃ¥ penge. Altid... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har kÞbt fra dem flere gange, den ene gang kom varen ikke frem... Men et par mails senere og en medarbejders hÃ¥rde arbejde for at finde pakken, sende de mig en ny og undskylde mange gange for ulej... ãã£ãšèŠã
Har bestilt mange gange hos Barato og alt fungerer super fint. Nem hjemmeside, gode priser, hurtig og sikker levering. Vil klart anbefale!
Havde kÞbt 2 dumblings til min datter, som simpelthen stank langt vÊk af benzin, lige til en gang hovedpine - skriver dette til Barato, som efterfÞlgende skriver dette er normalt den fÞrste tid... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 35ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÞb ikke herfra!
Vi kÞbte en Nerf Gun, som desvÊrre viste sig at vÊre defekt. I 5 uger har jeg forsÞgt at få Barato til at ombytte varen, hvor jeg har vÊret meget tålmodig med at afvente respons på min henvendelse. Der kommer aldrig en opfÞlgning på mine mails, og jeg skal rykke dem igen. Og igen. Og igen. Hver gang jeg kontakter dem igen, kommer en ny undskyldning som fx
- 'Det er supporten det sidder med den. Det finder jeg lige ud af' - hvorefter jeg selvfÞlgelig intet mere hÞrer fra dem. Ligesom mine andre henvendelser! Det er den samme person der besvarer alle mine mails, men det er sjovt nok en nyhed for hende hver gang jeg skriver. Jeg bliver gentagne gange bedt om at beskrive hvad det drejer sig om, til trods for at jeg skriver i den samme emailtråd hele vejen igennem. Hun kunne blot kunne lÊse tråden igennem og se hvad det drejer sig om - og her får en reminder om hvad hun selv har besvaret og lovet at undersÞge og tjekke op på. Jeg vedhÊftede tilmed screenshots af mailkorrespondancen, så hun kunne se at alle mails er fra den samme tråd, men den reagerer hun heller ikke på. Jeg bliver bare bedt om at sende en video af defekten, og bum... Så starter vi forfra. For den video sendte jeg for mere end en måned siden, og vi har sågar skrevet om den pågÊldende video, da denne har vÊret omdrejningspunktet for min henvendelse.
Omend tonen er venlig, så er det fuldstÊndig mangel på kundeservice og jeg er mildest talt rystet over hvorfor en vare til 149 kr, skal vÊre så besvÊrlig at returnere, ombytte eller hvad vi nu ellers kunne have fundet ud af. Jeg tilbÞd endda at vi bare kunne ombytte til en helt anden vare, hvis det gjorde det nemmere.
Så meget for at stÞtte lokalt!
Fin service og lever8ng til tiden
Fin service og lever8ng til tiden
Barato har et stort udvalg og virkeligâŠ
Barato har et stort udvalg og virkelig fordelagtige priser. Det eneste problem er, at man ofte falder over gode tilbud og derfor får lidt for meget i kurven ;-)
Fantastisk side med legetÞj til bÞrn
Skuffende oplevelse!
Skuffende oplevelse!
Jeg synes desvÊrre, at der bliver solgt udgående modeller til ret hÞje priser. Samtidig bruges auktioner på nogle varer, som efter min mening presser priserne unÞdigt op.
Da jeg handlede hos jer i sidste uge og skrev med kundeservice, oplevede jeg en ubehagelig og afvisende tone. Det var ikke en sÊrlig rar oplevelse.
Jeg forventer fair priser og en ordentlig dialog. Det fik jeg desvÊrre ikke denne gang.
Barato is the way to go!
Hvad a real good experience with barato.. nice and fast delivery. Quick support.. all in all top nice firm..
Jeg har ikke handlet sÃ¥ mange gange hosâŠ
Jeg har ikke handlet så mange gange hos Barack, men har vÊret ganske tilfreds med deres udemÊrket kundeservice, det nemt at bestille og varerne kommer hurtigt frem
God hjemmeside med tilbud ofte
Skide god hjemmeside med tilbud ofte! Hurtog levering og produkter der stemmer overens med det man har bestilt ð
Super oplevelse med Barato
Super oplevelse.
Hurtig levering og nem og overskuelig hjemmeside.
Prisen var god og hurtig levering
Prisen var god og levering hurtig på trods af juletravlhed - kan bestemt anbefales.
SkÞn hjemmeside med masser af godeâŠ
SkÞn hjemmeside med masser af gode sager til billige priser.
Kan give de bedsteste anbefaler her fra
De gange jeg har bestilt fra Barato harâŠ
De gange jeg har bestilt fra Barato har jeg vÊret yderst tilfreds ðð»
Super god service
Super god service, sjove og fine varer. Altid en stor fornÞjelse at kÞbe varer. Der er til bÃ¥de smÃ¥ og store bÞrn og bÞrnebÞrn . ð€ð
Alltid gode kÞpð
Julekalender
Jeg kÞbte julekalender til mine bÞrn og de var meget glade for den. Prisen var ikke så hÞj og leveringen hurtigt.
KÞber hver år julekalender til bÞrnene
KÞber hver Ã¥r julekalender til bÞrnene. Syntes de er rigtig fine, stÞrre og mindre ting. Kunne dog Þnske man kunne kÞbe dem indpakkede ð
Jeg har handlet flere gange og hverâŠ
Jeg har handlet flere gange og hver eneste gang har jeg fået så god en behandling. Varen kommer hurtigt og er altid korrekt.
Advarsel
Advarsel â vÊr kritisk fÞr du handler
Efter selv at have handlet her og lÊst mange andre anmeldelser, kan jeg desvÊrre se et tydeligt mÞnster.
Der reklameres med hÞj vÊrdi på mystery-/gavebokse og kampagner som fordobling af ordrebelÞb. Når man modtager varerne, stemmer den oplyste vÊrdi efter min vurdering slet ikke overens med indholdet. Flere produkter fremstår som billige rest- eller discountvarer, som kan findes langt billigere andre steder.
Kundeservice er en historie for sig. Mange â inklusiv mig selv â oplever:
Lang behandlingstid og forsinket afsendelse
Manglende eller meget langsomme svar
SvÊrt at få refundering
Ingen telefonisk kontaktmulighed
Afvisende eller nedladende tone ved spÞrgsmål
Da jeg stillede kritiske spÞrgsmÃ¥l til pris og vÊrdi, blev jeg mÞdt med en ubehagelig og afvisende respons â og efterfÞlgende blokeret i stedet for at fÃ¥ en saglig dialog. Det er efter min mening dybt uprofessionelt.
Når så mange beskriver de samme problemer, bÞr man som ny kunde vÊre ekstra opmÊrksom. Jeg kan desvÊrre ikke anbefale at handle her og vil kraftigt opfordre andre til at lÊse anmeldelserne grundigt, inden de beslutter sig.
En seriÞs virksomhed bÞr kunne stå på mål for sine priser, sine kampagner og sin kundeservice. Det oplevede jeg ikke her.
Rigtig god oplevelse
Nem og overskuelig hjemmeside, og meget glad for mit kÞb. Kommer bestemt tilbage :-)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ