Elsker den hjemme side og vi har benyttet den mange gange. Elsker der pakker med flere forskellige ting, dem har vi brugt til bÞrnefÞdselsdag i ungernes skole. Vi kan fÃ¥ mange ting til fÃ¥ penge. Altid... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har kÞbt fra dem flere gange, den ene gang kom varen ikke frem... Men et par mails senere og en medarbejders hÃ¥rde arbejde for at finde pakken, sende de mig en ny og undskylde mange gange for ulej... ãã£ãšèŠã
Har bestilt mange gange hos Barato og alt fungerer super fint. Nem hjemmeside, gode priser, hurtig og sikker levering. Vil klart anbefale!
Havde kÞbt 2 dumblings til min datter, som simpelthen stank langt vÊk af benzin, lige til en gang hovedpine - skriver dette til Barato, som efterfÞlgende skriver dette er normalt den fÞrste tid... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 35ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fin hjemmeside & hurtig levering
Fin hjemmeside & hurtig levering
Pakkekalender
Deres pakkekalender er helt fantastisk, med en masse gode pakker!
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering. Er yderst tilfreds. Godt udvalg, og til alle aldre.
God kundeservice.
God kundeservice der besvare mail med det samme hvis man er i tvivl om noget i forhold til ens Ordre.
10/10 stjerner!
Jeg har kÞbt ved Barato flere gange, og der har aldrig vÊret fejl, mangler e.l. derimod super god service, hurtig levering - og ved spÞrgsmål har jeg fået hurtigt svar tilbage. Mega god kundeservice, og synes det er så fedt med de gode tilbud, auktioner o.l. de laver til Facebook. Kan kun anbefale 10/10 stjerner herfra!
Virkelig god service
Virkelig god service! Alt jeg har kÞbt derinde fra er virkelig godt <3
Hurtig levering, produkter af god kvalitet og precis som vist i hjemmesiden.
God kvalitet
God kvalitet, til billig penge og ret hurtig levering.
Trist oplevelse
Trist oplevelse.
Har bestilt for knap 900 kr, en masse legetÞj på tilbud. Der mangler 14 varer i min levering. Jeg har kontaktet barato pr mail i sidste uge, men intet svar fået retur. Til gengÊld kan jeg se de har hÊvet fuld belÞb....
Jeg håber at de bare er travlt optaget eller bagud grundet ferie, men jeg synes det er virkelig uheldigt og en trÊls oplevelse.
#1; TilfÞjelse; det er nu 1 måned siden jeg modtog halvdelen af min ordre. Ift mail korrespondance så fik jeg en returmail fra "Michelle" med mulighed for refundering eller eftersendelse af mine varer - jeg valgte sidstenÊvnte og siden da har der vÊret total radio-silence.
#2 TilfÞjelse; efter yderligere at have kontaktet firmaet igen, lover Michelle mig at eftersende de resterende produkter. Den levering har jeg nu netop hentet i dag d. 20/3-26.. desvÊrre IGEN et flop.
Der mangler fortsat varer i leveringen...
Det er mig en gåde hvordan man kan drive forretning på den måde.
Jeg har nu skrevet endnu en mail til barato, og mÃ¥ nu igen afvente om der sker yderligere. ð®âðš
Jeg kan kun anbefale andre at finde/kÞbe deres ting andetsteds...
Gode vare og hurtig forsendelse
Gode vare og hurtig forsendelse
Super tilfreds kunde
Meget tilfreds med produktet bestilt
Meget tilfreds med levering.
Super kundeservice
Kommer helt sikkert til at KÞbe fra Barato igen
Glade unger!
Stort udvalg, gode priser og glade bÞrnebÞrn - så bliver det ikke meget bedre.
God service og vejledning
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse
Har kÞbt rigtig mange julegaver og fÞdselsdagsgaver herinde og de har vÊret rigtig godt.
Kan kun anbefale.
Jeg har en god oplevelse med det
Der kommer en masse gode tilbud ogâŠ
Der kommer en masse gode tilbud og sÊrligt Mystery box på auktion var spÊndende. Min sÞn fik den som ekstra julegave og selv jeg var spÊndt da ingen kendte indholdet.
En god hjemmeside, overskuelig og god service/levering
KÞb aldrig noget fra Barato.dk
Kan man ikke give minus fem stjerner?
Tilbage i start december 2025 lavede I en fejl og sendte kun halvdelen af det, jeg havde bestilt, kÞbt og betalt. Jeg har skrevet og skrevet, spurgt og spurgt lige siden, og jeg har fortsat ikke modtaget noget som helst fra jer. En gang imellem og med meget lang ventetid kan der komme et svar fra en Michelle. I den seneste måtte I spÞrge ind til, hvad jeg prÊcis manglede, som om det er fÞrste gang, jeg henvender mig. Hvad er det i grunden, der foregår? Er Michelle alene om alt arbejdet? Arkiverer I ikke henvendelser? Er det en principsag for jer bare at lade som ingenting, hvis I laver en fejl?? Hvor er de resterende varer, jeg for snart to måneder siden kÞbte og betalte?? Hvorfor har I ikke et telefonnummer, jeg kan ringe til??
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ