Jeg bestilte 2 Þreringe via hjemmesiden d. 16/9 og jeg kunne hente dem i en pakkeshop d. 18/9. Ãreringene kom i en gaveÊske der var pakket ind i gavepapir samt med et lille kort og en hilsen. Supe... ãã£ãšèŠã
Scarasa qualità all'attenzione di prodotti e soddisfazione utente. Bisogna semirae bene per raccogliere al meglio, soprattutto in tempi di crisi
Det er den hyggeligste butik, med det vel nok mest imÞdekommende og venlige personale. IsÊr ejerne er Sà sÞde og hjÊlpsomme, og uden tvivl afsindigt dygtige. Skulle have lavet Þrestikkere om, sam... ãã£ãšèŠã
Har lige hentet min ring som skulle laves mindre og âpudsesâ op, mit kÊreste eje da den bÃ¥de har tilhÞrt min mormor og min mor. WOW ð€©ðð» et flot arbejde Thomas har leveret, jeg fik bÃ¥de vÃ¥de Þjn... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service
Jeg har lige fået leveret en abe fra Barbaramaria. Hele vejen igennem var der super service og de tog kontakt til mig i forbindelse med afsendelsen og hvis der var noget. Jeg havde telefonisk kontakt til dem to gange i forbindelse med kÞbet og de var venlige og servicemindede. Super service.
Klart at anbefale
Gode tilbud og hurtig service/levering
Fandt en udgået Pandora ring på deres hjemmeside, på tilbud og i den rigtige stÞrrelse. Bestilte lige omkring kl. 14 d. 24/3 - og skrev en lille note om de gerne måtte kontakte mig, hvis de ikke mente at pakken kunne nå frem inden 27/3.
Fik indenfor 10 min besked via mail om at pakken ville nå frem, og dagen efter var den klar til afhentning i pakkeboksen. Det er sgu' god service ! :o)