ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Délai d'intervention raisonnable (1 semaine) et j'ai été tenu informé de chaque évolution du dossier par e-mail et SMS. Technicien trÚs sympathique et dans la tranche horaire donnée.
Situation: un lave-vaisselle Beko sous garantie ne marchait plus. J'ai appelé pour demander le passage d'un technicien. Positif: le personnel de Beko a été trÚs poli et informatif au téléphone a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
snel afspraak gemaakt en snelâŠ
snel afspraak gemaakt en snel gerepareerd
Technicien au top
Technicien au top. A tout de suite vu le problÚme. TrÚs efficace.
wash machine to the trash
After 6 years of use, the motor of the washing machine died.
We tried to use our 10y waranty on the motor but not possible, BEKO cant access to the files older than 2024.
Technician came and said we have to pay over 200 eur, the price for a better machine.
Result, the machine to the trash.
No one could help after several emails and calls.
I dont recommand.
Contact langs Coolblue OK
Technicien sympa et délai raisonnable
Techniekers voeren geen grondigeâŠ
Techniekers voeren geen grondige controle uit. Er wordt enkel een waterpas gebruikt en men besluit dat alles in orde is, terwijl het probleem blijft. Ondanks meerdere bezoeken is het nog steeds niet opgelost. Zeer teleurgesteld in de service
Vooral de technieker deed alles naar behoren
Vooral de technieker deed alles naar behoren ,legde het probleem ook goed uit en bestelde de onderdelen terwijl ik erbij was,
Op de volgende afspraak werkte de wasmachine na nieuwe onderdelen te hebben vervangen terug.
Service ***** et remplacement hors garantie
Nous avons un four Beko de 2021 hors garantie. Lors d'un choc, le bouton thermostat s'est détaché. Le service client a dépêché un technicien rapidement. La piÚce de rechange n'étant plus fabriquée, le service client nous a proposé le remplacement du four complet. Celà s'appelle du RESPECT de la clientÚle et un vrai SERVICE Clients. MERCI
snelle en correcte en kostelozeâŠ
snelle en correcte en kosteloze reparatie binnen garantietermijn, Beko heeft correct gehandeld en geniet zeker mijn vertrouwen bij toekomstige aankopen
Hestelling wasmachine
Ijzerdraad was van mijn wasmachine gekomen, dus niet meer waterdicht. Via Coolblue website herstelling aangevraagd. Ging heel makkelijk en vlot. Had nog garantie, dus ook geen kosten. Vriendelijke technieker.
Technicien de dépannage compétent et aâŠ
Technicien de dépannage compétent et a pris le temps d'expliquer
Een gasvuur gekocht met elektrischeâŠ
Een gasvuur gekocht. Van BEKO met elektrische oven het uitzicht van Het vuur is mooi de knoppen werkt super goed een zijn stevig ,pannendragers zijn niet stabiel het grootste probleem was bij mij voor de aardgas aan te sluiten is er geen Oversteek aan de achterkant ???de darm voor de g a s komt tegen de oven ook met een darm van 1,5 meter de inhang van het vuur voor de aansluiting is links en de aansluiting bij mij voor de g a s is rechts!! Het is bijna onmogelijk om aan te sluiten als ik mijn oven gebruik moet ik het vuur tegen de muur trekken Dit is kwaliteit vol een dikke l** ook de rooster in de oven is veel te licht gemaakt als je er een zware kom op zet buigt de rooster door afgekeurd te gevaarlijk FBM62330DXSBEKO Het vuur is ook 0nstabiel!!!! De pootjes zijn van plastiek en niks waard!!!
Herstelling geslaagd maar te langâŠ
Herstelling geslaagd maar te lang verwacht
Slechte communicatie met reparatieâŠ
Slechte communicatie met reparatie dienst! Nieuwe wasmachine voor de vierde keer stuk in anderhalf jaar!!!!
Service maakt het verschil !
Service maakt het verschil !
Als het al eens fout loopt met een toestel, en het wordt op deze manier vlot opgevolgd en opgelost, kan je enkel super tevreden zijn.
Top ervaring.
Snel en correct geholpen
Snel en correct geholpen! Binnen een paar dagen stond er al iemand om te bekijken wat het probleem was en een kleine week verder als het onderdeel geleverd was werd ons apparaat gemaakt.
Service aprÚs vente catastrophique
Service aprÚs vente catastrophique, plusieurs rendez vous pris pour intervention sur lave vaisselle sous garantie, aucune solution trouvée. Technicien non ponctuel, puis fini par lui même dire que le produit de la marque quâil représente est de mauvaise qualité et quâil faut acheté autre chose⊠pas de solution trouvée aprÚs 6 semaines ⊠la prise en charge sous garantie est une obligation légale!
Snelle beslissing voor omwisseling
Snelle beslissing om diepvrieskast te vervangen door nieuwe.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ