レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. キャッシュバック提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Bonusway is een online shopping platform dat jou de kans biedt om geld terug te verdienen op aankopen bij jouw favoriete retailers. Het doel van Bonusway is om online shoppen nog leuker en voordeliger te maken. Hoe werkt Bonusway? Het is heel eenvoudig. Na registratie krijg jij toegang tot een lijst van webshops waar je bij kan winkelen. Bij elke aankoop die jij doet bij een webshop, krijg je een percentage van het aankoopbedrag terug in de vorm van cashback. Dit geld komt terecht in jouw Bonusway account en kan overgezet worden naar jouw bankrekening zodra jij €10 aan goedgekeurde bonussen gespaard hebt Bonusway werkt samen met meer dan 1.400 webshops in verschillende categorieën, waaronder mode, elektronica, huis en tuin, reizen en nog veel meer. Enkele van de meest populaire retailers op Bonusway zijn Lounge by Zalando, Bol.com, Expert, Booking.com en AliExpress. Door samen te werken met deze webshops kan Bonusway exclusieve kortingscodes en aanbiedingen bieden aan alle leden. Bonusway heeft ook een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Met de app kan jij gemakkelijk winkelen en cashback verdienen, waar je ook bent.

連絡先

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Bonussen worden niet meer goedgekeurd

Nadat ik al jaren lang gebruik maak van Bonusway en voorheen Shopkorting is dit het laatste jaar zo hard achteruit gegaan dat ik liever gebruik maak van een ander affiliate platform. Bonussen blijven eindeloos lang hangen, de laatste keer ben ik er zelf achteraan gegaan om wat los te krijgen, maar er zit totaal geen verbetering in. Zo kunnen ze er beter mee stoppen. Jammer, want eerder werkte het altijd prima.

2026幎5月5日

Bonusway からの回答

Hoi, bedankt voor je review en fijn dat je al zo lang gebruikmaakt van Bonusway.

We begrijpen dat het vervelend is als bonussen langer op zich laten wachten dan je gewend bent. We hebben je account erbij gepakt en je bonussen inmiddels bijgewerkt. Bedankt voor je geduld en dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Mocht er in de toekomst iets niet helemaal goed lijken te gaan, dan helpt onze klantenservice je natuurlijk graag verder 😊

5぀星のうち3の評䟡

Ok but not always easy

Ok, but sometimes difficult to get cashbacks payed put

2026幎5月1日

Hoi Petra,

We zien helaas nog geen opnameverzoek in je account staan.

We vragen je om de app even te updaten en even helemaal opnieuw in te loggen. Daarmee zou het probleem opgelost moeten zijn. Daarnaast kan je het ook via de website proberen, maar log hier ook even opnieuw in.

We hopen dat deze tips je helpen. Veel plezier met sparen 💙

Slechte communicatie en betaling

Helaas kan ik geen hoger punt geven. Na overname door Bonusway is de uitbetaling én communicatie erg slecht. Ik wacht nu alweer ruim 4 maanden op goedkeuring. Heel jammer want het maakt het op deze manier niet echt aantrekkelijk om via deze site te shoppen. Voorheen met Shopkorting.nl was ik uitermate tevreden!

2026幎4月22日

Werkelijk schandalig

Werkelijk schandalig. Sowieso de klantenservice. Je krijgt mailtjes dat het langer duurt en of het nog wel beantwoord moet worden, mail je ja terug krijg je vervolgens niets meer. Mijn openstaande bedragen staan er vanaf maart 2023! DRIE JAAR dus. Dit gaat steeds meer op fraude lijken. Want waar blijven de bedragen, waar ligt dat aan, wie krijgt deze bedragen die uitgekeerd worden door de bedrijven? Duidelijke antwoorden zouden hier op zijn plaats zijn. Dus het LIJKT op fraude, dat wil niet zeggen dat het zo is, maar nogmaals duidelijk zijn in het proces graag.

2026幎4月5日

Hoi Marjanne,

bedankt voor je review.

We begrijpen dat dit vervelend voor je is en het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad.

We hebben je account nagekeken en zien dat je bonussen inmiddels een tijdje geleden zijn gecontroleerd en bijgewerkt. Je account is op dit moment up-to-date. 🙌🏻

Mocht je nog vragen hebben, dan helpen je uiteraard graag via ons contact formulier. 😊

5぀星のうち1の評䟡

Al maanden lang geen goedkeuring van bonussen.

Vroeger zat ik bij shopkorting. Ging altijd zonder problemen. Toen werd het bonusway, in het begin ging dat ook goed.

Nu staat er al maandenlang een bedrag open om goed te keueren van dik 50 euro. Dus ik duik er eens wat dieper in.
Hebben ze al maanden lang geen bonus meer goedgekeurd.
Aanvraag gedaan openstaand bedrag uit te betalen en na ontvangst wegwezen

2026幎3月22日
5぀星のうち1の評䟡

Nie wypłacają cashbacków juÅŒ dłuÅŒszy

Nie wypłacają cashbacków juÅŒ dłuÅŒszy czas. Na mój kontakt z zapytaniem odpisywali formułkę, zawsze tą samą. W końcu usunęli moje konto, a do wypłaty mieli ponad 200 zł. Brak moÅŒliwości zalogowania się dzisiaj. Cashbeki były usuwane, uznane za niezasadne. Oszukują klientów. Od dłuÅŒszego czasu są o nich złe opinie.

2026幎3月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス