BrÞndby Kommune レビュヌ 28

TrustScore 5段階評䟡の2.5

2.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Skulle blive borgelig gift idag.. parkbetjente ok, borgmester mÞdte op i sidste Þjeblik i en "grim" grÞn kjortel over hendes forvasket cowboybuks. Seancen varede 3 min og sÃ¥ var vi gift TÊnk over... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Jeg har nu henvendt mig 3 gange til BrÞndby Kommune (Ydelse) for at fÃ¥ tilsendt Takster vedr tandlÊge, tandtekniker samt optiker, og hvilke BrÞndby Kommune samarbejder med. Men indtil nu INTET SVAR,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har lige fÃ¥et bevilget flexjob gennem BrÞndby Kommune. Alt er gÃ¥et smurt. De har vÊret utrolig imÞdekommende og udvist stor empati. Virksomhedskonsulenten som jeg havde har jeg kun gode ting at si... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Den vÊrste kommune indenfor sundhedsplejen / bÞrn&unge afdeling. FORDI man ser nogle “ rÞde mÊrker “ som de kalder for “ blÃ¥ mÊrker “ sÃ¥ bliver man underrettet bag ens ryg, og pludselig er man dÞmt... もっず芋る

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

... så er den gal med dagrenovation igen.

Vi er en familie pÃ¥ 4, som normalt fÃ¥r tÞmt dagrenovation hver onsdag, det fik vi sÃ¥ ikke i onsdags. Jeg indrapporterer ligesom sÃ¥ mange gange fÞr, at der ikke er hentet affald... og sender en rykker. Affaldsteamet skrev igÃ¥r mandag, at nu var affaldet hentet, men jeg kunne her til morgen konstaterer at det alligevel ikke var hentet. Imorgen er det 14 dage siden vi sidst fik hentet dagrenovation... Det er simpelthen ikke godt nok. Mange andre kommuner kan godt finde ud af at hente borgernes affald i tide, men ikke BrÞndby.😡
FORSLAG: Ved manglende afhentning af dagrenovation, kan affald deponeres foran indgang til rådhuset😉

2021幎11月2日

Til rette vedkommende

Til rette vedkommende, nÊrmere betegnet du som sidder i Jobcentret og forleden opfÞrte dig noget så sjofelt da du havde min 30 årige niece i rÞret.
Synes du at det var nemt at få hende til at grÊde?Får du et personligt kick ud af at fortÊlle hende hvor "skideligeglad" du er med, at hendes barn er handicappet, og andre nedladenheder? Hvis det forholder sig således, så vil jeg nok påstå at du skal skynde dig i terapi! Samt vÊre glad for at jeg ikke var tilstede og kunne overtage samtalen. Så havde du nemlig ikke haft en CHANCE for at begå dig med din helt igennem utilstedelige opfÞrsel.

2021幎10月10日

Danmarks mest lÞgnagtige kommune

Jeg vil råde alle familier med bÞrn til ikke at bosÊtte Jer i denne kommune. I har desvÊrre en stor risiko for at blive hÊngt ud for alle mulige lÞgne i BÞrn og Unge afdelingen. De allervÊrste er en udenlandsk sagsbehandler og hendes chef. Jeg har altid lÊrt, at som chefen er - sådan er personalet. Det er i det her tilfÊlde sandhed. StÞrre sataner og lÞgnagtige personager - skal man lede lÊnge efter.

2020幎11月26日
5぀星のうち1の評䟡

Borgmester der ikke vil snakke med borgerne

Min mor fik bevilget hjÊlpemidler i Hellerup som BrÞndby skulle levere juni 2019 og hun fik fÞrst leveret det i August 2020, det er sådan man behandler Êldre i BrÞndby kommune. Min mor er 97 år gammel og ville have hjÊlp til at gå i bad, hun fik hjÊlp til at en person i 5 minutter bare stod og så på , min mor bad dem om at vaske sig på ryggen men det ville de ikke. Så Êldre personer må klare sig selv i BrÞndby kommune

2020幎11月12日

Jule-grus i affalds afhentning

Jeg har stadig ikke fÃ¥et hentet affald. Vi skulle have haft tÞmt d. 26. dec, 1 dag senere end normalt, hvilket er ok, men nu er der snart gÃ¥et 1 1/2 uge og vi har ikke plads i spanden lÊngere. Det er bare ikke iorden og under alt kritik at skulle vente sÃ¥ lÊnge, med risiko for at tiltrÊkke rotter, fugle og mus. DET HASTER, VI KAN IKKE VENTE TIL 2. JANUAR SOM ER NÆSTE TØMNING

2019幎12月28日

Takster

Jeg har nu henvendt mig 3 gange til BrÞndby Kommune (Ydelse) for at få tilsendt Takster vedr tandlÊge, tandtekniker samt optiker, og hvilke BrÞndby Kommune samarbejder med. Men indtil nu INTET SVAR, hvor er man så henne, det var MEGET VIGTIGT AT BORGERE SKULLE TILMELDE SIG DIGITAL POST- til hvad nytte - når man ikke får svar.
Min henvendelser er skrevet i e-boks samt fra min personlige mail.
Kirtsen Cavling SÞrensen

2017幎3月15日