レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Na montage van de keuken waren er nog wat aanpassingen nodig, welke naar volle tevredenheid zijn opgelost. Al met al een positieve ervaring met Budgetplan! Mooie keuken voor een scherpe prijs.

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Budget Plan. Onze verkoper Hans dacht actief met ons mee en kwam met uitstekende ideeën voor de uitdagingen waar wij tegenaan liepen. Dankzij zijn en inze... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na een aantal keukenzaken af te zijn geweest hadden we de hoop opgegeven. De ene zaak was nog erger dan de ander. Tot onze buren ons vertelde over budgetplan. Eindelijk een zaak waar ze geen onzin v... もっず芋る

䌁業情報

1. キッチン家具店

圓該䌁業による蚘述

BUDGETPLAN KEUKENS | Meer dan 30 jaar de keukenspecialist | Altijd een scherpe & eerlijke prijs | Alle A-merken met volledige garantie.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte service en communicatie

Dit bedrijf heeft communicatie niet in hun woordenboek staan.
Je krijgt bij het bestellen geen orderbevestiging, wordt niet geïnformeerd over wanneer een levering is, je wordt niet terug gebeld en ze zoeken al helemaal niet naar oplossingen als er iets fout is geleverd.
Verder hebben ze een transportbedrijf die alleen maar op bepaalde dagen in jou regio wil bezorgen. En laten dat nou net de dagen zijn dat we niet aanwezig kunnen zijn ivm werk. Ook dan is er geen andere oplossing. Misschien zo iets wel vermelden bij het bestellen. (Is ook communicatie)
Ps. Ook het transportbedrijf was heel slecht in de communicatie. Wist niet wanneer de bezorging ging plaats vinden.

2024幎7月20日

Beste B,

Dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en uw feedback is essentieel.

Elke klant ontvangt een orderbevestiging bij een online bestelling. Wellicht was er sprake van een verkeerd email adres of is de orderbevestiging in de Spam/ Reclame box terecht gekomen?

Wij werken met zowel interne als externe (professionele) vervoerders. Er is contact opgenomen om een gewenste bezorgdatum en tijd af te stemmen, maar helaas is het voor ons niet mogelijk om invloed te hebben op de agenda van onze externe vervoerders.

Wij betreuren het dat dit ongemak heeft veroorzaakt.

5぀星のうち5の評䟡

Eerlijk, realistisch advies en goede service

Voor de vormgeving en inrichting van onze keuken hebben we prima voorlichting gekregen. Onze wensen en vragen werden goed aangevoeld en er werd constructief en realistisch meegedacht. Gezien de vrij kleine ruimte waar onze keuken moest komen was het een hele opgaaf een en ander concreet vorm te geven. Bij de levering was iets vergeten, maar dat is direct op een goede manier geregeld. Het uiteindelijke resultaat is ook in het dagelijkse gebruik tot volle tevredenheid.

2024幎7月19日

Beste Bertus,

Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring en mooi om te lezen dat er effectief en realistisch is meegedacht bij uw wensen! Tevens fijn dat bij levering het vergeten onderdeel op een goede manier is geregeld.

Wij wensen u veel kookplezier!

Keuken gekocht bij Jacqueline van Budgetplan

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Budgetplan. Na ook verschillende andere zaken bezocht te hebben, was Budgetplan de enige keukenzaak met echt advies en tips. Jacqueline heeft ons super goed geholpen. Er was ruimte voor last minute wijzigingen, ze was geduldig en super behulpzaam met slimme tips voor het gebruik van je keuken. Ook werkt budgetplan met goede monteurs. Onze monteur nam uitgebreid de tijd om de keuken netjes te plaatsen en alles naar wens neer te zetten.
Wij raden budgetplan dus zeer aan, en.. kom op zaterdag, dan zijn er ook nog lekkere hapjes!

2024幎6月28日

Beste Nina,
Dank voor je mooie woorden! Wij zijn blij dat je tevreden bent met onze service (en de betreffende collega).

Fijn dat de aanschaf van een nieuwe droomkeuken is gelukt onder het genot van wat lekkere hapjes!

Veel kookplezier toegewenst!

Goed en professioneel advies

Goed en professioneel advies. Uitgangspunt van Budgetplan is dat je blij moet worden van je nieuwe keuken. Dat is gelukt. Ik ben super blij met mijn nieuwe keuken. Zo’n aankoop doe je niet iedere dag. Er was bij Budgetplan ruimte voor een rustig proces waarbij ik als klant op geen enkel moment onder druk werd gezet.

2024幎7月2日

Beste Marijke,
Fijn dat het uitkiezen van jouw nieuwe droomkeuken is gelukt! Jouw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om door te gaan met het leveren van kwaliteit en het geven van eerlijke adviezen.

Wij wensen je veel kookplezier!+

Klantvriendelijk & goede kwaliteit

Na enkele goede ervaringen m.b.t. aankoop appratuur hebben wij besloten om de keuken van ons nieuwe huis bij Budgetplan aan te kopen. Wij zijn goed ontvangen en deskundig geholpen door Hans, afgelopen week is de keuken naar volle tevredenheid geplaatst door monteur Joeri. Na de plaatsing werden wij telefonisch benaderd door Hans of alles naar wens is verlopen. Kortom een deskundige partij met kennis en kunde in huis!

2024幎7月1日

Beste,
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij dat we u hebben kunnen helpen met het samenstellen en leveren van de keuken van uw dromen!

Goede sale en after-sale

Een nieuwe keuken is een hele onderneming.
We liepen binnen bij Budgetplan met een afmetingen schets en wat ideeën. De keukenverkoper (Perry) hoorde ons aan en had al snel in de gaten wat onze smaak was en ideale inrichting zou kunnen worden.
Keuken na wat kleine aanpassingen in het ontwerp besteld. Levering op afgesproken datum, was van onze kant iets vertraagd, maar dat was geen probleem.
De keuken hebben we zelf geplaatst. Liepen tegen wat kleine dingen aan. Dit is besproken en kosteloos geregeld. Keuken is nu bijna klaar. We zijn er blij mee.

2024幎6月29日

Beste Bart,

Ontzettend goed geholpen door

Ontzettend goed geholpen door Jacqueline!
Vakkundig, goede uitleg en er werd alle tijd voor ons genomen.
Omdat wij een tijdje zonder keuken zouden zitten kregen wij als oplossing zelfs een noodkeuken tot de nieuwe keuken geleverd werd.

2024幎3月13日

Beste Danny,

5぀星のうち5の評䟡

En daar was opeens onze nieuwe woning

En daar was opeens onze nieuwe woning. Met een keuken uit 1969. Als eerste dus een afspraak gemaakt met Budgetplan. Op een vrijdag avond zijn we bij Budgetplan gaan zitten. Er zat wel een idee in ons hoofd. Maar in de loop der jaren zijn producten veranderd. Met de vakkundige adviezen van de verkoper de keuken samengesteld en de volgende dag besteld. Dan duurt het even en is het verder druk met andere verhuis zaken. Dan is daar de besteldag en met een paar man is alles boven en staat het huis vol. De montagedag op maandag en om 08.00 gaat de bel en wordt er gestart met het opbouwen. het vordert gestaag en aan het eind van de dag staat daar dan de keuken. Nu zagen we wat we besteld hadden in het echt en waren zeer tevreden, Van het begin tot het einde goede service met een heel mooi naar onze tevredenheid product. De keuken. Budgetplan een goed product en een goede service voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Top Budgetplan

2024幎6月17日

Beste Peet & Janny,

5぀星のうち5の評䟡

Wat een mooie plaatsing van Ruben!

Wat een mooie plaatsing van Ruben!

Wij zijn echt uitstekend geholpen bij Budgetplan en al onze wensen zijn ingewilligd. In het vervolg gesprek zaten wij met Perry en hij dacht perfect mee.

Ruben kwam de keuken plaatsen, leuke vlotte gozer!

Complimenten heren!

2024幎6月6日

Beste Tommy,

Ik ben erg blij met mijn keuken van Budgetplan Keukens

Ik ben erg blij met mijn keuken van Budgetplan. Wat ik fijn vond is dat ze gelijk met een eerlijke prijs komen. Je wordt hier ook niet onder druk gezet om direct de keuken te kopen. Ze nemen hier de tijd voor je zodat je rustig je keuken kan samenstellen. Omdat het een nieuwbouw woning betrof, had ik een keuken gekocht die op afroep was. De oplevering van de woning duurde nog wel even maar dat was geen probleem voor ze.
Ik ben bij de afroep van de keuken erg goed geholpen door Jacqueline met het nalopen van de keuken. Ze reageert altijd snel op vragen via de e-mail.
De levering van de keuken ging perfect en ook de installatie is naar wens gegaan.
[Update 12-9-2024] Ik heb onlangs ook ervaren dat de aftersales service erg goed is. Pas een paar weken na de oplevering heb ik geconstateerd dat er een beschadiging zat op een zijpaneel op de grote kastenwand. Deze hebben ze zonder problemen voor me vervangen. Top!

2024幎6月1日

Beste Luretje,

5぀星のうち5の評䟡

Snelle feedback en uitstekend advies

Snelle feedback en uitstekend advies. We zaten met een gebarsten kookplaat. Een snelle offerte gekregen per e-mail. Na telefonische contact raad Dew ons aan om enkel een nieuwe glasplaat bij Siemens te bestellen en de plaat en de installatie in te dienen bij onze verzekeraar. Aldus gedaan en kosten worden vergoed minus het eigen risico. Hartelijk dank Dew.

2024幎5月9日

Beste MRE,
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij dat we u hebben kunnen helpen met een nieuw apparaat.

5぀星のうち1の評䟡

Na een jaar nog geen volledige keuken

Ruim een jaar na bestelling en inmiddels 10 maanden na het plaatsen van onze keuken is deze nog steeds niet af! De service laat echt te wensen over! Enige compensatie of tegemoetkoming is na zo’n lange tijd toch wel enigszins op zijn plaats, daarentegen schuiven ze de schuld steeds af op de leverancier.

Ik moet als klant steeds zelf maar bellen anders wordt er geen druk achter gezet.

Al met al eens maar nooit meer!

2024幎5月1日

Verstuur je retour verzekerd

Ik heb bij Budgetplan een gasfornuis gekocht met een bijbehorende gasslang. Helaas was de gasslang niet lang genoeg. Deze moest ik op eigen kosten retour sturen (standaard pakket met t&t). Vervolgens is PostNL mijn pakket kwijt geraakt.. Ik krijg het pakket ter waarde van €40 exclusief verzendkosten helaas niet vergoed. Budgetplan hierover gemaild en gebeld, maar zij verwijzen mij door naar PostNL. Ik snap dat Budgetplan er niks aan kan doen dat door PostNL het pakket is verdwenen, maar ik had gehoopt op meer service..

2024幎4月6日
5぀星のうち1の評䟡

Het leek zo mooi, maar een dure na smaak.

Sorry, ik kom erop terug. Het leek perfect maar de gootsteenbak heeft allemaal krassen en plekken en nu wordt gezegd dat men hier niets aan kan doen. 3 verkopers vertellen mij dat er geen coulance of iets gedaan wordt, vind ik heel erg. Fred heeft ons hier ook niets over verteld terwijl hij wist dat dit voor ons een belangrijke keuken is en we zeker geen slechte bak zouden kopen. Vergeet maar wat hier onder staat.....Er werd alle tijd genomen, meegedacht en elke centimeter werd goed benut. Er werd meer uit de ruimte gehaald dan we verwacht hadden. Verkoper Fred heeft er een topkeuken van gemaakt en we zijn er echt superblij mee.

2024幎4月10日

Beste Ed,

Heel vervelend te horen dat u niet tevreden bent met de geleverde spoelbak.
Wij proberen de klant (vooraf) altijd zo volledig mogelijk te informeren over de gekozen materialen.

Inmiddels in de afgelopen dagen geprobeerd meerdere malen contact met u op te nemen, helaas tevergeefs.

Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden en verzoeken u vriendelijk om hiervoor contact op te nemen met onze collega Fred/ Budgetplan Keukens.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede ervaring, zo weer!

Wij hebben meerdere bezoeken aan de showroom gebracht en zijn door Hans goed en met veel geduld geholpen. Dacht goed mee en gaf zijn mening op punten waar wij twijfelden.

Wij zijn zeer tevreden over Budgetkeukens en Hans en bevelen deze dan ook zeker aan voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt!

2024幎4月5日

Beste VW,

Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij dat onze verkoper Hans u goed heeft kunnen helpen met het samenstellen van de keuken van uw dromen!

Super fijne zaak!

Super fijne zaak!! Hele mooie keuken en als er vragen zijn of als er nog wat herstelt moet worden, dan een goede en snelle service. Echt heel blij mee!!

2024幎4月10日

Beste Maaike,

Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij dat wij u hebben kunnen helpen met onze service en het samenstellen van de keuken van uw dromen!

Wat een fijne zaak

Wat een fijne zaak. Wij hadden een koelvriescombinatie combinatie van AEG gekocht. Hiervan was de motor kapot. Binnen no time werd er zonder problemen een ander type geïnstalleerd. Wij hadden echter veel last van de NoFrost ventilator. Er werd begripvol gereageerd en krijgen er nu een die voor ons prima voldoet. Wat een topzaak. Onze complimenten!

2024幎3月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス