I was eating the Angry Chicken Wrap on the train during what was supposed to be a relaxing trip. Since it came sealed in a packet, I ASSUMED it would be safe to eat without making a mess. Instead,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àter normalt sett alltid pÃ¥ Mcdonald's, men jag blev sugen pÃ¥ att testa BKs "nya" Whopper, och jag mÃ¥ste sÀga att jag blev imponerad, den var riktigt bra! Jag köpte en Double whopper meny... ãã£ãšèŠã
too many haters. bk Àr ofta understaffed och majoritet folkgrupper som har det tufft. men oberoende, bra app, bra priser, bra burgare. bra öppettider. inte the goat men the hero we dont deserve kl 4 n... ãã£ãšèŠã
BK. Wasagatan. 20:00 ingen kö. Personalen pratskriker till varandra om fylla och fester. Hörs över hela stÀllet. LÃ¥ter mer som ett fritids. Noll engagemang mot kunder (flera gÀster reagerar) . Inte st... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Så gott och trevligt bemötande
Så gott och trevligt bemötande
Alltid lika gott
Maten Àr good och den kom snabbt
Dåligt service i Skövde
Dåligt service i Skövde, samt Dåligt maskin för drycka
Burger king barkarby Àr sÀmst stÀllet
Burger king barkarby Àr sÀmst stÀllet. Mycket dåligt service och personalen var mycket otrevlig. Bordservering var fel mat och nÀr man frågade efter leksak eftersom man har bestÀllt barnmeny, de låtsats att inte se och agerade ingenting.
Upplever ett stort lyft inom allaâŠ
Upplever ett stort lyft inom alla områden, godare mat, snabbare service, snyggt å rent överallt
BK i Marieberg utanför Ãrebro
BK i Marieberg utanför Ãrebro.
KÀnner inte igen den negativa kritiken alls pÃ¥ mitt stÀlle. Ãter dÀr en gÃ¥ng i veckan i mÃ¥nga Ã¥r och det enda som hÀnt var att toapapperet var slut en gÃ¥ng, som de fixade direkt. Maten fullt acceptabel, jag tycker Whoppern Àr god. VÀntetid sÀllan över 5 minuter och maten Àr alltid klar nÀr numret kommer pÃ¥ skÀrmen. Alltid gott om sittplatser. Hyfsat rent o avtorkat, Àven pÃ¥ toan. Under de Ã¥r jag Àtit dÀr har jag aldrig hört personal snÀsa eller vara otrevliga mot kunder,
Enda dåliga Àr om man vill Àta utomhus. De få bord som finns Àr på en yta mellan parkering och gata. Men det har många snabbmatsstÀllen gemensamt.
Jag hade hört/lÀst dÃ¥liga recensionerâŠ
Jag hade hört/lÀst dåliga recensioner om Burgr king. Men idag jag sjÀlv upplevt det.
SÀmsta hemsidan. Mycket rörigt. Man fÃ¥r inte det som man har bestÀllt. Innan jag bestÀmmer att allting stÀmmer med min bestÀllning, maten var redan pÃ¥ vÀg hem till mig. Kommer aldrig mer att bestÀlla frÃ¥n demðð
Burger King Wasagatan Sthlm
BK. Wasagatan. 20:00 ingen kö. Personalen pratskriker till varandra om fylla och fester. Hörs över hela stÀllet. Låter mer som ett fritids. Noll engagemang mot kunder (flera gÀster reagerar) . Inte stÀdat. Maten var ljummen och hamburgaren var så slarvigt gjord. Har Àtit många gånger på BK men detta var det absoluta bottenskrapet och kommer tyvÀrr behöva söka en annan kedja.
Hur kan tycka det Àr rimligt att ta 109âŠ
Hur kan tycka det Àr rimligt att ta 109 kr för en burgare?
Krångliga system i snabbkassan dÀr det Àr otydligt att hitta menyer.
TyvÀrr var min senaste upplevelse pÃ¥âŠ
TyvÀrr var min senaste upplevelse på Burger King en besvikelse. Pommes fritesen var mosiga, vilket förstörde hela besöket. Burgaren var okej, men jag hade förvÀntat mig mer.
Burgaren var torr o Àcklig cola
Burgaren var torr. O skulle ta vanlig cola o det kom bara vatten. Sa till o hon hÀmtade cola. Men fy farao vilken Àcklig cola. O i automaten så Àr det bilder på den vanliga cocacolan. Detta var i Hudiksvall
Jag gjorde nyligen ett stopp iâŠ
Jag gjorde nyligen ett stopp i Göteborg. Jag ville köpa några hamburgare och en cola. Många bestÀllningsautomater fungerade inte och kön var lång. Jag tycker synd om det stackars personalen.
JÀtte god mat
JÀtte bra och barnvÀnligt,bra mat godaâŠ
JÀtte bra och barnvÀnligt,bra mat goda drinkar.
Inte gottâŠ
Tråkiga hamburgare och inte sÀrskilt goda heller, likaså gÀller deras pommes som Àr smaklösa och man får jÀtte lite av dom.
Ãckligt de mÃ¥ste anvÀnda handskar nÀrâŠ
Ãckligt de mÃ¥ste anvÀnda handskar nÀr de lagar mat rör allting sjukt Àckligt de mÃ¥ste bli bÀttre ð¡
DÃ¥lig service
Dålig service. Hade bordsservering men maten kom aldrig ut till bordet utan stod på disken nÀr jag frågade after min mat. Fick kall mat och fick ingen ny!
Ushh
Personal tuggade tuggummi med öppen mun framför kunderna och nÀr personen hanterade maten. Pillade Àven sin kollega i ansiktet utan att sedan tvÀtta hÀnderna.
Stökig restaurang med barn som sprang runt och lekte bland kunderna utan att bli tillsagda.
( Bk i Malmö Mobilia )
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹