レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Graafs Hello Sunshine! sunscreen 30spf Àr en ny favorit i mitt krÀsna beauty sortiment. Den Àr lÀtt, smidig, smÀlter in i huden utan att kladda och ger en naturlig glow med hjÀlp av hyaluronsyra,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har anvÀnt GRAAF produkter i en mÃ¥nad och mÃ¥ste sÀga att jag Àr VÀldigt positivt överraskad! Produkterna kÀnns otroligt bra nÀr jag applicerar dem och de kÀnns sÃ¥ naturligt för min hy. Överlag ser... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kört pÃ¥ vitamin C serumet nu ett tag och den har gjort underverk med min hy! Aldrig varit sÃ¥ Ã¥terfuktad eller haft sÃ¥n silkeslen hy tidigare (och som den torris som jag Àr sÃ¥ Àr det sÀllan produkter b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Älskar Àlskar Àlskar ! Har bÃ¥de day cream och night cream och det kÀnns alltid sÃ¥ lyxigt nÀr jag smörjer in mig! Doftar ljuvligt! Deras oil-to-milk cleanser Àr ocksÃ¥ fantastiskt och min hy kÀnns allti... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

ByGraaf – Vegansk och HÃ¥llbar HudvÃ¥rd. ByGraaf Àr ett svenskt hudvÃ¥rdsvarumÀrke som drivs av Magdalena och Hannah Graaf, tvÃ¥ av Sveriges mest vÀlkÀnda profiler inom skönhet och hÃ¥llbarhet. Vi erbjuder en rad högkvalitativa, veganska och cruelty-free produkter som Àr framtagna för kÀnslig hud och utvecklade med internationell expertis. VÃ¥ra produkter Àr tillverkade i Europa enligt strikta sÀkerhets- och kvalitetsstandarder och Àr certifierade enligt COSMOS (Cosmetic Organic and Natural Standard) för naturligt och ekologiskt innehÃ¥ll. Med ett sortiment som inkluderar serum, krÀmer, peeling och rengöring, erbjuder vi produkter som Vitamin C Serum (269 kr), Collagen Boost Serum (349 kr) och Anti-Age Day Cream (299 kr). Vi har ocksÃ¥ accessoarer som sovmasker i olika fÀrger för 299 kr. Alla produkter Àr fria frÃ¥n parabener, sulfater och andra onödiga tillsatser, och förpackningarna Àr Ã¥tervinningsbara för att minska miljöpÃ¥verkan. ByGraaf vÀrnar om kundens trygghet med sÀkra betalningsalternativ som Klarna, PayPal och Visa. Vi erbjuder fri frakt för bestÀllningar över 399 kr och 15 % rabatt för nyregistrerade kunder. Produkterna har en hÃ¥llbarhet pÃ¥ 12–24 mÃ¥nader efter öppning, och vi rekommenderar patch-test för extra kÀnslig hud. Vi planerar att lansera produkter med solskydd (SPF) inom kort för att komplettera vÃ¥rt sortiment. Med fokus pÃ¥ hÃ¥llbarhet, kvalitet och kundnöjdhet Àr ByGraaf det sjÀlvklara valet för hudvÃ¥rd som gör skillnad – bÃ¥de för dig och för miljön.

4.5

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Helt fantastiska produkter och jag

Helt fantastiska produkter och jag anvÀnder dagligen vitamin c och sedan nattkrÀmen. Min hud har fÃ¥tt en ny lyster 😊

2025幎12月11日

Hej Mikaela,

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟
Vi blir sÃ¥ glada att höra att du gillar produkterna och att din hud fÃ¥tt ny lyster. Det Àr verkligen roligt att veta att dina dagliga rutiner med Vitamin C och nattkrÀmen gör skillnad! 😊

Perfekta

Kunniga inom hudvård, bra produkter och snabb leverans!

2025幎12月3日

Hej Saeed,

Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme – det betyder verkligen mycket för oss.
Vi lÀgger stor vikt vid att vara kunniga inom hudvård och att noggrant vÀlja produkter som faktiskt gör skillnad, så det Àr vÀldigt roligt att höra att det mÀrks.

Att leveransen dessutom upplevdes som snabb gör oss extra glada – helhetsupplevelsen Àr viktig för oss, frÃ¥n första klick till fÀrdig rutin.

Tack för ditt förtroende och för att du valt Bygraaf. Du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka!

Vitamin C Cerumet

Vitamin C Cerumet! Vilken doft! Det kÀnns som man smörjer in sig i frukt! Såå hÀrlig kÀnsla, så naturligt! Och tvÀtten Àr otrolig! Jag ser fram emot mina rutiner numera.

2025幎11月24日

Hej Karolina 💛

Wow, tack snÀlla för ditt fina omdöme! Det gör mig verkligen glad att lÀsa.
Att Vitamin C Cerumet fÃ¥r dig att kÀnna som att du smörjer in dig i frukt – exakt den kÀnslan vi Àlskar! 🍊✚

Och att din rutin nu Àr nÃ¥got du ser fram emot
 det betyder mer Àn du tror. Tack för att du tog dig tid att dela detta och för att du Àr en del av Bygraaf 🌿

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt bra produkter som ger ett

Otroligt bra produkter som ger ett fantastiskt resultat . Produkterna Àr naturliga och har en hÀrlig konsistens och doft. Ett extra plus till alla serum som Àr nÀstintill magiska. Rekommenderas varmt!

2025幎11月28日

Hej Anette,

Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett sÃ¥ fantastiskt omdöme! 🌿 Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattar vÃ¥ra produkter och att de ger ett sÃ¥ bra resultat. Det betyder mycket för oss att vÃ¥ra produkter inte bara kÀnns hÀrliga i konsistens och doft, utan ocksÃ¥ ger den effekt vi hoppas pÃ¥.

Extra roligt Àr det att du gillar vÃ¥ra serum – vi Àlskar dem sjÀlva ocksÃ¥, och det Àr alltid kul att höra att vÃ¥ra kunder upplever dem som nÀstan magiska. ✹ Din rekommendation vÀrmer verkligen och ger oss motivation att fortsÀtta utveckla och erbjuda naturliga produkter av hög kvalitet.

Tusen tack igen för dina fina ord, Anette. Vi ser fram emot att fortsÀtta inspirera dig med våra produkter framöver!

5぀星のうち5の評䟡

Min fru Àr mycket nöjd med produkterna!

Min fru Àr mycket nöjd med produkterna!

2025幎11月17日

ByGraaf AB からの回答

”Tack sÃ¥ mycket för ditt fina omdöme, Pelle! Vi pÃ¥ Bygraaf blir verkligen glada över att höra att din fru Àr mycket nöjd med produkterna. Det betyder mycket för oss att vÃ¥ra kunder fÃ¥r en positiv upplevelse och kÀnner att vi lever upp till vÃ¥ra löften om kvalitet och service. Vi ser fram emot att fÃ¥ fortsÀtta leverera produkter som gör er nöjda, och tveka inte att höra av er om det Àr nÃ¥got vi kan hjÀlpa till med framöver.

5぀星のうち5の評䟡

Älskar serumet men jag tyckte bÀttre om

Älskar serumet men jag tyckte bÀttre om flaskorna nÀr de var helt vita.

2025幎11月12日

Hej Annsophie!
Tack frÃ¥n hjÀrtat för din fina feedback och för all den support du har gett oss lÀngs vÀgen. Det betyder mer Àn du anar. 💛

Vi valde att uppdatera designen på våra flaskor eftersom allt fler butiker har börjat ta in våra produkter. I samband med den tillvÀxten ville vi skapa en förpackning som syns tydligare på hyllorna och som speglar vår vision nÀr vi vÀxer som varumÀrke.

Samtidigt Àr det oerhört vÀrdefullt för oss att höra vad våra lojala kunder tycker. Dina åsikter hjÀlper oss att förstå hur förÀndringarna tas emot och påminner oss om att alltid vÀga design mot anvÀndarupplevelse och kÀnslan våra produkter förmedlar.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar. Tack för att du följer med oss pÃ¥ resan och fortsÀtter att stötta oss — det gör att vi kan utvecklas och bli Ànnu bÀttre.

Varmaste hÀlsningar,

5぀星のうち5の評䟡

Rimliga priser och kÀnns riktigt bra på

Rimliga priser och kÀnns riktigt bra pÃ¥ huden! LÀgger vÀldigt mkt tid och pengar pÃ¥ hudvÃ¥rd och Àntligen har jag hittat nÃ¥got som presterar mkt bra samtidigt som priset inte konkurrerar med kvalitén. Mycket nöjd👌

2025幎11月7日

Hej Anette,
Tack snÀlla för att du tog dig tid att lÀmna ett så fint 5-stjÀrnigt omdöme. Det betyder verkligen mycket för oss. Vi lÀgger ned mycket tid och omsorg på att utveckla produkter som både kÀnns bra på huden och levererar resultat utan att kompromissa med pris eller kvalitet. DÀrför blir jag extra glad att höra att du, som lÀgger mycket tid och pengar på hudvård, Àntligen har hittat något som kÀnns helt rÀtt för dig.

Vi arbetar tillsammans med duktiga internationella kemister och testar noggrant varje formulering för att sÀkerstÀlla att den håller hög standard, så din uppskattning vÀrmer verkligen. Att du kÀnner dig nöjd med både upplevelse och prisnivå Àr precis det vi strÀvar efter.

Tack igen för att du delar med dig, och för att du ger oss förtroendet att vara en del av din hudvårdsrutin. Det betyder mer Àn du anar.

Ein toller Onlineshop

Ein toller Onlineshop mit guten QualitÀtsprodukten und einem schnellen Versand sogar nach Deutschland.

2025幎10月31日

ByGraaf AB からの回答

Vielen Dank, Sven! Es freut mich sehr zu hören, dass Sie mit unseren Produkten und dem schnellen Versand nach Deutschland zufrieden sind. Ich weiß Ihre freundlichen Worte wirklich zu schÀtzen und freue mich, Sie bald wieder bei Bygraaf begrÌßen zu dÃŒrfen.

Beste GrÌße,
Damon Pirzadeh

Natural Retinol-Alternative Oil Serum

Natural Retinol-Alternative Oil Serum Är fantastiskt!! 💫💫💫💫💫 Super bra produkter som levererar till ett förnuftigt pris!

2025幎10月16日

Hej Charlotte,

Wow, stort tack för ditt fantastiska omdöme och de hÀrliga orden om vÃ¥rt Natural Retinol-Alternative Oil Serum! 💫 Vi blir verkligen glada över att höra att produkten lever upp till dina förvÀntningar och att du uppskattar bÃ¥de kvaliteten och priset. Det Àr precis sÃ¥dant som motiverar oss att fortsÀtta utveckla produkter som verkligen gör skillnad för vÃ¥ra kunder.

Vi strÀvar alltid efter att kombinera effektiv hudvÃ¥rd med omtanke om huden och plÃ¥nboken, och det betyder oerhört mycket för oss att du mÀrker det. Dina fem stjÀrnor och positiva ord vÀrmer verkligen – det Àr kunder som du som gör vÃ¥rt arbete sÃ¥ roligt och givande.

Tack för att du vÀljer Bygraaf, och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi ser fram emot att fortsÀtta överraska och glÀdja dig med vÃ¥ra produkter framöver! 💛

Varma hÀlsningar,

5぀星のうち4の評䟡

BestÀllning bekrÀftad 3 oktober

Mycket bra att ni svarade! Tack för svaret, fortsÀtter dÀrmed skicka efter flera produkter.
BekrÀftad 3 oktober, till transportör 17 oktober. Vad Àr detta?

2025幎10月16日

Hej Marianne,

Vi ber om ursÀkt för förseningen. Vi har nyligen byggt ut vår logistik för att möta den ökade efterfrågan på våra produkter, och under denna utbyggnad har tyvÀrr vissa förseningar uppstått.

Framöver kommer våra leveranser ske inom 1–3 dagar, beroende på var i Sverige man bor.

Tack för ditt tålamod, och vi uppskattar att du hör av dig så att vi kan förbÀttra vår service.

Med vÀnliga hÀlsningar,

ByGraaf AB からの回答

Tack snÀlla Ulrika för ditt fantastiska omdöme och dina fina ord! ❀
Vi blir verkligen glada över att höra att du Àr sÃ¥ nöjd med oss. Det betyder otroligt mycket att du tar dig tid att dela din upplevelse – det Àr just den typen av feedback som ger oss energi och motivation att fortsÀtta leverera med hjÀrta, kvalitet och omtanke.
Tack igen för ditt förtroende och för att du valde Bygraaf! 🌟

Super snabb leverans

Super snabb leverans

2025幎9月25日

Hej Patrik,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att ge oss feedback pÃ¥ Trustpilot! Vi uppskattar verkligen ditt stöd och ser fram emot att fortsÀtta leverera en toppupplevelse. 😊

Toppen för min hud.

Toppen för min hud.
Doften helt perfekt.

2025幎9月29日

Hej Karin,

Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna ett sÃ¥ fint omdöme och dessutom med 5 stjÀrnor! 🌟 Vi blir otroligt glada att höra att produkten kÀnns toppen för din hud och att doften Àr helt perfekt för dig.

Vårt mål Àr alltid att skapa produkter som inte bara gör gott för huden utan också ger en upplevelse som kÀnns lyxig och harmonisk i vardagen. Att få bekrÀftat att vi lyckas med det betyder mycket för oss.

Vi hoppas att du fortsÀtter uppskatta din hudvårdsrutin tillsammans med ByGraaf och att vi får glÀdjen att ta hand om din hud Àven framöver.

Tack igen för ditt stöd och förtroende – det Àr tack vare kunder som dig som vi fÃ¥r möjligheten att göra det vi Àlskar. 💛

Varma hÀlsningar,

Underbara produkter

Underbara produkter - prisvÀrda - rekommenderar stark

2025幎9月24日

Hej Lisa,

Stort tack för din fina recension!
Vi blir verkligen glada över att höra att du tycker om våra produkter och att du uppskattar prisvÀrdheten.

Din rekommendation betyder mycket för oss och motiverar hela teamet att fortsÀtta leverera det bÀsta.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och vÀldigt bra

Snabb leverans och vÀldigt bra produkter.

2025幎9月3日

Hej Lotta,

Stort tack för ditt fina 5-stjÀrniga omdöme! 🌟 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse med ByGraaf. Det betyder mycket för oss.

VÀnliga hÀlsningar

BÀsta hudvårdsprodukterna

För mig som Àr en riktig krÀmnörd sÃ¥ ger jag fem stjÀrnor ⭐ ⭐⭐⭐⭐ bra produkter som verkligen levererar och gör det dom ska , supernöjd kund . Bra priser , det gillar vi. Ett litet minus Àr nÀr en krÀm Àr slutsÃ¥ld sÃ¥ hade jag gÀrna velat veta nÀr ni fÃ¥r in den igen ♥

2025幎7月10日
自発的なレビュヌ

Hej Marita,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för att du ger oss hela 5 stjÀrnor ⭐⭐⭐⭐⭐! Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattar vÃ¥ra produkter och att de levererar precis det de ska – det Àr exakt det vi strÀvar efter.

Vi förstår att det kan vara lite frustrerande nÀr en favorit tar slut i lager. Anledningen Àr att det varit en stor efterfrågan på våra produkter (vilket vi såklart Àr otroligt tacksamma för!). Vi håller just nu på att fylla på våra lager och jobbar samtidigt på att bli bÀttre på att informera om nÀr en produkt berÀknas komma in igen, så att du som kund kan kÀnna dig trygg i att du får tag på det du vill ha.

Tack för ditt tÃ¥lamod och för att du delar med dig av din feedback – det hjÀlper oss att utvecklas. Och framför allt, tack för att du Àr en del av Bygraaf-familjen ♥

5぀星のうち1の評䟡

Passar inte mig i alla fall.

TyvÀrr. Hade höga förhoppningar men jag mÀrker absolut ingen skillnad alls. Dessutom Àr den svår att massera in.

2025幎8月8日

Hej Charlotte,

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Vi beklagar verkligen att produkten inte motsvarade dina förvÀntningar och att den kÀndes svår att applicera. Din upplevelse Àr viktig för oss, och vi tar dina synpunkter på största allvar.

Om du vill, kan vi gÀrna ge råd om hur produkten kan anvÀndas på bÀsta sÀtt eller diskutera en eventuell lösning för dig.

Tack igen för att du delar med dig – det hjÀlper oss att bli bÀttre.

Med vÀnliga hÀlsningar
ByBraaf

Super nöjd

Super nöjd! SolkrÀmen var krÀmig och lÀtt att anvÀnda. ÖgonkrÀmen Àr vÀldigt skonsam och skön under ögonen. Skulle sÀga att den Àr ganska svalkande ocksÃ¥ under ögonen vilket ger en Ã¥terfuktande kÀnsla😀😀

2025幎7月30日

Hej Selma,

Tusen tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse! 🌟
Vi Àr superglada att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de solkrÀmen och ögonkrÀmen – och att du upplever dem som bÃ¥de skonsamma, krÀmiga och Ã¥terfuktande. Precis den kÀnslan vi vill att vÃ¥ra produkter ska ge! 💛

Varmt vÀlkommen tillbaka till Bygraaf!

5぀星のうち5の評䟡

Superbra produkter⭐ och snabb leverans! Rekommenderas🥰

2025幎8月4日

Hej Nathalie,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! ⭐
Vi blir sÃ¥ glada över att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de produkterna och leveransen – och extra kul att du vill rekommendera oss! 🥰

Varmt vÀlkommen tillbaka till Bygraaf nÀr du behöver något nytt!

BÀsta hÀlsningar,

5぀星のうち5の評䟡

Nöjd med produkten men leveransen tog

Nöjd med produkten men leveransen tog för lång tid

2025幎8月4日

Hej Jessica,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse!

Vi Àr glada att du Àr nöjd med produkten, men vi förstÃ¥r att leveranstiden kunde varit bÀttre. Vi vill passa pÃ¥ att nÀmna att vi nyligen har byggt ut vÃ¥rt lager – nÃ¥got som kommer att effektivisera vÃ¥r logistik och innebÀra snabbare leveranser framöver.

Tack igen för att du valde Bygraaf, och varmt vÀlkommen tillbaka!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。