Graafs Hello Sunshine! sunscreen 30spf Àr en ny favorit i mitt krÀsna beauty sortiment. Den Àr lÀtt, smidig, smÀlter in i huden utan att kladda och ger en naturlig glow med hjÀlp av hyaluronsyra,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag har anvÀnt GRAAF produkter i en mÃ¥nad och mÃ¥ste sÀga att jag Àr VÀldigt positivt överraskad! Produkterna kÀnns otroligt bra nÀr jag applicerar dem och de kÀnns sÃ¥ naturligt för min hy. Ãverlag ser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kört pÃ¥ vitamin C serumet nu ett tag och den har gjort underverk med min hy! Aldrig varit sÃ¥ Ã¥terfuktad eller haft sÃ¥n silkeslen hy tidigare (och som den torris som jag Àr sÃ¥ Àr det sÀllan produkter b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ãlskar Àlskar Àlskar ! Har bÃ¥de day cream och night cream och det kÀnns alltid sÃ¥ lyxigt nÀr jag smörjer in mig! Doftar ljuvligt! Deras oil-to-milk cleanser Àr ocksÃ¥ fantastiskt och min hy kÀnns allti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ByGraaf â Vegansk och HÃ¥llbar HudvÃ¥rd. ByGraaf Àr ett svenskt hudvÃ¥rdsvarumÀrke som drivs av Magdalena och Hannah Graaf, tvÃ¥ av Sveriges mest vÀlkÀnda profiler inom skönhet och hÃ¥llbarhet. Vi erbjuder en rad högkvalitativa, veganska och cruelty-free produkter som Àr framtagna för kÀnslig hud och utvecklade med internationell expertis. VÃ¥ra produkter Àr tillverkade i Europa enligt strikta sÀkerhets- och kvalitetsstandarder och Àr certifierade enligt COSMOS (Cosmetic Organic and Natural Standard) för naturligt och ekologiskt innehÃ¥ll. Med ett sortiment som inkluderar serum, krÀmer, peeling och rengöring, erbjuder vi produkter som Vitamin C Serum (269 kr), Collagen Boost Serum (349 kr) och Anti-Age Day Cream (299 kr). Vi har ocksÃ¥ accessoarer som sovmasker i olika fÀrger för 299 kr. Alla produkter Àr fria frÃ¥n parabener, sulfater och andra onödiga tillsatser, och förpackningarna Àr Ã¥tervinningsbara för att minska miljöpÃ¥verkan. ByGraaf vÀrnar om kundens trygghet med sÀkra betalningsalternativ som Klarna, PayPal och Visa. Vi erbjuder fri frakt för bestÀllningar över 399 kr och 15 % rabatt för nyregistrerade kunder. Produkterna har en hÃ¥llbarhet pÃ¥ 12â24 mÃ¥nader efter öppning, och vi rekommenderar patch-test för extra kÀnslig hud. Vi planerar att lansera produkter med solskydd (SPF) inom kort för att komplettera vÃ¥rt sortiment. Med fokus pÃ¥ hÃ¥llbarhet, kvalitet och kundnöjdhet Àr ByGraaf det sjÀlvklara valet för hudvÃ¥rd som gör skillnad â bÃ¥de för dig och för miljön.
EnergivÀgen 2C, 13549 , Tyresö, ã¹ãŠã§ãŒãã³
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

ByGraaf AB ããã®åç
Fina flaskor och krÀmernas konsistens kÀnns bra mot huden.

ByGraaf AB ããã®åç
Bra produkt som inte kladdar, upplever art det gpr in bra i huden och luktar gott.

ByGraaf AB ããã®åç
Precis bytt till detta mÀrke och kÀnner mig glad både av lenheten i huden och de hÀrliga dofterna som produkterna har. Jag Àr en slarver med morgon- och kvÀllsrutiner men tycker jag börjar få till det nu. Jag vill göra mig fin för mig sjÀlv så glad att hittat något för mig! Gillar att det inte Àr kladdigt!

ByGraaf AB ããã®åç
Helt otroliga produkter. Jag har svårt att fastna för ny hudvård då jag Àr vÀldigt krÀsen, men detta var över förvÀntan.
För priset kÀnns dem Àven otroligt lyxiga.
Rekommenderat starkt!
Nya favoriten!

ByGraaf AB ããã®åç
LÀtt att smörja in, doftade fint och kÀnde att man blev pigg och frÀsch under ögonen.

ByGraaf AB ããã®åç
Min bestÀllning kom snabbt. Så fint packat.
Har precis testat produkterna första gången.
Kommer sÀkert att bli mina favoriter framöver.
Ã
terkommer gÀrna nÀr jag testat mer.
Marianne 80+

ByGraaf AB ããã®åç
Underbara produkter som gett resultat på bara några få dagar! Vitamin C serumet Àr en stor favorit och har verkligen har rÀddat min vintertorra hy!

ByGraaf AB ããã®åç
KÀnner skillnad i min hy efter 1v anvÀndande. Rekommenderas. SÀrskilt nöjd med nattkrÀm.

ByGraaf AB ããã®åç
Superbra och snabba svar. KÀnns måna om sina kunder. LÀtta att få tag i. Underbara produkter.

ByGraaf AB ããã®åç
Mycket dryg och kÀnns som fastare hud, dock något tjock för att vara serum, kan knapp ha en dagkrÀm ovanpå.

ByGraaf AB ããã®åç
UtmÀrkt service och jÀttefina produkter , perfekt för min vintertrötta hy ! Tack !

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã