Hvis jeg kunne give 0 stjerner, sÃ¥ havde I fÃ¥et det. Jeg var oppe i dag i butikken i ringstedgade. Min sÞskende havde kÞbt et par Þreringe til mig som en svendegave. Men da jeg ikke gÃ¥r m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte et ur sÞndag aften. Mandag morgen fik jeg en sms om, at grundet Þnske om gravering ville der lige gÃ¥ et par dage fÞr jeg modtog varen. Torsdag formiddag modtog jeg pakken, fint graveret (i Þv... ãã£ãšèŠã
Hurtig ekspedition, men manglede feedback fra Cassiopeia om hvornÃ¥r det bestilte var klar til afhentning. Havde ligeledes skrevet en bemÊrkning om at det kÞbte skulle pakkes som to gaver hvilket ikke... ãã£ãšèŠã
Jeg oplevede et meget stort udvalg, til meget rimelige priser. Det er nemt at kÞbe igennem Cassiopeia. Jeg fik pakket smykkerne rigtigt flot pakket ind uden omkostninger. Varen blev leveret hurtig. Je... ãã£ãšèŠã
Cassiopeia Guld & SÞlv har eksisteret siden 2004, vi er 5 fuldtidsansatte og engagerede medarbejdere, og er i lokalområdet kendt for hele tiden at vÊre på forkant med udviklingen inden for smykker og ure. I 2013 lancerede vi vores webshop www.cassiopeia-shop.dk, hvor vi bestrÊber os på at levere samme gode service som vi er kendt for i vores fysiske butik. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder en rÊkke kendte mÊrkevarer såsom Pandora - STORY - Julie Sandlau - Sif Jakobs - Skagen - Michael Kors - Fossil - DKNY og en rÊkke andre kendte danske og udenlandske mÊrker. Vi glÊder os til også at betjene dig i vores butik eller i vores webshop og husk at vi aldrig er lÊngere vÊk end et telefonopkald eller en e-mail på henholdsvis Tlf. 55 77 15 50 eller mail@cassiopeia-shop.dk Cassiopeia Guld & SÞlv ApS Tina Petersen
Ringstedgade 14A, 4700, NÊstved
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
det var rigtig nemt at finde den Þnskede vare og den blev leveret fra dag til dag.
Hurtig og trovÊrdig handel, handler der gerne igen.
Jeg har brugt dem nogle gange nu, og hver gang har de vÊret hurtige til at levere prÊcis det jeg har bestilt, pakket fint ind (som en del af bestillingen), og den ene gang hvor de ikke havde vare og ikke kunne skaffe den inden for rimelig tid, tog de selv kontakt for at finde en lÞsning sammen med mig.
Kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.
Megte god oplevelse. Jeg fik pakken hurtigt, og den var pakket meget fint ind til jul.
Eneste man mangler er lidt info omkring hvornår ordren sendes.
God hjemmeside. Hurtig levering og varer som forventet.
Meget kundeorienteret og super god service.
Mine varmeste og bedste anbefalinger
Jeg er helt ud tilfreds. SÞdt med guldkarameller i pakken.
alt var super tilfredsstillende ,smykket kom hurtigt og var flot pakket ind.det var en julegave.tak for det.
Bestilte en ring til min datter. Det var hurtig levering og ingen problemer med varen.
Det har som altid vÊret en fornÞjelse at handle hos Cassiopeia! Punktlig og pålidelig! :-)
Det var nemt at bestille, varen kom hurtigt, var flot pakket ind. Jeg anbefaler gerne dette site & benytter ogsaa gerne selv det igen:)