レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Opgaven blev udfÞrt meget omhyggeligt.. Der blev givet gode forklaringer pÃ¥ procedurerne for opgavelÞsningen og jeg fik forstÃ¥elige svar pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l. Der blev taget stort hensyn- og ud... もっず芋る

Claus og hans kollega kom ad to omgange i privaten for at fikse vores centralventilation. De fik fÞrste gang renset og klargjort til nyt system, samt efterfÞlgende efterrens, opsÊtning og indjusterin... もっず芋る

Jeg henvendte mig i efterÃ¥ret , fordi et leje i den ene motor skulle skiftes. Trods den lille opgave, gik der kun en uge inden arbejdet blev udfÞrt professionelt. Rigtig god kundeservice. Kan absolut... もっず芋る

Egentlig en god oplevelse men lidt "besvÊrlig" som kunde at booke en aftale med jer. Tror desvÊrre mange andre hopper fra fordi man skal skrive og give svar i jeres "portal" Ellers kan det snildt an... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 空気孔枅掃業

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til CD Ventilationsrens ApS! Vi er din professionelle partner inden for ventilationsservice, der dÊkker Jylland og Fyn. Hos os tilbyder vi professionel rensning af alle typer af ventilationskanaler samt service og indregulering af ventilationssystemer, uanset om du er privat, boligselskab, erhverv eller restauration. Vi rykker ud fra Viborg og dÊkker hele Jylland og Fyn. Kontakt os i dag, hvis du har spÞrgsmål eller brug for at få et tilbud på rensning af dine ventilationskanaler. Lad os sammen sikre, at dit indeklima er i topform.

4.4

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Kort fortalt

Kort fortalt
Det var helt igennem en dårlig oplevelse

2025幎10月22日

Hej Frits

Jeg er oprigtigt ked af at hÞre, at du har haft en dÃ¥rlig oplevelse. Det tager vi alvorligt, da det er vigtigt for os, at vores kunder fÞler sig trygge – bÃ¥de i det udfÞrte arbejde og i den mÃ¥de opgaven bliver gennemgÃ¥et pÃ¥.

Ved besÞget blev der udfÞrt serviceeftersyn af ventilationsanlÊgget i overensstemmelse med det tilbud, du havde accepteret.
Den ene motor kunne desvÊrre ikke tilgås ved besÞget på grund af anlÊggets placering i skabet, hvilket også blev gennemgået sammen ved besÞget.
I forbindelse med besÞget blev der udskiftet kuglelejer i den motor, der var tilgÊngelig. Udskiftning af kuglelejer på denne motor er ikke blevet faktureret.

EfterfÞlgende har vi haft dialog om opgaven, hvor bÃ¥de arbejdet og de spÞrgsmÃ¥l, der mÃ¥tte vÊre, er blevet gennemgÃ¥et. I den forbindelse tilbÞd vi ogsÃ¥ at komme igen og fÊrdiggÞre arbejdet, sÃ¥ snart der var fri adgang – til den oprindeligt aftalte pris og uden ekstra omkostninger.

Det er Êrgerligt, hvis besÞget alligevel ikke har givet den oplevelse, du havde forventet, men jeg håber, at ovenstående giver et mere nuanceret billede af vores håndtering.

Claus
CD Ventilationsrens ApS

Opgaven blev udfÞrt meget omhyggeligt.

Opgaven blev udfÞrt meget omhyggeligt..
Der blev givet gode forklaringer på procedurerne for opgavelÞsningen og jeg fik forståelige svar på alle mine spÞrgsmål.
Der blev taget stort hensyn- og udvist stor forsigtighed i forhold til hus og inventar.
Jeg vil til enhver tid anbefale CD Ventilationrens ApS

2025幎12月10日

Egentlig en god oplevelse, men

Ellers kan det snildt anbefales! :-)

2025幎9月23日

Hej Casper

Tusind tak for de pÊne ord – og for de fire stjerner! 😊
Vi er rigtig glade for, at du var tilfreds med arbejdet og resultatet.

Jeg har efterfÞlgende tjekket forlÞbet og kan se, at alt egentlig forlÞb som det skulle. Der blev sendt en automatisk pÃ¥mindelse, fordi tilbuddet endnu ikke var accepteret i portalen. Jeg forstÃ¥r godt din kommentar til bookingsystemet. Vi oplever dog, at mange kunder sÊtter pris pÃ¥, at de kan godkende og svare, nÃ¥r det passer bedst ind i deres hverdag – i stedet for, at vi skal ringe frem og tilbage og mÃ¥ske enten forstyrre dem i deres arbejde eller risikere at ringe forbi hinanden. Systemet hjÊlper os samtidig med at holde styr pÃ¥ alle aftaler, sÃ¥ intet bliver glemt, og kommunikationen forbliver klar hele vejen igennem.

Dejligt at hÞre, at du ellers havde en god oplevelse og vil anbefale os – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Defekt

Noget virkede ikke efter tekniker var der og det koste mig noget. Det virkede ok fÞr tekniker pillede ved anlÊgget og det kom jeg til at betale. Jeg skulle blot have en rensning

2025幎9月22日

Hej Poul Henning

Jeg vil gerne uddybe forlÞbet, så der ikke opstår nogle misforståelser.

Vi var hos dig den 13. august for at servicere dit ventilationsanlÊg. Ved gennemgangen kunne vi konstatere, at kanalerne var rene og ikke trÊngte til rensning, så der blev alene udfÞrt service på anlÊgget. Under servicen meldte anlÊgget fejl på en temperaturfÞler ved indblÊsningsmotoren. Min kollega fik den til at fungere igen, og anlÊgget kÞrte herefter som det skulle.

Den 18. august skrev du, at anlÊgget ikke lÊngere kÞrte op i hastighed. Jeg kontaktede dig samme dag, og efter en gennemgang konstaterede jeg, at problemet lÃ¥ i fugtfÞleren – en separat del af anlÊgget. Jeg gjorde samtidig opmÊrksom pÃ¥, at fejlen skyldtes en mekanisk defekt i selve fÞleren og ikke vores hÃ¥ndtering, da vi alene havde tÞrret den af udvendigt under servicen. Vi aftalte, at jeg skulle komme dagen efter for at udskifte den.

Allerede den 19. august udskiftede jeg fugtfÞleren og foretog samtidig en fejlsÞgning sammen med Nilan. Her kunne vi konstatere, at temperaturfÞlerens tidligere fejl i virkeligheden skyldtes en defekt på printet. Det blev du informeret om, og anlÊgget kunne fortsat kÞre uden problemer.

Jeg har hele tiden spillet med Ã¥bne kort om, at fugtfÞleren ikke gik i stykker som fÞlge af vores arbejde. Du er heller ikke blevet faktureret for nogen form for timelÞn – kun for selve fÞleren, som blev leveret til stort set kostpris.

Vi tager altid ansvar, når vi laver fejl, og vi har gjort alt for at håndtere sagen hurtigt og fair.
Derfor er jeg ogsÃ¥ Êrgerlig over, at du ikke tog fat i os direkte, hvis der var spÞrgsmÃ¥l til fakturaen eller utilfredshed med forlÞbet – vi havde naturligvis taget dialogen og fundet en lÞsning.

CD Ventilationsrens ApS

Meget tilfreds med det udfÞrte arbejde

Meget tilfreds med det udfÞrte arbejde som jeg oplevede som grundigt. Fik også god og brugbar information om mit anlÊg.

2025幎6月23日

Hej Annette
Mange tak for din anmeldelse og de pÊne ord. Rigtig god sommer til jer

God service og venlig personale

God service og venlig personale.
Et par kompetente og venlige gutter.
God forklaring af det der blev gjort - og en god pris

2025幎5月12日

Hej Tina
Mange tak for anmeldelse og de pÊne ord. Rigtig god sommer til jer

Super god service.

Jeg henvendte mig i efteråret , fordi et leje i den ene motor skulle skiftes. Trods den lille opgave, gik der kun en uge inden arbejdet blev udfÞrt professionelt. Rigtig god kundeservice. Kan absolut anbefale CD ventilationsrens til alle opgaver .

2025幎2月12日

CD Ventilation svarer ikke

Nu har jeg for mere end en måned siden vÊret i telefonisk kontakt med CD Vent, hvor jeg efter aftale sendte en mail. Da jeg efter 14 dage INTET havde hÞrt sendte jeg den 1. oktober endnu en mail, med henvisning til fÞrste mail. Den mail står her den 12. oktober fortsat ubesvaret hen.
SÃ¥dan kan man ikke drive en virksomhed.

2024幎10月12日

KÊre Hans Henrik,

Jeg vil gerne starte med at undskylde for den oplevelse, du har haft, og for at du ikke har modtaget svar på dine henvendelser. Efter at have undersÞgt sagen, har jeg desvÊrre opdaget, at dine mails er endt i mit spamfilter, og derfor har jeg ikke set dem. Det er naturligvis ikke en undskyldning, men forklarer, hvorfor du ikke har fået et svar.

Jeg sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive til os, og det er virkelig Êrgerligt, at kommunikationen ikke er forlÞbet, som den skulle. Hvis du havde fulgt op telefonisk, havde jeg straks haft mulighed for at undersÞge, hvorfor dine mails ikke var nået frem og du ikke har modtaget svar

Jeg vil meget gerne hjÊlpe dig videre med din sag og sikre, at vi finder en god lÞsning. Du er velkommen til at kontakte mig direkte på telefon, hvis du forsat Þnsker vi skal gå videre med opgaven.

Endnu en gang undskyld for ulejligheden, og jeg håber, vi kan rette op på din oplevelse.

Jeg har sendt dette svar på mail til dig også, samt et screenshot af at billederne uheldigvis er havnet i mit spamfilter.

Med venlig hilsen,
CD Ventilationrens ApS