Opgaven blev udfÞrt meget omhyggeligt.. Der blev givet gode forklaringer pÃ¥ procedurerne for opgavelÞsningen og jeg fik forstÃ¥elige svar pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l. Der blev taget stort hensyn- og ud... ãã£ãšèŠã
Jeg henvendte mig i efterÃ¥ret , fordi et leje i den ene motor skulle skiftes. Trods den lille opgave, gik der kun en uge inden arbejdet blev udfÞrt professionelt. Rigtig god kundeservice. Kan absolut... ãã£ãšèŠã
Egentlig en god oplevelse men lidt "besvÊrlig" som kunde at booke en aftale med jer. Tror desvÊrre mange andre hopper fra fordi man skal skrive og give svar i jeres "portal" Ellers kan det snildt an... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til CD Ventilationsrens ApS! Vi er din professionelle partner inden for ventilationsservice, der dÊkker Jylland og Fyn. Hos os tilbyder vi professionel rensning af alle typer af ventilationskanaler samt service og indregulering af ventilationssystemer, uanset om du er privat, boligselskab, erhverv eller restauration. Vi rykker ud fra Viborg og dÊkker hele Jylland og Fyn. Kontakt os i dag, hvis du har spÞrgsmål eller brug for at få et tilbud på rensning af dine ventilationskanaler. Lad os sammen sikre, at dit indeklima er i topform.
Fuglebakken 16, 8800, Viborg, ãã³ããŒã¯
- kontakt@cdvent.dk
- cdvent.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Professionel og meget informativâŠ
Professionel og meget informativ service. Claus og hans kollega var meget forsigtige med ikke at beskadige noget på trods af lidt svÊr adgang til nogle af installationerne. Efterlod alting pÊnt og rent efter deres besÞg. Kan varmt anbefale CD Ventilationsrens.
Rigtig god service
Rigtig god service, kan absolut anbefalde cdvent til andre.
Kompetente, venlige og servicemindede
Kompetente, venlige og servicemindede.
Effektivt og kommunikativt
Professionel og imÞdekommende
Claus og hans kollega kom ad to omgange i privaten for at fikse vores centralventilation. De fik fÞrste gang renset og klargjort til nyt system, samt efterfÞlgende efterrens, opsÊtning og indjustering af det nye system.
Claus har vÊret meget god til at hjÊlpe gennem hele processen og gÞre den så nem og overskuelig for os som overhovedet muligt. De var virkelig dygtige og jeg er så glad for at have fået mit nye system op og kÞre.
Dybt Professionel
Jeg kendte ikke til CD ventilationsrens inden jeg bestilte et tjek af mit ventilationsanlÊg, men jeg har ikke fortrudt. Hele processen virkede transparent, professionel og service-minded, hvor der blandt blev lÞbende taget fÞr-/efterbilleder af arbejdet. Jeg kan varmt anbefale dem.