ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hebben enkele weken gelden 2x Piramides terrasverwarmers ontvangen en hebben ze reeds enkele keren gebruikt: ze zijn prachtig, uniek design en van top kwaliteit!! Doeltreffende opvolging, zeer goede... ãã£ãšèŠã
Buitengewoon goede en snelle service. Voordat ik mijn bestelling deed, zocht ik contact met vragen. Zelden zo snel, vriendelijk on-line geholpen (door Mike). Door de kerst drukte beloofden ze mij niks... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- æçå°éåº
- ãã©ã¹å»ºç¯æ¥è
- eã³ããŒã¹ ãœãªã¥ãŒã·ã§ã³æäŸæ¥è
- ã¬ãŒãã³ ã»ã³ã¿ãŒ
- ã¢ãŠããã¢å®¶å ·åº
- æ¬ã®é£æåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Chique Buiten Leven biedt een exclusieve collectie gashaarden, terrasverwarmers, luxe Douglas houten overkappingen, aluminium verandaâs en andere premium buitenproducten. Met onze oplossingen combineer je comfort, warmte en elegantie in jouw tuin of terras. Onze maatwerkoplossingen zijn ideaal voor een stijlvolle én duurzame buitenruimte. We werken samen met ervaren Europese en Nederlandse fabrikanten zodat je altijd verzekerd bent van topkwaliteit en vakmanschap. Ontdek hoe wij jouw tuin kunnen veranderen in een luxe plek om te ontspannen, het hele jaar door.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Na de beloofde levertijd werd de haardâŠ
Na de beloofde levertijd werd de haard zeer zorgvuldig verpakt geleverd met een duidelijke montageinstructie , ikzelf was echter te ijverig met het monteren waardoor ik een belangrijk item over het hoofd had gezien met als gevolg dat de haard telkens na enkele minuten vanelf doofde. Ik heb dan met succes getracht contact op te nemen met Mike van chique buitenleven via zijn persoonlijke WhatsApp, enkele minuten later via enkele berichten en wat foto's heeft mike ons terug op het juiste spoor gezet en nu is het genieten met een grote G van de haard zulke service en nazorg waren voor mij nog ongezien. Doe zo verder Mike TOP TOP TOP
Kwaliteit en service âon topâ
Doeltreffende opvolging, zeer goede verpakking en snelle levering, beter kan niet ðwe zijn heel tevreden met deze aankoop!
Gewoon keurig
Keurig op tijd bezorgd, netjes afgeleverd, goed en juist gecommuniceerd.
Buitenhaard op gas. Planika
Buitenhaard op gas. Snel bezorgd, goed verpakt een redelijk goede beschrijving om het geheel te monteren. Op één onderdeeltje vond ik het onduidelijk. Die ronde rubbertjes moet je ergens overheen schuiven. Dit stond er niet echt.
Perfect geregeld
Goed advies en zeer behulpzaam reageert snel op vragen via de app hebben een prachtige terrashaard gekocht goed verpakt en snel volgens afspraak geleverd Top !
Top bedrijf
Super snelle levering en via de app super snel gereageerd echt top we zijn super blij met onze buitenhaard.
Prijsmanipulatie door de leverancier.
Vlotte communicatie en snelle levering; bij ontvangst bleek echter dat het artikel gedeukt was. Na overleg met de leverancier beloofde deze een korting bon, bij een volgende aankoop te gebruiken. Evenwel werden de prijzen in het winkelmandje dermate gemanipuleerd dat het bedrag van de bon voor bijna de helft verloren ging. Toen wij de leverancier daarover aanspraken kregen we uiteindelijk zelfs geen enkele vorm van reactie meer.

Chique Buiten Leven Nederland ããã®åç
Correcte levering
Goed product, snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd. Goed product, goed verpakt en goede gebruiksaanwijzing, deze was ook nog per mail toegezonden, dus prima service.
Zeer snelle levering en een goedeâŠ
Zeer snelle levering en een goede service, je wordt goed op de hoogte gehouden.
De buitenhaard
De buitenhaard is direct diezelfde dag verzonden en de dag erop ontvangen.
Inclusief alle bijbehorende onderdelen.
Fijn direct aanspreekpunt die me heelâŠ
Fijn direct aanspreekpunt die me heel goed heeft geholpen.
Design en sfeer
Design heater die meteen sfeer geeft
Echt onwijs blij ermee.
En geeft zeker voldoende warmte af.
Super!
Prachtige terras verwarmer, er werd zelf een berichtje gestuurd omdat de levertijd iets langer zou kunnen duren. We mochten kiezen of we wilden wachten of een andere uitzoeken. We hebben gewacht en het pakket was uiteindelijk nog voor kerst binnen. Super service!
Goede prijs voor een mooie terrasheaterâŠ
Goede prijs voor een mooie terrasheater en de volgende dag al geleverd. Alles was zeer goed en beschermd verpakt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ