Eine sehr angenehme aussagekrÀftige Anbietung des Produktes und ich hoffe es hÀlt was es verspricht. Wie man es einnimmt habe ich jedoch noch nicht rausgefunden.
Ich bin mit diesem Produkt sehr zufrieden. Habe schon lange nach einem Produkt gesucht, das einem hilft ohne DiÀt oder Sport auszuÌben.
Hallo, ich habe nur ein Produkt fÃŒr 39 ⬠bestellt. Als ich spÀter mein Konto ÃŒberprÃŒft habe, wurden mir jedoch fast 300 ⬠abgebucht. Ich verstehe nicht, warum dieser Betrag berechnet wurde.... ãã£ãšèŠã
Det var hurtigt at bestille varen som vi glÊder os til at modtage,det ser vi frem til. Med venlig hilsen Hanne og Peter Hilslev Rasmussen
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
CoreGLP is a health and wellness brand focused on supporting metabolism, appetite control, and energy through natural, science-backed ingredients. Its products combine compounds like berberine, green tea extract, and vitamins to help promote sustainable weight management and balanced blood sugar levels, without artificial additives.
ç±³åœ
- coreglp.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Habe es zum ersten Mal ausprobiert undâŠ
Habe es zum ersten Mal ausprobiert und es gefÀllt mir sehrâŠ
Ãbersichtlicher Bestellvorgang
Ãbersichtlicher Bestellvorgang, keine versteckte Kostenfalle.
Ich bin gespannt !
Eine sehr angenehme aussagekrÀftigeâŠ
Sikke da et firma
Sikke da et firma. Bondefangeri. NÃ¥r man har trykket at man gerne vil have eksempelvis 3 glas af det fÞrst reklamerede produkt, kommer der mÃ¥ske 6 andre man skal klikke sig ikke interesseret i, og der er ikke meget plads mellem tryk pÃ¥ â ikke interesseret iâ og at bestille. Jeg troede sÃ¥ledes, at jeg blot kÞbte tre glas af det fÞrst reklamerede produkt til knap 300 kr. men da jeg var igennem Mit Id og det hele, var der taget for 807,- kr.
Det er simpelthen ikke i orden.
Fast and easy to make the encomende
I order one and in the end whithout showing nothing about the payment i pay 3 . Just in the email after i see how mutch it was....
Det var hurtigt at bestille varen somâŠ
Med venlig hilsen
Hanne og Peter Hilslev Rasmussen
CoreGLP
Jeg har bestilt 3 dåser, og venter nu på min ordre.
Jeg kan ikke anmelde selve produktet, da jeg ikke har fået det endnu.
Commande bien passée jâai hâte deâŠ
Commande bien passée jâai hâte de recevoir ma commande
Meget hurtig reaktion pÃ¥ bestilling ogâŠ
Meget hurtig reaktion på bestilling og check af baggrund for bestilling
Rigtig meget at bestille.men har ikkeâŠ
Rigtig meget at bestille.men har ikke prÞvet dem endnu, men glÊder mig til at prÞve.
Ich bin gespannt ob das produkt mirâŠ
Ich bin gespannt ob das produkt mir hilft endlich abzunehmen. Freu mich drauf ðð
Bestilte varer og godkendte med MitIDâŠ
Bestilte varer og godkendte med MitID på belÞbet 299 kr. Får så fakturaen hvor der står 897 kr og kort tid efter endnu en at de nu sender yderligere så jeg ialt bliver trukket for over 1200 kr uden at jeg har bestilt mere. Kundeservice vil ikke annullere bestillingen da de påstår sen allerede er afsendt så nu skal jeg så igennem returnering når pakken ankommer og betale for returnering.
Total bondefangeri
Nemt at bestille og hurtig levering ð
Jeg kÞber et tilbud til 299
Jeg kÞber et tilbud til 299, da jeg så får ordre ordrebekrÊftelse skal jeg betale 897 det er bondefangeri.
Håber det resterende bliver tilbagefÞre til min konto !!
Jâai vu une promo de 3 boîtes à 36,65â¬âŠ
Jâai vu une promo de 3 boîtes à 36,65⬠avec une promo de 99,90⬠et quand je regarde ma commande ,jâai une facture de 109â¬.Il y a un problÚme. Câest du vol car je nâaurai pas acheté pour essayer!
God service på skrift
Syntes det er en god beskrivelse, den er til at forstå