レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige eet tafel met stoelen. Kleuren kwamen goed overeen met de foto’s op de site. Snelle levering Goede prijs kwaliteit!!! Ik zou hier zeker vaker bestellen!!!

5぀星のうち5の評䟡

Mooie overzichtelijke website met goeie foto’s en informatie. Levering van ons meubel was ook snel ( binnen een week) in vergelijking met andere meubel zaken waar we praten over weken of soms zelfs... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

2 lampen besteld, maar 1 gekregen. DPD zou de tweede lamp dezelfde week brengen. Daar was iets mis gegaan. Naar dBodhi gebeld en de jongeman die daar werkt heeft persoonlijk de lamp bij ons thuis ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben ontzettend tevreden met zowel de service als het product van DBmeubels. De bank die ik heb besteld is precies zoals ik me had voorgesteld: prachtig design, supercomfortabel en van uitstekende k... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 家具店

圓該䌁業による蚘述

Wanneer je opzoek bent naar stijlvolle en scherp geprijsde Meubels zoals eettafels, kasten en stoelen, ben je bij DBmeubels op het juiste adres!

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Tv meubel

Voor het eerst online een meubel besteld.
Tv meubel werd heel snel geleverd en is prachtig. Zeer tevreden.

2024幎6月5日

Hi José,

Bedankt voor deze positieve review. Veel woonplezier van het Tv-meubel gewenst!:)

Ontzettend tevreden!

Ik ben vriendelijk en heel goed geholpen door Dylan! Ze zijn goed bereikbaar en lossen problemen zonder gedoe op! Dankzij deze positieve ervaring zal ik zeker vaker iets bestellen bij DBmeubels!

2024幎6月11日

Hi Esra,

Bedankt voor deze positieve review. Veel woonplezier van de salon tafel gewenst!:)

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over deze webwinkel

Zeer tevreden over deze webwinkel. Dylan heeft mij goed geholpen bij het bestellen van eettafel. Hij reageert altijd op je mails, communicatie en de service is een dikke 10! Ik zal hier nog een keer bestellen.

2024幎5月17日

Hi Naima,

Bedankt voor uw review! Veel woonplezier gewenst van de bestelde meubels.

5぀星のうち5の評䟡

Mokka dressoirs! Vanaf begin een goed en vriendelijk

Vanaf begin een goed en vriendelijk contact gehad met Dylan. Zoals afgesproken is de bestelde dressoir vlot geleverd.
Kortom...een goede service!

2024幎3月1日

Hi Edmund,

Bedankt voor je review! Veel woonplezier gewenst van het mokka dressoir!

5぀星のうち5の評䟡

Hele goede service en erg goed

Hele goede service en erg goed bereikbaar. Had een probleem met de bezorging. Meteen contact gehad en recht gezet. Zowel het bedrijf en de transport bedrijf is goed bereikbaar en nemen heel snel actie!

2024幎2月9日

Hi Zehra,

Bedankt voor je review! Het verheugt me te horen dat u zeer tevreden bent over onze service.

Toppie

Levertijd viel tegen, maar werd super goed gecommuniceerd! Prachtig tv kastje, super blij!

2024幎1月30日

Hi Chantal,

Bedankt voor je review! Veel plezier gewenst van uw Tv-meubel:)

5぀星のうち4の評䟡

Goede communicatie

Goede communicatie, netjes een tijdsplanning voor de aflevering.
Duurde wel iets langer dan verwacht.
Nette vriendelijke chauffeur die de kast kwam brengen.

2024幎1月11日

Hi Astrid,

Bedankt voor je review!

Wat een mooi eettafel!!

Wat een mooi eettafel. We hebben een goede ervaring. De medewerkers zijn vriendelijk, meedenkend en snel!

2023幎12月5日

Hi Sel,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service:)

Goede prijs en kwaliteit

Goede prijs en kwaliteit! Ook een goede levering

2023幎12月5日

Hi Krystle,

Bedankt voor de leuke review en veel plezier gewenst van de eettafel!:)

Linn beige draaistoelen

Ik heb in mei mooie draaistoelen gekocht. Helaas begonnen ze na een tijdje te kraken. Ik heb toen een mailtje gestuurd om samen naar een oplossing te kijken. Dylan antwoorden vrij snel en ging ermee aan de slag. Vervolgens zijn we heel snel tot een mooie oplossing gekomen waar ik ontzettend blij mee ben. Ik ben blij dat er snel en accuraat gehandeld wordt waar de klant ook blij is met een mooie resultaat als oplossing. Ik ben met de draaistoelen Linn in beige uitvoering inzetten ontzettend blij! Ze staan Chique en zitten lekker. Aan het begin voelen ze nog wat hard aan maar na een paar dagen gebruik zitten ze heerlijk.
Db meubels bedankt voor jullie service en jullie zijn zeker aan te bevelen voor een aankoop. Tot de volgende aankoop.

2023幎11月20日

Top kwaliteit

Super leuke stoelen. Zien er prachtig uit en heel comfortabel. Ik kom zeker terug!

2023幎6月13日

Hi David,

Fijn om te horen! Veel plezier gewenst met je nieuwe eetkamerstoelen.

Team dbmeubels

Snelle service

Snelle service, zondag besteld, dinsdag in huis.

2023幎5月15日

Hi Mulder,

Wat fijn om te horen dat u zo te spreken bent over onze service:) We wensen u veel plezier met uw nieuwe eetkamerstoelen!

Team dbmeubels

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス