Fijne ervaring met de train-je-kat challenge. Opzich jammer dat je maar 2 weken toegang hebt, maar dat staat ook duidelijk aangegeven van tevoren dus geen verrassing. Opdrachten werken perfect en zij... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Judith heeft goede trainingen waar ik stap voor stap mijn katten mee kan trainen om allerlei dingen leuker en makkelijker te maken. Zoals tandenpoetsen, nagels knippen, op reis gaan en gewoon veel m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het webinar over Harnastraining was erg leerzaam en waardevol. Een wereld van verschil met hoe ik eerst dacht dat je dit kon aanpakken. Dus de nieuwe inzichten neem ik zeker mee in de training. ^^ Jud... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zo leuk om die quality time met de kat te hebben. Je bent echt even samen bezig. De Challenge is in heldere, overzichtelijke stappen, voor baasje en kat.
äŒæ¥ãåçããŸãã
De Kattentrainer is dé plek voor kattenliefhebbers die de stress voor hun kat willen verlagen en tegelijkertijd een diepere vertrouwensband willen opbouwen. Judith helpt je het gedrag van je kat beter te begrijpen en biedt je de tools om je kat dwangvrij te verzorgen. Het draait allemaal om Cooperative Care, waarbij je je kat leert vrijwillig en actief mee te werken aan zorghandelingen, zoals nagels knippen en tandenpoetsen. Judith biedt cursussen zoals Start Cooperative Care met je kat, Vuurwerktraining, Tandenpoetsen voor katten en Hoe begin ik met het trainen van mijn kat?. Deze cursussen leren je hoe je je kat op een positieve manier kunt trainen, afgestemd op zijn of haar unieke behoeften. Wat deze trainingen bijzonder maakt, is dat ze niet alleen zorgen voor plezierige zorghandelingen, maar ook een diepere band en meer vertrouwen tussen jou en je kat creëren. Het resultaat? Minder stress voor zowel jou als je kat, meer plezier in het samen zijn en een gelukkige, gezondere kat. Judith is niet alleen een kattentrainer, maar ook een mensentrainer, die je met veel geduld helpt en motiveert om de best mogelijke zorg te geven die je kat verdient.
ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

De Kattentrainer ããã®åç
Duidelijke uitleg. Het werkt echt! Mijn kat gaat er nu echt voor zitten. Onze band is enorm gegroeid

De Kattentrainer ããã®åç
Wauw, dit was een superfijne training. Duidelijk uitgelegd, fijne korte videoâs, goede opbouw en daarnaast goede begeleiding van Judith en snelle antwoorden op vragen. Ook superleuk te zien dat haar katten het mooi voordoen ðŸðŸ 10/10

De Kattentrainer ããã®åç
Erg leerzame workshop -train je kat challange. Heel leuk om jezelf aan het denken te zetten, wat je je kat kan leren.

De Kattentrainer ããã®åç
Judith heeft een leuke Train-je-kat Challenge geschreven om eens te kunnen proeven hoe het is om met je katten te trainen. 14 dagen lang met een kleine leuke opdracht en feedback kun je aan de slag gaan met je kat.
Ik vond het heel leuk om zo eens te kijken hoe mijn katten op trainen zouden reageren en ze vinden het beiden erg leuk! Dit smaakt naar meer.
Het is leuk om op deze manier je katten nog beter te leren kennen! Een aanrader!

De Kattentrainer ããã®åç
Ik heb bij Judith de Train-Je-Kat-Challenge gevolgd. Dit is een supergoed opstapje om eindelijk echt te beginnen met het trainen van je kat. De challenge duurt precies lang genoeg, de dagelijkse challenge bestaat uit een kort filmpje met een eenvoudige opdracht. Je bent er niet veel tijd aan kwijt en ik vond het superleuk om te doen samen met mijn kat. Ohja, en je kunt feedback krijgen van Judith!

De Kattentrainer ããã®åç
Erg leerzaam en fijne en goede feedback.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã