jeg har hatt kontakt med DKK flere ganger angÃ¥ende deltagelse pÃ¥ utstillinger i Danmark. (jeg bor i Norge) har alltid fÃ¥tt hyggelig og tydelig svar og hjelp til Ã¥ kunne fÃ¥ registrert alle nÞdvendige... ãã£ãšèŠã
FÃ¥r kun én stjerne fordi der skal gives en. Har intet godt at sige om den virksomhed der slÃ¥r sig stort op pÃ¥ at vÊre der for dyrene. De vil ikke tage min klage over opdrÊtter alvorligt og holde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
DKK er generelt udmÊrket, der er nogle ting som sagtens kunne vÊre bedre, som med alle andre firmaer. Jeg vil bla. pga. de efterhÃ¥nden heftige priser pÃ¥ bÃ¥de udstillinger, prÞver mm. ikke give... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Denne side er en informationsside, ikke en debatside.
Parkvej 1, 2680, SolrÞd Strand, ãã³ããŒã¯
- dkk.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Simpelthen en svindel og humbuk klub
Simpelthen en svindel og humbuk klub, utroligt de slipper afsted med dyremishandling og bind for Þjnene så lÊnge de får deres penge og tilskud osv.
At folk stadig stÞtter dette sindsyge sted er helt ude i hampen, og politiet burde give dem bÞder og fÊngselsstraf så de ikke fik lov til at ÞdelÊgge flere dyreliv.

Ingen bedÞmmelse fra Sirius
Jeg havde den 18/7 indsendt en video til DKK Sirius for at aflÊgge en prÞve. Jeg rykkede for det flere gange men der kom aldrig svar, da jeg skrev til mailen andet end et standardsvar. Den 7/8 fik jeg i min spammappe en mail om at de var nået til min prÞve, men linket var udlÞbet - fair nok. Den 9/8 sender jeg nyt link. Den 23/8 har jeg stadig ikke modtaget svar og ringer derfor ind til DKK for at hÞre jeg kan tale med en fra sirius for hvis jeg ikke kan få min prÞve bedÞmt, så vil jeg gerne have mine penge tilbage. Jeg bliver lovet et opkald retur. Dagen efter får jeg blot en mail om at nu er refunderingen sat igang uden at jeg har snakket med en.
Jeg synes helt Êrligt ikke det er i orden. Man bruger en masse tid for at få filmet en masse videoer og derefter klippe det sammen til ingen verdens nytte.
Man kunne i det mindste have svaret mig tilbage på mail eller for det fÞrste give en deadline på hvornår jeg kan forvente bedÞmmelse.
Jeg håber godt nok at der er noget bedre styr på opdrÊtteruddannelsen end der tilsyneladende er med sirius.
Verdens dårligste rådgivere
HvalpekÞb
Jeg har altid troet at DKK var garanti for tryghed, ordentlighed og fair aftaler. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet at man kunne blive taget så meget i r....!! Så derfor tÞvede jeg ikke et sekund, med at kÞbe hvalp ved en DKK avler, tÊnkte så var alt ok. NÊ nej... Avler laver deres helt egne regler for hvad de synes er fair... 33% i depositum, sjove tilfÞjelser vedr avl kom bare lige på under bemÊrkning, istedet for som DKK anbefaler, at der laves en separat avlsaftale. Så disse avlere kan melde sig ind i DKK, og så er der alligevel frit spil, de må opfÞrer sig helt som de vil.
Jeg står i den situation, at jeg har betalt 6000 kr i depositum for en hvalp, men da kÞbsaftale ikke er som aftalt, så vil jeg ikke skrive den under, den dag jeg skal hente hvalpen. Ringer så til DKKŽs jurister. De vejleder mig til at indsende en klage til DKKŽs klagenÊvn, med al den dokumentation jeg har på denne handel. Bla at avler har ringet mig op, og sagt at prisen nu var Êndret på denne hvalp. Rabat på hvalpen var 3000 kr hvis sÊlger måtte avle videre på ham senere. Så 15000 kr mod de oprindelige 18000 kr. Men da jeg ikke vil skrive under på aftalen, så bliver jeg efterfÞlgende ringet op af denne avler, at vil jeg kÞbe hvalpen uden avls aftale, ja så var prisen nu 20000 kr..... Jeg vil ikke ud af kÞbsaftale, jeg ville bare have denne hvalp på fair betingelser.
Så efter samtaler med jurister ved DKK, så indsender jeg en klage over denne avler...
Og pludselig er bÞtten vendt... NÊ nej dette her kan man skam ikke klage over, for jeg har jo ikke handlet hvalp... DKK hjÊlper kun ved tvister om en hvalpen, når den ER handlet.... !!!!!!!!!!
Så NEJ Dansk Kennel Klub er ingen sikkerhed, de går ikke ind for et fair koncept, for både sÊlger og kÞber. Dette kan kun vÊre en klub for dem som avler...
Aldrig i mit liv er jeg blevet vejledt så ringe... SpÞrg til hvem der pludselig har bestemt dette, da jeg har navnet på den jurist ved DKK der guidede mig til at klage. Så jeg vil gerne vide om DKKŽs jurister overhovedet ved hvad de laver?? For der er åbenbart forskellige regler, helt afhÊngig af hvem man snakker med.
Måske jeg bare skal konstaterer, at for DKKŽs avler, er der INGEN regler.... De kan gÞre lige som det passer dem, og tage r.... på alle de hvalpekÞbere som det passer dem....
DKK hundekonsulent giver rigtig god vejledning
Har fået rigtig god vejledning af DKK hundekonsulent Pernille på et spÞrgsmål om hundeadfÊrd. Jeg synes, at det er en virkelig fin medlemsservice, som kan anbefales til andre.
Igen må jeg tage mig til hovedet
Igen må jeg tage mig til hovedet, når det drejer sig om DKK.
Nu har de lavet regl der hedder at hvis din hund har fci tavle og kommer fra et sted i Rusland, ja så kan der ik laves DKK tavle på dem pga krigen ml Rusland og Ukraine, hvad pokker har hunde verden med krigen at gÞre.
Igen lykkedes det DKK at gÞre mig forarget, det lykkedes med jeres sÃ¥kaldte linjeavl og isÊr med de standarder i har sat for huskys,da de har Þdelagt en del af den fantastiske lÞbshund den var og nu dette,OMGððð
Er kun til for avlerneâŠ
Vi troede DKK var sikkerhed for seriÞs sÊlger. Det er desvÊrre ikke tilfÊldet, og DKK kan/vil ikke hjÊlpe.

NEJ TAK til DKK
NEJ TAK til DKK.
Monopol drift forsÞg på at vÊre "Lovgivende magt" med "love" der ikke gÞr noget godt for avlere eller kÞbere af hvalpe med DKK stamtavle.
DKK er en pengemaskine der trykker små hundeklubber og tvinger dem til at håndhÊve deres beslutninger, og såkaldte love.

Dansk Kennel Klub ããã®åç
Det er det enste rigtige valg
Det er det enste rigtige valg.
Vi kÞbt fransk bulldog m. Dkk stamtavle, den har aldrig vÊret syg eller allergi. Den kan trÊkke vejret..
- Jeg sÊtter pris på det arbejde de gÞr. Vores er 2 år nu

Dansk Kennel Klub ããã®åç
Hold dig langt vÊk fra denne fupâŠ
Hold dig langt vÊk fra denne fup forretning!
Jeg tilmeldte mig et hvalpemotivations kursus, men finder desvÊrre ud af at jeg ikke kan deltage grundet Êndret arbejdtsforhold. Min har kÊreste desvÊrre heller ikke har mulighed til at deltage da vi har et 5 måneder gammelt barn. jeg beder derfor om refusion af det betalte kursus, som jeg hverken har modtaget noget fra eller har haft deltaget i overhovedet. Dette er ikke muligt da kurset kategoriseres som "kultur". og DKK derfor på den måde kan omgåes 14dages fortrydelses ret reglen. Her skulle man mene at det ville vÊre helt almindeligt god skik og service at tilbagebetale kursus belÞbet, da jeg hverken har taget en plads fra andre eller båret et udgift i forbindelse med kurset. Men det mener Danske kennel klub ikke. jeg har i forbindelse med indmelding haft oprette nogle medlemskaber, som er returneret unden problemer.
Besvarelse fra Dansk Kennel Klub 10/07-2024
"Din kreds har vÊret i kontakt med dig"
Svar til Dansk Kennel Klub:
Nu er det knap 2 år siden jeg skrev min anmeldelse af jer på Trustpilot. Jeg har stadig ikke fået refunderet de 600kr af jer som jeg vil mene var normalt skik og service at refunderer under forudsÊtningerne. I skal vÊre velkommen til at refundere hvis i Þnsker at min anmeldelse af jeres organisation skal slettes.
Besvarelse fra Dansk Kennel Klub 11/07-2024
"Du kÞbte en vare i en selvstÊndig kreds - du har vÊret i dialog med dem - og de har overholdt reglerne."
Svar til Dansk Kennel Klub:
Det kan godt vÊre at Dkk har overholdt "reglerne" MEN jeg har kÞbt en vare som jeg aldrig har modtaget.
Derfor vil jeg mene at det burde vÊre normalt skik og god service at refundere belÞbet.
Jeg gjorde endda opmÊrksom på dette inden for 14 dage. Og det mener dkk åbenbart er "god service". Hvis DKK Þnsker sagen yderligere uddybet, kan organisationen jo lÊse de mail korrespondancer vi har haft.
Den ualmindeligt dårlige behandling derfor afstedkommer denne anmeldelse af jeres organisation.

Kunne give 10ððð hvis det varâŠ
Kunne give 10ððð hvis det var muligt. Altid dejlig og informerende samtaler ved telefonen.. og top professionelle arrangementer i holder. Tak til jer allesammenâŠ

Dansk Kennel Klub ããã®åç
DKK er for de seriÞse hunde elsker &âŠ
DKK er for de seriÞse hunde elsker & opdrÊtter da de har strenge regler for hvilke hunderacer de tager ind i deres organisation, så der ikke bliver avlet på revl og kradt kun hunde som man kan se avlslinjer på så man ved hvad man avler på som seriÞs hundeavler.

Dansk Kennel Klub ããã®åç
Hold jer vÊk fra denne forening
Dansk kennel klub er den vÊrst tÊnkelige forening, jeg nogensinde har vÊret i forbindelse med og jeg vil kraftigt anbefale alle at melde sig ud. Foreningen har uden nogen som helst dokumentation nedlagt avlsforbud mod min hund. De er umulige at få i tale og fremlÊgger ingen dokumentation og arbejder ud fra omvendt bevisbyrde. Spar jeres penge og hold jer vÊk.

Dansk Kennel Klub ããã®åç
DesvÊrre end ikke en enkelt stjerneâŠ
DesvÊrre end ikke en enkelt stjerne vÊrd ... meget dårlig kundeservice ... svarer hverken på tlf eller mail har forsÞgt mange gange ... kun en enkelt gang kom svar på en gl mail og det var meget upersonligt og uden svar sendte de blot et link t deres side som vi self havde tjekket ud kun for at blive endnu mere rundtosset . Selv eft over en måned havde de åbenbart ikke gjort det de blev betalt for nemlig at sÞrge for vores dyrlÊge der skulle chippe hvalpene kunne se bekrÊftelse af stamtavleregistrering (og vi har indsendt alt hvad der stod vi skulle samt penge ) Det er under al kritik man nu står med hvalpe der hverken kan chippes eller registreres iflg lovgivning pga dkk ikke gÞr deres arbejde . Det er simpelthen ikke al besvÊret vÊrd at bruge dkk ... hold jer langt vÊk fra dem i får kun besvÊr og betaler dyrt for det
DesvÊrre skal jeg give en stjerne ogâŠ
DesvÊrre skal jeg give en stjerne og ikke tage en. Dansk Kennel Klub bakker desvÊrre op om avl på syge hunde, også selv om dyrlÊger advarer om at avle på dem. ForfÊrdeligt at de handler som de gÞr. Men selvfÞlgelig sååååå tjener de jo mere på en kennel en blot en privat person...

Ingen printer, ingen hjÊlp
Alle har altsÃ¥ ikke printere, og forventede sÃ¥,at dkk kunne vÊre behjÊlpelig med at sende attester pr post. â¹ Men det kunne de sÃ¥ ikke, sÃ¥ sidste Ã¥r jeg gider at betale for medlemskab â¹ og ja, det er de ogsÃ¥ ligeglade med, det var jo op til mig selv, var svaret derfra ÃV
Hurtig svar på mail
Hurtig svar på mail, hurtig ekspedition fra Webshop - lÊkre udstillinger! Alt godt til DKK
Fin klub.
Deres åbningstider passer ikke.
Der står intet nogle steder om at de skulle have lukket idag, hverken på Facebook eller deres hjemmeside, men alligevel går den på svarer.

Dansk Kennel Klub ããã®åç
Fantastisk organisation med masser afâŠ
Fantastisk organisation med masser af forskellige aktiviteter for alle hunde i alle aldre.
DÃ¥rlig service
DÃ¥rlig service - Ringe muligheder
Jeg er utilfreds med systemet omkring hjemmeside og navigation. Jeg er utilfreds med at vi som nye på DKK har registreret medlemskabet i mit navn og hunder er registreret i mandens navn. Vi er gift har samme adresse, ejer hunden fÊlles men medlemskabet kan ikke Êndres til mandens navn, så vi skla enten ejerskifte vores hund til mig eller vi skal tegne nyt medlemsskab på manden. Det er simpelthen dårlig kundeservice.
Jeg har fuld forståelse for at man skal passe på svindel osv, men dette er ikke OK. Jeg er vred, jeg er sur og jeg synes I besidder manglende evne til at lÞse åbenbare ting.
Jeg har DKK at takke
Jeg har DKK at takke for at jeg denne gang har mig en fantastisk Cavalier, som i en alder af 7,5 år stadig ikke viser tegn på hverken hjertesygdom eller gigt som min tidligere cavalier (ikke DKK) dÞde af som kun 8 årig. Der ud over har jeg arbejdet som frivillig instruktÞr i snart 7 år, og kan uden tvivl i stemmen sige at det er pga. min tid i klubben at jeg kom igennem mit studie og idag sidder med mit drÞmmejob hos DKK.