レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fast levering til StrynÞ hver mÃ¥ned. Er stor fan af drinkabeer.dk. Drinkabeer har fÞrt mig i den fantastiske Þlverden. Du kan altid komme i kontakt med Drinkabeer.dk, og fÃ¥ vejledning til hvilke Þl, d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fremragende udvalg, gode priser og hurtig levering. Handler der gerne og har gjort det ofte. Fedt med ekstra dejlige flasker op til jul, sÃ¥ kan man fÃ¥ lov at nyde dyre dekadente drÃ¥ber, mens resten af... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har boet i Silkeborg i 2 Ã¥r, og kÞbt Þl hos drinkabeer lige sÃ¥ lÊnge. PÃ¥ trods af at jeg er opflasket med en fantastisk Þl-scene i Aarhus, har drinkabeer et udvalg der er konkurrencedygtigt bÃ¥de i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Altid stort udvalg af bÃ¥de ind og udlandske Þl. Hurtig levering, man kan endda afhente direkte pÃ¥ adressen. Kan kun anbefale Drinkabeer.dk 👍🏻

䌁業情報

1. ビヌル専門店

圓該䌁業による蚘述

Kan du godt li' spÊndende og velsmagende Þl? Så er du kommet til det helt rigtige sted. På drinkabeer.dk går vi efter Þl fra Þverste hylde. Om du har drukket ingen eller tusindvis af forskellige Þl, så kan vi hjÊlpe dig med at finde den nÊste spÊndende oplevelse. Bor du i Silkeborg kommer vi endda gerne og sÊtter Þllene på dit dÞrtrin. Har du lyst til at holde en Þlsmagning kommer vi også gerne til dig og afholder den. FortÊl os hvad du har af Þnsker, så finder vi i fÊllesskab den rigtige lÞsning for dig og dine gÊster. I lÞbet af 2024 afholder vi også åbne Þlsmagninger sammen med baren Roxy Malt i Silkeborg og vi afholder ligeledes Beer Walks i Silkeborg i lÞbet af sommeren 2024. Er der varer du ikke finder på drinkabeer.dk så tagendelig fat os, så kan det jo vÊre at vi kan finde en lÞsning der passer lige prÊcis til dit behov. Vi vil i hvert fald gerne gÞre vores bedste for at hjÊlpe dig til de allerbedste Þloplevelser med de bedste craft beer fra Þverste hylde både når det gÊlder danske og udenlandske Þl. Bor du i Holland, Tyskland Sverige, Belgien, Luxembourg eller Frankrig sender vi også dertil ved kÞb fra vores webshop.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

54件のレビュヌ

Masser af spÊndende Þl

Masser af spÊndende Þl, gode priser og hurtig levering

2024幎8月28日

Hej Leif

Tusind tak for din ros. Det betyder meget for os. Vi bestrÊber os altid på at have et spÊndende udvalg af Þl og på at levere hurtigst muligt. Din anbefaling gÞr os uendeligt glade :-)

Vh Niels Kristian, drinkabeer.dk

Fantastisk udvalg og ikke mindst

Fantastisk udvalg og ikke mindst service!

Det kan ikke gÞres bedre!

2024幎6月20日

Hej Jacob

Vh Niels Kristian, drinkabeer.dk

Fremragende udvalg og altid hurtig

Fremragende udvalg og altid hurtig levering!

2024幎3月26日

Hej Jesper

Vh Niels Kristian, drinkabeer.dk

Fint sortiment og hurtig levering

2024幎2月24日

Hej Anders

Tusind tak for din ros. Det betyder meget for os. Vi bestrÊber os altid på at have et spÊndende udvalg af Þl og på at levere hurtigst muligt :-)

Altid hurtig levering.

Hurtig levering og god service.

2024幎2月12日

Hej Arne

Fin handel

Hjemmeside var god, varene fint pakket ind og jeg er fuldt ud tilfreds. Vil helt klart handle der igen.

2024幎1月9日

Hej Jens

Tusind tak for din ros. Det betyder meget for os. Vi bestrÊber os altid på at have et spÊndende udvalg af Þl, at pakke dem forsvarligt ind og på at levere hurtigst muligt. Din anbefaling gÞr os uendeligt glade :-)

Kompetent og opdateret service

Altid god service og super lÊkre varer på webshoppen

2023幎12月26日

Hej Kenn

Kan varmt anbefales

Fin hjemmeside med flot udvalg af Þl. Rigtig god og venlig service og fik leveret efter få timer. Kan varmt anbefales.

2023幎11月29日

Hej Maja

Fint og velvalgt udvalg

Fint og velvalgt udvalg, hurtig levering, og en god podcast.

2023幎11月26日

Hej Anders

Kanon service

Kanon service, skÞnt humÞr og hurtig levering 😍👍

2023幎11月12日

Hej Christian

Supergod service

Supergod service, fint udvalg af spÊndende Þl. Helt sikkert et sted man vender tilbage til
Meget anbefalelsesvÊrdigt

2023幎11月21日

Hej Peter

Vh Niels Kristian, drinkabeer.dk

Super service, hurtig levering og hÞjt humÞr! Lagt sammen med et spÊndende udvalg, gÞr det drinkabeer.dk til en udelukkende positiv oplevelse!

2023幎10月25日

Hej Morten

Vh Niels Kristian, drinkabeer.dk

Altid de beste Þl hos jer.

2023幎10月22日

Hej Thomas

Vh Niels Kristian, drinkabeer.dk

Silkeborgs bedste craft beer pusher!

Jeg har boet i Silkeborg i 2 år, og kÞbt Þl hos drinkabeer lige så lÊnge. På trods af at jeg er opflasket med en fantastisk Þl-scene i Aarhus, har drinkabeer et udvalg der er konkurrencedygtigt både ift. pris og udvalg. SÊrlig stÊrkt står de ift. udvalget af de humlede Þl og imperial stouts, og de fleste Þl, der kan kÞbes på siden, har en rating på 4,00 eller hÞjere på Untappd. Drinkabeer respekterer håndvÊrket og går meget op i service. Således opbevarer de deres humlebomber kÞligt, så friskheden er lige i skabet, ligesom kunder i Silkeborg får bragt Þl kvit og frit til dÞren - leveret personligt at den passionerede indehaver. En kÊmpe anbefaling herfra!

2023幎10月18日

Hej SÞren

Top Tre Ølwebshop i DK

En af Danmarks bedste webshops for craft beer; ikke verdens stÞrste udvalg, men til gengÊld sÊlges kun nÞje udvalgte Þl af hÞj kvalitet og til yderst fornuftige priser. Servicen er måske den bedste i Danmark. Jeg kan kun anbefale drinkabeer.dk. <3

2023幎8月23日

Hej Michael

Herligt sted

Dejligt sted og godt udvalg. Fandt endelig den Þl jeg havde ledt lÊnge efter. Mine Þl blev pakket og afsendt hurtigt og i forsvarligt pakning.

2021幎10月16日

drinkabeer.dk からの回答

Mange tak for din ros 😍 Vi bestrÊber os pÃ¥ at finde det bedste Þl og samtidig sende det hurtigt og i forsvarlig indpakning

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。