Havde lÊkageproblemer med jordvarmepumpen, fik besÞg af Kenneth H.. FÊnomenalt arbejde. Der var mange flere problemer end jeg havde indset, og han spottede dem alle hurtigt og fik dem rettet sÃ¥ hu... ãã£ãšèŠã
Jeg fik meget kompetent service pÃ¥ min IKM luft-til-luft ventilations- og varmepumpe. Jeg fandt selv ud af, at kompressoren pludselig blev defekt efter at have kÞrt i 14 Ã¥r og 50.000 timer, hvilket er... ãã£ãšèŠã
Bestilte en fejlsÞgning pÃ¥ vores genvex der ikke ville starte. De kunne komme rimelig hurtig, og snakkede ogsÃ¥ med montÞren kort inden han kom, her sikrede jeg mig han ogsÃ¥ havde nummeret til m... ãã£ãšèŠã
Havde besÞgt af montÞr Kenneth. Yderst behagelig og serviceorienteret tekniker. Stor ros her fra.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DVKT er en miljÞbevist virksomhed som beskÊftiger sig med Genvex boligventilation, Varmepumper samt byggeteknisk service
VÊrkstedsvej 12, 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
- lb@dvkt.dk
- dvkt.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Installering af Nilan anlÊg
Vi bestilte et Genvex anlÊg men efter en del vente tid skiftede vi til et Nilan anlÊg, genvex kunne ikke leverer.
Dette gav lidt stress da vi skulle i mål fÞr nytårs skift.
Vi kom i mål da installatÞren kÞrte hårdt på mellem jul og nytår.
Tak for god indsats.
Venlig hilsen
Per jensen
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice
Har ringet 10 gange i maj måned hvor de ville vende tilbage, da de endelig ringede tilbage var der sygdom, så de måtte udsÊtte, og udsÊtte og udsÊtte. Har ringet hver måned siden og de har sagt at de vender tilbage, når der er mindre travlt. Har forsÞgt at få svar på mail, hvor de surt skriver at de har svaret telefonisk at de tager kontakt når de har tid. Det er så mere end 6 måneder siden nu. Elendig service

Glimrende
Selskabet har i år, endelig, lavet det service man skal. Derudover var medarbejderen sÊrdeles servicemindet og svarede på mine utallige spÞrgsmål.
Den venlighed og service, gÞr at jeg har slettet min tidligere anmeldelse med 1 stjerne og erstattet med denne, da jeg nu er fuldt tilfreds.
Jeg har har fÃ¥et et luft til vandâŠ
Jeg har har fået et luft til vand system installeret og har vÊret super glad for at jeg valgte jer, hurtigt, effektiv og helt igennem skÞn kundeservice.
God service og aftaler overholdes
God service og aftaler overholdes. Der viste sig at vÊre fabrikationsfejl på det Genvex-anlÊg, de leverede, og de forfulgte sagen, til problemet var lÞst. Alle har vÊret imÞdekommende og engagerede i opgaven med at udskifte vores anlÊg.
Vi er alt i alt meget tilfredse med det hele.
Uden varme fra juleaften til nuâŠ
Uden varme fra juleaften til nu (juledag kl 12:30), og trods abonnement og dÞgnsevice melder alle telefoner bare optaget.

Super service
Jeg er Formand i en forening som siden 2012 har haft DVKT som service partner. Vi har vÊret meget tilfredse med servicen. De problemer vi har haft med vores nilan anlÊg (som er elendige) har de fået lÞst. Nilan viste ikke engang hvorfor deres anlÊg gjorde som de gjorde men det fik DVKT lÞst. Det kostede nogen sure beboere som syntes det var DVKT der fejlede. Men det var i virkeligheden de dårlige anlÊg fra nilan der var årsagen. Jeg kan klart anbefale DVKT
Ufatteligt dårlig service
Ufatteligt dårlig service. Har en fejlkode på vores anlÊg som de ikke kan lÞse. Har vÊret her 3 gange og problemet er der stadigvÊk.
Fornemmer det ikke er uddannet personale de ansÊtter i det firma. Der er behov for at stramme op i den grad.

Dansk Ventilation & Klima Teknik
Min trovÊrdighed til dette firma, kan ligge på et meget lille sted.
Vi er en lille forening uden KAB, der skal have lavet service på vores Nilan ventilationsanlÊg, og DVKT er blevet valgt til opgaven, hvordan, hvorfor og hvornår ved jeg ikke.
Men det startede med at alle beboerne skulle skrive en mail til dem, sÃ¥ledes at de kunne koordinere servicerne i omrÃ¥det. Der gik lang tid inden de reagerede pÃ¥ mailen (6 uger+). Ã
rsagen var at ikke alle beboere have meldt ind til dem, men det kunne man vel nok have fortalt os! De skulle have vÊret hos mig d. 25/11 mellem 12-16 men igen kom, ej heller en opringning om at de ikke kunne nå det, eller en mail med en ny dato... Det er for ringe. Folk tager fri fra arbejde for at kunne tage imod dem. Har ringet til dem - Telefonsvare :-(
Desuden er der flere beboere der har haft problemer med anlÊgget efterfÞlgende.
De får trods alt 2** for bekrÊftelse af at have modtaget mine mail, og fremsende en mail med fremmÞde.