Super god oplevelse, klapvognen stod klar i receptionen pÃ¥ hotellet og der skulle den ogsÃ¥ afleveres Igen. SÃ¥ nemt og lige til ð Vi kommer klart til at bruge dem igen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde uventet en ekstra dag i KÞbenhavn pga aflyst fly. Vi fandt Easygoing via Google og kontaktede dem vedrÞrende klapvogn til den samme dag. Jakob fra Easygoing mÞdte os pÃ¥ hovedbanegÃ¥rden ca to... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig de varmeste anbefalinger herfra! Vi var en stor familie som skulle til Gran Canaria, og pÃ¥ deres hjemmeside var der ikke det antal bÞrnesenge vi skulle bruge. Vi skrev til firmaet og allerede... ãã£ãšèŠã
Lejede en dobbelt baby jogger til vores ferie pÃ¥ Mallorca, og alt spillede bare! Nem bookingproces pÃ¥ hjemmesiden og levering direkte til vores hotel hvor klapvognen stod klar da vi ankom. Klapv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Easygoing is a Danish owned rental service of quality kids gear for families going on vacation. Families simply book their gear online and when they arrive at their destination, we deliver the gear.
ãã³ããŒã¯
Absolut fantastisk service og selve medarbejderne er vidunderlig. Havde det bedste oplevelse med Anne og Elizabeth. Kan varmt anbefale.
Klapvogne i fantastisk stand, rent og god kvalitet.
Vi er lige kommet retur fra Mallorca, og det var simpelthen et kÊmpe hit ikke at skulle tÊnke på at rejse med vores monster af en barnevogn. Der stod en rugtig fin vogn klar til os i receptionen, da vi ankom til hotellet, og den blev brugt flittigt hele ugen til både nattesÞvn og ture ud i byen. Klar anbefaling herfra!

Klapvogns-leje på Mallorca.
Vi lejede en klapvogn hos easygoing.
Og seriÞst, uden at det skal lyde sådan helt salgs afrigget, så spillede det bare fra start til slut, og ovenikÞbet til en rigtig fair pris syns jeg.
Levering og afhentning pÃ¥ hotel, nemt og bekvemt. Vi bruger gerne jeres service igen Easygoing ððŒð

Easygoing ããã®åç
A super friendly service and willing to be flexible in my specific wishes, super helpful and they bring and pick it up at the time that suites you. Perfect bed, with instructions, clean and well. Our 1 year old slept like a baby, and momma as well because of that! Thank again, would definitely do this again. (and a very good price!)

Easygoing ããã®åç
SuverÀn tjÀnst och service, du får leverans och hÀmtning av bokad utrustning dÀr du bor.
UtmÀrkt visning av hur jag anvÀnder vagnen vid leverans.
Så hÀrligt att slippa packa med vagn på resan. Rekommenderas varmt!!!

Easygoing ããã®åç
Lejede en klapvogn på Mallorca. Levering og afhentning gik super nemt, et kvalitetsprodukt som var i rigtig fin stand, og samtidigt var det hele til en rigtig fin pris. Servicen var fra start til slut ligeledes rigtig god. Kan kun anbefale jeres produkt.
Så nemt og godt! KÊmpe anbefaling. Ikke sidste gang vi låner en klapvogn hos jer

Easygoing ããã®åç
Lejede en dobbelt baby jogger til vores ferie på Mallorca, og alt spillede bare!
Nem bookingproces på hjemmesiden og levering direkte til vores hotel hvor klapvognen stod klar da vi ankom. Klapvognen var i super stand, nÊrmest som ny, og super nem at komme rundt med. Og ved check-ud fra hotellet, skulle vi blot efterlade klapvognen i receptionen. Super nemt.
Vi kommer helt sikkert til at bruge Easygoing igen. Stor anbefaling herfra.

Easygoing ããã®åç
Nem og overskuelig hjemmeside.
Spritny klapvogn var allerede afleveret på hotellet dagen fÞr vi ankom.
EasyGoing får de varmeste anbefalinger fra os. Vognen fungerede perfekt og levering/afhentning var som aftalt. Det er luksus at slippe for at rejse med barnevogn. Dedikerede mennesker står bag! Tak for denne gang.
God og hjÊlpsom kundeservice, simpel bestilling og meget fleksibel levering/afhentning. Vi lejede en super fin og ny klapvogn til en ferie ud af landet. Blev leveret og afhentet på vores hjemmeadresse.
Tip til forbedring: mulighed for tilvalg af diverse tilbehÞr, f.eks. regnslag, myggenet osv.

Easygoing ããã®åç
Super god service! Vi bestilte popup telt og parasol til levering på Mallorca, og tingene blev leveret til dÞren af super venlige Mathias.
Telt og parasol var fine og rene og virkede upåklageligt. Alt i alt helt perfekt :)
Excellent service. Rented a solid stroller, compact and sturdy. Could fold/unfold super easily, detach a wheel and even fit into the trunk of a small 2 doors car. The assistance, delivery and pick up service were impressive.

Easygoing ããã®åç
Virkelig service i sÊrklasse!
Ringede helt knust og manglede akut en babyjogger i Spanien på Mallorca og uden tÞven hjalp easy going mig hurtig som lynet med en klapvogn! Det virker bare og det var NEMT! Så af hjertet tak!
Og NÃ¥rh jo, det var til en rigtig fin pris!