Er kommet her hvert Ã¥r nÃ¥r vi kommer til Bornholm, ikke sÃ¥ meget for maden for den er ok. Men for oplevelsen, den gode stemning og deres rom. Men i gÃ¥r var bare en kedelig oplevelse, lidt ligesom sids... ãã£ãšèŠã
Kommer i dag til Ekkodalhuset, hvor charmerende. Bliver taget i mod af den sÞdeste og kvikkeste og good looking vÊrtinde. Vi fik de skÞnneste tarteletter i King size stÞrrelse samt dejlig MÞller Þl... ãã£ãšèŠã
VÊrten Brian og resten af personalet var geniale skÞnne og top -top service. VarmrÞget lakse salat var fantastisk og den berÞmte tartelet var ganske lÊkker og var lige ved at snuppe rekorden pÃ¥ mer... ãã£ãšèŠã
En helt unik oplevelse hos Christian og co. Hvorfor? Fordi det er noget af det mest personlige betjening man finder pÃ¥ Bornholm - nÊrvÊrende, sÞde, sjove og hyggelige. NÃ¥ ja - og sÃ¥ er maden altsÃ¥ vir... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
En oase midt i Danmarks smukkeste natur. Fredfyldt og klinisk renset for koncepter. Stedet, hvor tiden hverken kommer eller går, og hvor maden tilvirkes fra bunden! "Uden dikkedarer", som vor farmor altid sagde - og det betÞd ikke gourmet - men "gourmÊ...
Ekkodalsvejen 5, 3720, Aakirkeby, ãã³ããŒã¯
- ekkodalshuset.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 42ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Tak for og gÞre vores frokost heltâŠ
Tak for og gÞre vores frokost helt fantastisk. Super mad, fantastisk betjening og service. Selv da jeg havde bestilt til forkert antal personer, fixede i det, sÃ¥ vi kunne komme ind og spise. Ja selv tjeneren holdt Þje med baby i barnevognen ðð. En ny tradition er startet for vi kommer bestemt tilbage hvert Ã¥r og fÃ¥r en tartelet, store smil, god Rom og dejlig service.
Mange tak for en virkelig god oplevelse.
Vi bestilte 8 tarteletter ud af huset
Vi bestilte 8 tarteletter ud af huset.
Ingen smag, kyllingkÞdet var tÞrt, slet ikke nok fyld til alle tarteletterne, selvom de siger 500g pr tartelet. Slet ikke prisen vÊrd..
Et helt utroligt sted
Et helt utroligt sted, ejer og alt personale, selvfÞlgelig maden, gÞr det hele turen vÊrd fra à rhus til Bornholm hver sommer
Ikke den helt store oplevelse
Vi fik en stor tartelet, ikke megen smag. Men vi blev mÊtte og det blev prÞvet.
Fantastisk mad
Fantastisk mad, fantastisk betjening - intet mindre. Vi kommer helt klart igen.
Super lÊkker tartelet
Super lÊkker tartelet, måååske lidt storð
Meget sÞdt, venligt og smilende personale, tog sig tid til at pjatte lidt med os selvom der var travlt. Kommer klart igen nÊste gang turen går til Bornholm
Meget skuffet
Meget skuffet. Havde hÞrt meget om stedet.
Vi var et selskab på 7, men betjeningen fordelte os på 2 borde med den begrundelse, at de ikke gad sÊtte to borde sammen, da de så skulle fordele dem igen, når vi var gået.
Maden er billig, men tartelletten uden smag. Meget ringe kulinarisk. TrÊnger til karakter. De i selskabet det fik pariserbÞf og burger sagde de ramte gennemsnittet for en restaurationsservering. Burger uden pommes fritter ð€š.
Vi havde ikke siddet mere end 1 minut, fÞr vi blev spurgt om vi havde bestemt os. Tydeligt at denne TuristfÊlde skulle have os ekspederet så hurtigt som muligt, så nÊste hold kunne komme ind.
Hvis det er på din bucket list, så besÞg stedet. Men der findes rigtig mange bedre spisesteder på Bornholm.
Ikke egnet til småbÞrnsfamilie
Jeg kan ikke anbefale stedet til andre med små bÞrn.
Vi blev bedt om at pakke vores datters (baby)drikkedunk vÊk!
Hvad den egentlige forklaring herfor var, fandt vi ikke ud af. Under alle omstÊndigheder var begrundelsen ikke enslydende hos de to forskellige tjenere vi talte med.
Til trods for muligheden for hÞjstol, samt udvalg af bÞrnemenuer, fÞlte vi os ikke sÊrlig velkommen som bÞrnefamilie.
IsÊr ikke med en baby på 10 måneder, der kan have brug for babymad, da dette under vores besÞg heller ikke var tilladt.
Tarteletterne er ok- ikke nogen vi vil tage turen for igen(ej heller uden bÞrn).
Et super dejligt sted
Et super dejligt sted, med smil pÃ¥ lÊben og godt humÞr ð
Joanâs tarteletter er simpelthen SÃ
fantastiske og smager så dejligt.
Vores unger elsker tarteletter, så da de så hvor store tarteletterne er, var det bare et kÊmpe hit.
Det er helt klart et sted man skal tage hen med sin familie og få en masse hyggelige timer sammen.
Betjeningen kunne vÊre langt bedre
Maden var ok. I den dyre ende i forhold til kvaliteten.
Betjeningen var mindre god og alt i alt Þdelagde det vores oplevelse af stedet, hvilket vi havde glÊdet os rigtig meget til at besÞge.
Fantastisk
Fantastisk
Endnu engang tryller Ekkodalshuset, fremragende mad, fantastisk service. En helt igennem super oplevelse.
Kan klart anbefales
Super lÊkkert mad
Super lÊkkert mad , skÞnt sted og rigtig god service
ðð
Bornholms bedste måltid og service!
Fantastisk lÊkker âfiskeletâ og tartelet! Personalet var sÃ¥ skÞnne og sÞde og imÞdekommende! Vi fik lagkage og chokoladekage til dessert som var lige sÃ¥ vidunderlig som hovedretten og med en lÊkker god stÊrk kop kaffe til!! En skam, at vi kun nÃ¥ede, at besÞge Ekkohuset en gang pÃ¥ vores ophold, for det var virkelig dejlig mad og betjening.
A must try !!!!
Fantastisk KÊmpe tartelett ! Samt den bedste pariserbÞf jeg har smagt
Kan varmt anbefale det ******
Service i top
Vi kommer tilbage!!!
Ps. Deres rom er himmelsk !
Fantastisk oplevelse
Jeg er sjÊldent kommet et sted, hvor jeg har fÞlt mig så velkommen som jeg fÞlte mig i Ekkodalshuset.
Utroligt sÞdt personale, Christian, der kredsede om alle gÊster med en rap bemÊrkning. Helt nede på jorden og utroligt serviceminded.
Maden er i sÊrklasse god. Der er ikke mange retter at vÊlge imellem, men til gengÊld er kvaliteten helt i top. Jeg kan varmt anbefale burgeren. Det helt store trÊkplaster et tarteletten. Den har jeg ikke prÞvet, men alle roser den.
Stedet er helt klart et besÞg vÊrd, den gode mad, den gode service og omgivelserne.
Herfra er det en anmeldelse med 5 stjerner, hvilket er meget sjÊldent fra mig.
Når man er på Bornholm, så synes jeg at man skal lÊgge vejen forbi og få en kulinarisk oplevelse af de helt store.
God oplevelse jeg havde her
God oplevelse jeg havde her. Super god mad og sÞde tjenere.
Fantastisk oplevelse !
Fantastisk oplevelse at komme her, personalets optrÊden var lige så fantastisk, deres mad er udsÞgt og kan varmt anbefales ;0)