レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Er kommet her hvert Ã¥r nÃ¥r vi kommer til Bornholm, ikke sÃ¥ meget for maden for den er ok. Men for oplevelsen, den gode stemning og deres rom. Men i gÃ¥r var bare en kedelig oplevelse, lidt ligesom sids... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kommer i dag til Ekkodalhuset, hvor charmerende. Bliver taget i mod af den sÞdeste og kvikkeste og good looking vÊrtinde. Vi fik de skÞnneste tarteletter i King size stÞrrelse samt dejlig MÞller Þl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

VÊrten Brian og resten af personalet var geniale skÞnne og top -top service. VarmrÞget lakse salat var fantastisk og den berÞmte tartelet var ganske lÊkker og var lige ved at snuppe rekorden pÃ¥ mer... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

En helt unik oplevelse hos Christian og co. Hvorfor? Fordi det er noget af det mest personlige betjening man finder pÃ¥ Bornholm - nÊrvÊrende, sÞde, sjove og hyggelige. NÃ¥ ja - og sÃ¥ er maden altsÃ¥ vir... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

En oase midt i Danmarks smukkeste natur. Fredfyldt og klinisk renset for koncepter. Stedet, hvor tiden hverken kommer eller går, og hvor maden tilvirkes fra bunden! "Uden dikkedarer", som vor farmor altid sagde - og det betÞd ikke gourmet - men "gourmÊ...

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Tak for og gÞre vores frokost helt

Tak for og gÞre vores frokost helt fantastisk. Super mad, fantastisk betjening og service. Selv da jeg havde bestilt til forkert antal personer, fixede i det, sÃ¥ vi kunne komme ind og spise. Ja selv tjeneren holdt Þje med baby i barnevognen 😊😊. En ny tradition er startet for vi kommer bestemt tilbage hvert Ã¥r og fÃ¥r en tartelet, store smil, god Rom og dejlig service.
Mange tak for en virkelig god oplevelse.

2021幎5月14日
5぀星のうち1の評䟡

Meget skuffet

Meget skuffet. Havde hÞrt meget om stedet.

Vi var et selskab på 7, men betjeningen fordelte os på 2 borde med den begrundelse, at de ikke gad sÊtte to borde sammen, da de så skulle fordele dem igen, når vi var gået.

Maden er billig, men tartelletten uden smag. Meget ringe kulinarisk. TrÊnger til karakter. De i selskabet det fik pariserbÞf og burger sagde de ramte gennemsnittet for en restaurationsservering. Burger uden pommes fritter 🀚.

Vi havde ikke siddet mere end 1 minut, fÞr vi blev spurgt om vi havde bestemt os. Tydeligt at denne TuristfÊlde skulle have os ekspederet så hurtigt som muligt, så nÊste hold kunne komme ind.

Hvis det er på din bucket list, så besÞg stedet. Men der findes rigtig mange bedre spisesteder på Bornholm.

2020幎8月15日
5぀星のうち2の評䟡

Ikke egnet til småbÞrnsfamilie

Jeg kan ikke anbefale stedet til andre med små bÞrn.
Vi blev bedt om at pakke vores datters (baby)drikkedunk vÊk!

Hvad den egentlige forklaring herfor var, fandt vi ikke ud af. Under alle omstÊndigheder var begrundelsen ikke enslydende hos de to forskellige tjenere vi talte med.
Til trods for muligheden for hÞjstol, samt udvalg af bÞrnemenuer, fÞlte vi os ikke sÊrlig velkommen som bÞrnefamilie.
IsÊr ikke med en baby på 10 måneder, der kan have brug for babymad, da dette under vores besÞg heller ikke var tilladt.

Tarteletterne er ok- ikke nogen vi vil tage turen for igen(ej heller uden bÞrn).

2020幎8月12日

Et super dejligt sted

Et super dejligt sted, med smil pÃ¥ lÊben og godt humÞr 😊
Joan’s tarteletter er simpelthen SÅ fantastiske og smager så dejligt.
Vores unger elsker tarteletter, så da de så hvor store tarteletterne er, var det bare et kÊmpe hit.
Det er helt klart et sted man skal tage hen med sin familie og få en masse hyggelige timer sammen.

2020幎8月7日
5぀星のうち5の評䟡

Bornholms bedste måltid og service!

Fantastisk lÊkker “fiskelet” og tartelet! Personalet var sÃ¥ skÞnne og sÞde og imÞdekommende! Vi fik lagkage og chokoladekage til dessert som var lige sÃ¥ vidunderlig som hovedretten og med en lÊkker god stÊrk kop kaffe til!! En skam, at vi kun nÃ¥ede, at besÞge Ekkohuset en gang pÃ¥ vores ophold, for det var virkelig dejlig mad og betjening.

2020幎6月1日

A must try !!!!

Fantastisk KÊmpe tartelett ! Samt den bedste pariserbÞf jeg har smagt
Kan varmt anbefale det ******
Service i top
Vi kommer tilbage!!!
Ps. Deres rom er himmelsk !

2019幎10月15日

Fantastisk oplevelse

Jeg er sjÊldent kommet et sted, hvor jeg har fÞlt mig så velkommen som jeg fÞlte mig i Ekkodalshuset.
Utroligt sÞdt personale, Christian, der kredsede om alle gÊster med en rap bemÊrkning. Helt nede på jorden og utroligt serviceminded.
Maden er i sÊrklasse god. Der er ikke mange retter at vÊlge imellem, men til gengÊld er kvaliteten helt i top. Jeg kan varmt anbefale burgeren. Det helt store trÊkplaster et tarteletten. Den har jeg ikke prÞvet, men alle roser den.
Stedet er helt klart et besÞg vÊrd, den gode mad, den gode service og omgivelserne.
Herfra er det en anmeldelse med 5 stjerner, hvilket er meget sjÊldent fra mig.
Når man er på Bornholm, så synes jeg at man skal lÊgge vejen forbi og få en kulinarisk oplevelse af de helt store.

2019幎9月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス