Elitag tager ansvar for deres anlÊg
Elitag har udvist rigtig god kundeservices og taget ansvar på et uventet hÞjt niveau, og holdt mig skadesfri, da der kom uventet problemer med mit solcelleanlÊg.
Vi har fået solceller og anlÊg igennem Elitag.dk og vi kan kun give dem vores bedste anbefaling. de hjalp med udregning, samt anbefalede en Eletrikker til montering.
Vi kan varmt anbefale dem til andre.
Levering og service i top. Alt leveret som lovet. Samtidigt tog sÊlger sig rigtig god tid til at hjÊlpe med alle spÞrgsmål vedrÞrende installation og andre praktiske ting.
The work in Denmark is done in slow and very slow motion but is done at the end.

Elitag ããã®åç
Skrev til dem og spurgte til deres lÞsning til grid balance, og ville så hÞre om den lille enhed var med når man kÞber en inverter, fik at vide det var de normalt ikke men han ville godt sende en med, jeg takkede ja tak og bestilte invertern. men fik ikke som lovet, skrev til dem, det skulle de nok rette!. men har skrevet et par gange uden svar, så nu skriver vi her. lad da vÊre med at love det hvis i ikke vil Êre det.
Rigtig fin betjening med elitag. Vi bestilte solceller og batteri gennem elitag og bestillingen kom til aftalt tid âºïž.
Efter et år var der udfordringer med den ene ledning på batteriet. Der gik 4 dage, så kom Poul og ordnede det og ovenikÞbet kom med gode råd og anbefalinger. Elitags Facebook side er også et rigtig rart sted, hvor man altid kan få svar på de spÞrgsmål man kunne have om sit anlÊg.
Den varmeste anbefaling herfra.
Hej. Jeg har lige kÞbt nogle Verditek flexibelt panel 200 - 300Wp 2. sortering.
Der var noget galt med dem, sÃ¥ fik bare nogle nye af dem det kalde jeg for super god service ð.
Alt kÞrte på skinner og af rigtig god kvalitet - har kÞrt over et år uden et eneste problem
Hurtig respons på firmware opdateringer selv på en sÞndag
Vil aldrig vÊre i tvivl om at kÞbe fra dem det er virkelig god kvalitet
Sendte en ordre afsted på deres webshop tilbage den 11 feb.
Da jeg intet hÞrte skrev jeg den 17 feb for en estimeret levering. Uden svar ringede jeg til dem en uge senere. De forklarede den ikke var sendt endnu og de havde glemt den men ville blive sendt snarest. Fik et link på sms om at jeg skulle booke tid for afhentning. Skrev efterfÞlgende til dem at det skulle sendes.
Derefter skrev jeg den 4 marts. Stadig intet svar. Har dags dato den 9 marts forsÞgt at skrive igen.
Den 11 marts har jeg talt med firmaet og efter uheldige omstÊndigheder var ordren standet i et IT system. Firmaet tog kontakt og bliver eftersendt denne uge. Problemet blev lÞst.
Jeg har kÞbt komplet 12kw anlÊg med batteri, der er ingen bÞvl kun god service når jeg ringer eller skriver til dem, jeg er blevet virkelig godt behandlet, det er over forventning.
Gode produkter til en pris, der - så vidt jeg kan se, ligger på nÊsten det halve af de fleste andre i markedet. De har også en god, venlig og professionel service, når man ringer til dem. Jeg fÞler mig i meget trygge hÊnder.
De har nogle rigtig gode produkter - og hvor alle andre, der sÊlger solceller, ligger på ca. samme pris på tvÊrs af alle mÊrker og typer mm., ligger Elitag et godt stykke billigere end resten af markedet.
Leveringen har vÊret lidt tvivlsom (ligesom for så mange andre elektronik-ting i Þjeblikket), men de yder rigtig god service, og efter nogle opkald kunne vi få leveringen accelereret.
Grundet jeg skriver en anmeldelse er fordi jeg kÞbte en solceller anlÊg igennem Facebook gruppen "Elitag" og er meget tilfreds med det.
Tror du ikke på det, find gruppen på Facebook og hÞr flere andre der har kÞbt solceller igennem dem.