レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

BHV cursus is echt waardeloos, ik ben zelf hulpverlener, reanimatie instructeur. Heb na tig keren een mail gestuurd en ik kreeg als respons dat ik weer de lessen moest gaan nakijken. Nergens kun je zi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

heb twee certificaten behaald Engels en Duits nabetaling voor de certificaten heb ik niets meer vernomen. Ik vind dit onzorgvuldig handelen. Heb gevraagd het bedrag wat ik heb betaald te retourneren e... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kocht voor mijn kleinzoon een cursus Frans voor Beginners. Al in les 1 staan belachelijke vertalingen. Zo worden 'u 'en 'jij' door elkaar gehaald en zelfs de vertaling van 'bonne nuit' is fout. Heb E... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Vlotte bestelling van de cursus (via coupon kunnen bemachtigen). De cursus zelf is echter ondermaats. Ik koos voor de cursus Grieks, maar dit is zeer matig. Incorrecte vertalingen (mijn vriend he... もっず芋る

1.4

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Zeg nee tegen de cursus BHV

Voor mij was deze BHV cursus een herhaling voor de zesde keer, dus de inhoud ken ik zo zachtjes aan wel. De inhoud klopt aardig afgezien van de vele taalfouten.

Dan ga je echter de toetsen doen en krijg je vragen die niet in het desbetreffende onderdeel staan of gewoon helemaal niet beschreven staan en worden de vragen een dobbelspel. Ook staan er antwoorden in de toetsen die gewoonweg fout zijn, bijvoorbeeld vangt een bhv-er de hulpdiensten op? Antwoord moet Ja zijn maar in de toets is het dus nee. veel multiple choice vragen waarbij het antwoord niet in het onderwerp ligt maar de manier waarop de vraag gesteld is. Het gedrag van mensen kan je volgens de cursus analyseren aan de hand van Mens, gebouw en brandkenmerken, volgens de toets zijn dit mens, gebouw en voertuigkenmerken. Het is te lachwekkend voor woorden.

Het belang van een BHV cursus is het leren van de handelingen op de correcte manier. Dat EML hier niet in slaagt blijkt wel uit het feit dat ze de cursus nu van €179.95 (absoluut niet waard) voor € 34.95 aanbieden. Dit zou al genoeg moeten zeggen.

2024幎2月22日
5぀星のうち2の評䟡

Vlotte bestelling van de cursus. Inhoud ondermaats

Vlotte bestelling van de cursus (via coupon kunnen bemachtigen).
De cursus zelf is echter ondermaats.
Ik koos voor de cursus Grieks, maar dit is zeer matig.
Incorrecte vertalingen (mijn vriend heeft Grieks als moedertaal), dubbelzinnige vertalingen en ontbreken van de context.
Dit is niet de correcte manier om een taal te leren.
Weinig ondersteuning, niet motiverend en weinig opbouw op de reeds voorgaande hoofdstukken.

2024幎1月24日

Oplichters

Cursus gekocht via vakantieveilingen en meteen een werkboek erbij besteld en betaald, maar nooit ontvangen. Meerdere malen contact opgenomen via WhatsApp en zou geld terug krijgen, maar een half jaar later nog steeds niks ontvangen. Zeer slecht

2023幎7月27日

Cursusboek nooit ontvangen

Bij EML fysiek cursusboek besteld, was een 'feestdagenaanbieding', is ook direct betaald, maar daarna blijft het stil! De link naar de status vd bestelling werkt niet, men reageert niet op email en whatsapp. Nooit intrappen, riekt naar oplichting!

2024幎1月3日

Dramatische Cursus Pools

Cursus Pools gekocht, maar slaat he-le-maal nergens op. Allemaal verkeerde woorden, spelfouten, niet werkende toetsen, verkeerde grammatica uitleg en nul ondersteuning. Dit bedrijf flanst via AI snel een cursus in elkaar en verkoopt kwantiteit aan de allerlaatste kwaliteit. Wees gewaarschuwd, dit is een grote verspilling van tijd en geld! Zuivere oplichting.

2023幎12月29日

Cursus Spaans

Ik had de cursus Spaans aangeschaft.
Er zitten veel fouten in de cursus en
Met vragen kun je nergens terecht.
Via messenger krijg je een reactie...dat ze t opnemen met de docent,maar je hoort er nooit meer iets over.
Ondertussen blijf je met vragen zitten
Zonde van je geld om deze cursus aan te schaffen

2023幎3月6日
5぀星のうち1の評䟡

EML kiest voor kwantiteit ipv kwaliteit

EML kiest voor kwantiteit ipv kwaliteit en dat is te merken. Een pdf hoofdstuk is in 5 min te lezen. Vragen vd toets onder niveau. Wat vraagt de telefoniste van 112 NIET.... een van de antwoorden was "Hoe laat het is"...

Er waren zeker 6 van dit soort bijzondere mogelijkheden bij de antwoorden.... Op een mail hierover na 3 weken nog geen antwoord gehad. Aan de reviews te zien schat ik het EML niet heel leerbaar in.

Lieve help... ik hoop niet dat EML veel BHV-ers gaat opleiden... Als je cursussen aanbiedt (hoe goedkoop ook!) heb je ook verantwoordelijkheid voor de kwaliteit die je aanbiedt. Voor mijzelf was het voor de 7,50 van vakantieveilingen (waarvan slechts 1 voor eml) goed genoeg omdat ik gewoon even wat info wilde doorlezen om wat extra info/ input te hebben voor wat betreft het verlenen van eerste hulp. Maar meer moet je er ook niet van verwachten.

2023幎10月31日

Rampzalig

Probeer al maanden aan te melden. Telefoon wordt niet opgenomen! Whatsapp wordt niet gelezen! Mail wordt niet beantwoord!
Wel heb ik al betaald.

2023幎9月8日

geen reactie

vanaf 26-6-2023 al aan het wachten op een reactie, deze mail nog 4x onder de aandacht gebracht. Helaas geen reactie meer, weinig service!

2023幎6月26日

Bar slecht!!!

Verschrikkelijk. Kan niet anders zeggen..Als je een vraag hebt duurt het dagen voordat het uberhaupt beantwoordt wordt.
Hele cursus is verschikkelijk!!

2023幎8月8日

Slecht!

In het kort: nooit aan beginnen! Na vele pogingen om in te schrijven voor een cursus Italiaans kreeg ik alleen 4 vage mails waar ik geen kant mee opkon. Contact met klantenservice was alleen via app mogelijk. Ook na een aantal pogingen om het langs deze weg te doen liepen op niets uit, er werd niet gereageerd op mijn appjes. Kortom: nog niet eens 1 ster waard! Dus nooit aan beginnen! Note: had een voucher via Vakantieveilingen gekocht. Misschien is het voor hun financieel niet interessant....?

2023幎7月3日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte kwaliteit om Spaans te leren

Slechte kwaliteit om Spaans te leren.
Net als in het Nederlands zijn er meerdere woorden die iets omschrijven.
Tijdens de toets is maar één antwoord goed, waardoor andere goede antwoorden fout gerekend worden.
Voorbeeld; Hoe gaat het?
Spaans; Que tal? & Como estas?
Maar bij E.M.L. cursus wordt alleen Que tal? goed gerekend.

Ook weinig oefeningetjes. "Je moet de woorden/zinnen maar 15 keer overschrijven en zelf doorlezen"

Al met al, niet je geld waard. Duolingo it is.

2023幎7月3日

Een cursus Spaans voor beginners

Een cursus Spaans voor beginners aangeschaft via een veilingsite.
Wat een slechte kwaliteit! De cursus zijn gewoon getypte woorden, dus je hebt geen idee hoe je het moet uit spreken.
Na 2 hoofdstukken mee gestopt. Dit is het geld absoluut niet waard.

2023幎7月6日

Wat een onzin cursus

Wat een onzin cursus. Ik heb een cursus spaans voor beginners gekocht via een veilingwebsite. Gelukkig geen grof geld aan uitgegeven, want ik heb hier vrij weinig aan gehad. Er zitten erg veel spelfouten in, zowel in het Nederlands als in de taal die je wil leren, niet erg handig dus. De toetsen slaan ook helemaal nergens op. Kortom niet doen.

2023幎5月8日

Waardeloos

Naast dat het geen cursus is, maar gewoon woordenlijstjes, kloppen de woorden hier en daar niet, gewoon typfouten. Plus, de test is zo raar, dat ondanks dat je het woord weet je het waarschijnlijk verkeerd invult... Soms staat er gewoon een nederlandse zin, met een ... ertussen; welk spaanse woord moet hier staan? >_<

2023幎4月29日
5぀星のうち1の評䟡

neem gewoon duolingo pls!!

ik heb een cursus frans aangeschaft via vakantieveilingen beweren dat de cursus 149 euro waard was was eigenlijk niet zo was maar 29 euro gelukkig had ik maar 8,50 betaalt. En ook vindt ik de cursus zelf compleet nutteloos het eerste wat ik kreeg is een tabel met hoe de franse alfabet wordt uitgesproken maar er zaten geen audio fragmenten bij dus ik heb werkelijk geen idee of ik het wel correct uitspreek, en dan het tweede deel was gewoon een woorden lijstje met een losse uitleg. Dit zijn geen echt cursussen met een echte lessen constructie wat ik wel had verwacht, haal alsjeblieft je taal cursussen ergens anders dit was echt tijds verdoening. duolingo is beter

2023幎4月23日

Geen cursus

Cursus gekocht, wil ik deze gaan gebruiken na een tijd krijg ik de melding dat deze afgerond is. Ben nog niet eens begonnen. Contact gezocht, in een chat geraakt, word er middenin 't gesprek ineens niks meer gezegd. Bellen gaat niet, nummer niet bereikbaar, gemaild, niemand antwoord. WAARDELOOS

2023幎4月14日

Wel betaald, niets geleverd

Ik heb een cursusboek Duits besteld en betaald maar na betaling kreeg werd er niets geleverd. Niet online en ook niet fysiek. Ik heb geprobeerd te bellen via een 06 nummer (!) maar de klantenservice bleek onbereikbaar. Tot op heden ook geen reactie op mijn email aan dezelfde klantenservice maar wel €34 armer

2023幎2月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス