レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Lige for kick off, ( ved bestilling af billet) til jeg kom hjem, weltklasse hyggeligt hotel tÊt pÃ¥ picadelly station, om lÞrdagen pÃ¥ Old Trafford stadium / musseum, fed oplevelse for en som har... もっず芋る

Lige kommet hjem efter en uforglemmelig tur til Liverpool med Fantravel som rejse udbyder. Alt spillede til UG Godt hotel, super siddepladser pÃ¥ Anfield, fed oplevelse med lounge bar fÞr, under... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツ ツアヌ代理店
  2. 旅行業者

FanTravel DK に぀いお

圓該䌁業による蚘述

FanTravel DK tilbyder fodboldrejser til mere end 75 klubber i Europa, ligesom vi også tilbyder rejser til Formel 1, koncerter og andre store oplevelser.

Så uanset om du er til Liverpool, Manchester United, Real Madrid, AC Milan eller et helt femte hold, så står vi klar til at hjÊlpe jer med at få drÞmmen om at opleve de helt store fodboldkampe på stadion til at gå i opfyldelse.

Vi forsÞger altid at levere de bedst sammensatte rejser, til de bedste priser og med et indhold vi altid kan stå 100% indenfor.

Alle vores pakker indeholder en ligeledes tryghedspakke, så du kan fÞle dig tryg både fÞr og under jeres rejse. Vi har mange års erfaring i at arrangere ture til store oplevelser og flere tusinde tilfredse rejsende årligt, hvilket er Jeres garanti for en god tur.

Hvis der skulle vÊre spÞrgsmål eller andet til os, så står vi også klar til at hjÊlpe, enten via mail på kontakt@fantravel.dk eller via telefon i vores åbningstider på 25 86 30 00.

Vi glÊder os til, at hjÊlpe Jer afsted på den nÊste store oplevelse.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

160件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

En dejlig fodbold-weekend

En dejlig fodbold-weekend, rigtige gode pladser med fire på stribe, et godt hotel og vejret var godt, gode alternativer på flyforbindelsen, Barcelona er en dejlig by, lidt dyr, eneste minus var, at turistskatten ikke var med i prisen, det kunne Fantravel godt have oplyst, ellers en god oplevelse.

2026幎5月17日

En helt fantastisk fodboldoplevelse

En helt fantastisk fodboldoplevelse i Manchester pÃ¥ Old Trafford giver 5 store stjerner. Hos FanTravel er der bare styr pÃ¥ tingene. Fly, hotel, billetter alt spillede fra start til slut. Billetterne fik vi digitalt via en samarbejdspartner i England, som ogsÃ¥ var til stede pÃ¥ stadion pÃ¥ kampdagen, hvis vi havde brug for hjÊlp. Kommunikationen med FanTravel fÞr rejsen var i top. Information om rejsen og vigtige dokumenter samlet i Mit FanTravel, gjorde det nemt og lige til. Selv da flyet hjem blev aflyst, fik vi hurtig besked og kunne selv vÊlge et hjemrejsetidspunkt dagen efter. FanTravel gav en ekstra overnatning pÃ¥ hotellet, som i Þvrigt var bedre end forventet. Alt i alt topkarakter og den bedste anbefaling herfra, hvis du skal pÃ¥ en sikker fodboldrejse, hvor alt spiller max 👏👏👏

2026幎4月27日

Alt spillede

Alt spillede - lige fra fÞrste kontakt. Hurtig til at svare, ved behov. Ingen problemer med fly, hotel eller fodboldbilletter.
HotelvÊrelset kunne have vÊret bedre, med det Þdelagde ikke en fantastisk oplevelse!

2026幎4月9日

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse - god information og service ved bestilling og op til rejsen. Selve rejsen fungerede godt, med et lÊkkert hotel og fine pladser på stadion. Bedste anbefalinger herfra

2026幎4月11日
自発的なレビュヌ

Er lige kommet hjem fra Manchester

Er lige kommet hjem fra Manchester - dog uden point 😥 - men hold da op, alt var bare tip top med Fantravel. Fedt hotel, god pladser med lounge. Kanon pris 💪
Kan klart anbefale dem til andre fodbold tosser ⚜🀩.

2026幎4月13日
自発的なレビュヌ

Don’t buy tickets from them for

Don’t buy tickets from them for football, unless you don't care to sit with your team's fans and you'll be sitting on the opposite side, not even having the opportunity to wear a scarf in your team's colors! Because that what they offer!

2026幎3月22日

Hej Cezary

Vi kan bekrÊfte, at du havde kÞbt en fodboldrejse med fly, hotel og billetter til Carabao Cup finalen mellem Manchester City og Arsenal velvidende, at billetterne ville blive i Manchester City afsnittet.

Denne information fremgik tydeligt i forbindelse med bookingen, og det er derfor dit eget ansvar at sikre, at billetterne matchede med jeres prÊferencer.

Du kontakter os fÞrst 3-4 dage fÞr kampen og oplyser, at I er Arsenal-fans, da billetterne er blevet udstedt, og Êndringer ikke lÊngere var en realistisk mulighed.

Vi har flere gange, både fÞr og under rejsen, gjort opmÊrksom på de gÊldende retningslinjer samt prÊcis, hvad jeres kÞb indebar. På trods af dette kan vi efterfÞlgende konstatere, at I valgte ikke at efterleve disse.

Det er en grundlÊggende regel ved fodboldkampe, at der ikke findes neutrale pladser, og at man ikke må stÞtte modstanderholdet i det afsnit, man er placeret i. Dette er en fast del af sikkerhedsproceduren omkring afviklingen af fodboldkampe.

Vi er derfor Êrgerlige over din anmeldelse, da vi fÞler vi har gjort alt i vores magt for at informere tydeligt både fÞr, under og efter jeres kÞb.

Med venlig hilsen,
Mathias - FanTravel DK

Ualmindelig god service

Jeg havde et Þnske om at opfylde min mands drÞm om en tur til Anfield, så jeg kontaktede Fantravel, da jeg selv absolut intet ved om fodbold. De hjalp med ALT! Og vi havde den mest fantastiske tur, hvor alt bare fungerede. En sÊrlig stor ros til Jonas, som må vÊre verdens mest tålmodige mand - som hjalp mig med og sammensÊtte den perfekte tur og som samtidig skulle svare på alle mine dumme spÞrgsmål. Sikke en service.
5 stjerner er slet ikke nok til denne anmeldelse. Det var fÞrste gang vi var på Anfield, men bestemt ikke sidste gang. Og vi bruger helt sikkert Fantravel igen.
Tak for at hjÊlpe med og opfylde min mands store drÞm.

2026幎3月13日

Lige for kick off

Lige for kick off, ( ved bestilling af billet) til jeg kom hjem, weltklasse
hyggeligt hotel tÊt på picadelly station, om lÞrdagen på Old Trafford stadium / musseum, fed oplevelse for en som har vÊret united fan siden 1966
match day sÞndag, ude ca 5 timer fÞr kick up, for at mÊrke stemming på de United pubs lige i nÊrheden,gaden ned til Old Trafford mm, fede sidde pladser 8 rÊkke lige ud for straffesparks pletten til vensrte for spille tunnel, fed kamp, og 3 dejlige point
så kan kun anbefale at booke igennnem Fan tur

Jan United fan

2026幎2月28日

Vi var 6 personer som tog en tur til

Vi var 6 personer som tog en tur til Old Trafford. Manchester United Vs. Crystal Palace.

Hotellet Holiday inn Manchester city centre var fint og rent med gode senge.

Fly gik som det skulle.

En lille misforståelse på vores billetter. Hvor vi gerne vil have vÊret på den nedre tribune i stedet for mellem tribunen.
Vi havde billetter med 4 retters menu og Executice Lounge, det var en rigtig god oplevelse og alle pengene vÊrd.

På turen hjem havde vi lavet en fejl på online indtjekning. Ringede til Fantravel og de lÞste problemet uden problem.

Alt i alt en god tur og vil gerne bruge Fantravel igen.
Grund til det ikke bliver 5 stjerne er at de missede vores Þnske om billetter til nedre tribune.

2026幎2月28日

Hej Mikki

Vi er fÞrst og fremmest rigtigt glade for, at I havde en fantastisk rejse til Manchester United - Crystal Palace pÃ¥ Old Trafford âšœ

Vi er naturligvis Êrgerlige over, at det ikke kunne blive til 5-stjerner, samt at vi skulle have misset jeres Þnske om billetter til nedre tribune.

Jeg har vÊret din dialog med os igennem, og det er jer selv der vÊlger billettypen hvor at billetterne er på mellem niveau på langsiden og ikke nedre langside. I havde muligheden for at vÊlge mellem begge muligheder til ca. samme pris. Men I valgte Executive Lounge billetterne fordi, at I synes hospitality indholdet heri lÞd meget federe (hvilket det også er).

Vi er naturligvis Êrgerlige over de eventuelle misforstÃ¥elser der mÃ¥tte have vÊret. Men lad os sÞrge for, at vi rammer helt plet nÊste gang! 🙏⚜

Med venlig hilsen,
Mathias - FanTravel DK

Fantastisk service og gode priser.

Fantastisk service og gode priser.

Vi har benyttet os af FanTravel flere gange og er mere end tilfredse. Deres service er sublim og deres priser sidder lige i Þjet.

Et stort tak til teamet derfra for deres fantastiske måde at vÊre på ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎2月19日

Tur inkl. morgenmad ?

Da vi bestilte turen inkl fly, hotel, billet til fodbold står der klart beskrevet på ordren at morgenmad er inkluderet i prisen.
Dette fjerner Fan travel efterfÞlgende digitalt selv fra vores ordre , så det ikke lÊngere fremgår.
Det har vi aldrig oplevet fÞr.
Det er ikke kundeservice og vi kan på den baggrund ikke anbefale selskabet.

2026幎2月13日

Hej SÞren

Vi havde godt set den komme, da I desvÊrre ingen forståelse virkede til at have for det der kaldes en teknisk fejl. I havde hverken tilkÞbt eller inkluderet morgenmad i jeres fodboldrejse. Ligesom det på intet tidspunkt har fremgået af jeres ordrebekrÊftelse eller i forbindelse med jeres booking, at morgenmad var inkluderet.

Vi vedkender, og vedkendte, os dog, at vores kundeportal Mit FanTravel ved en fejl lige kort angav, at der var morgenmad inkluderet. Men på davÊrende tidspunkt var der også store gule bjÊlker der tydeligt adviserede om, at pga. systemopdateringer kunne der vÊre fejl.

Det virkede I ikke til at vÊre hverken lyttende eller forstående overfor, hvorfor vi faktisk havde forventet en 1-stjernet anmeldelse som der ellers fint blev adviseret for i vores fÞrste samtale - hvis ikke vi bÞjede os og inkluderede morgenmad til jer, nu det jo kort havde fremgået ved en fejl.

Jeg er dog rigtig glad for, at vi har fået kÊmpet os op på 2-stjerner efter rejsen er blevet gennemfÞrt og alt spillede som det skulle, ligesom vi gentagne gange stod til rådighed for jer på vores nÞdstelefonnummer langt udenfor normale åbningstider, selvom det ikke var nÞdsituationer I havde.

Alt i alt virker det derfor til, at I trods alt havde en rigtig god tur til Liverpool – pÃ¥ trods af I ikke lykkedes med at udnytte vores fejl til at presse morgenmad med i opholdet. Og det er vi rigtigt glade for! ⚜🇬🇧

Mvh. Mathias,
FanTravel DK

Alt spillede til perfektion

Alt spillede til perfektion. Fra fÞrste kontakt med sÊlgeren fra Fantravel fÞlte man der var styr på det.
Billetter til kampen kom på mail 4 dage fÞr. Hotel Adagio ligger fantastisk i hjertet af Liverpool. Hospitality package på The Sandon var god, Liverpool vandt og selv Mo Salah havde de klaret at få til at spille godt.
*****

2026幎2月14日
自発的なレビュヌ

Vi var på en tur til Liverpool gennem

Vi var pÃ¥ en tur til Liverpool gennem Fantravel, og hele oplevelsen var simpelthen i top. Alt fungerede fra start til slut – hotellet var fint, kampoplevelsen var uforglemmelig, og kundeservicen var bÃ¥de hurtig, hjÊlpsom og imÞdekommende. Man kunne virkelig mÊrke, at de har styr pÃ¥ detaljerne, og at de gÞr en indsats for, at man fÃ¥r en god tur.

2026幎2月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。