Fix Mit FjÊs

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

At man har en tid, tager derud i god tid endda og butikken bare er lukket og slukket. JEG HAR VENTET 30 min foran butikken nu. Man har INTET fÃ¥et af vide og ingen svarer pÃ¥ tlf eller besked. ELENDIG S... もっず芋る

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos “fix mit fjÊs”. Jeg valgte dette behandlings sted da Sara’s enormt positive energi strÃ¥lede igennem hendes Instagram side. Jeg blev positivt overrasket fordi Sara... もっず芋る

Det var som balsam for sjÊlen. Der er den varmeste atmosfÊre og ro pÃ¥ klinikken. Det er en kÊrkommen pause fra hverdagens travlhed. Her er ikke kun tale om skÞnhedsbehandlinger, men om en hjertevarm p... もっず芋る

Altid imÞdekommende, sÞde og dejlige mennesker inde hos fixmitfjÊs. De gÃ¥r mere op i resultaterne end du selv gÞre. Virkelig et plus. Hvis du Þnsker en kosmetolog, der vil hjÊlpe dig med done akne pro... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ステティック サロン

圓該䌁業による蚘述

SkÞnhedsklinik

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Fantastisk lÊkker behandling med stor

Fantastisk lÊkker behandling med stor professionalisme og super service fra sÞde Sara. Fik en Japanese scalp treatment pga begyndende hårtab og tyndere og tyndere hår. Behandlingen var med masser af afslappende massage med velduftende produkter, og min hovedbund var helt clean og håret silkeblÞdt og let efter behandlingen. Gode råd om hjemmebehandling og produkter.

2024幎2月6日
自発的なレビュヌ

Det var som balsam for sjÊlen

Det var som balsam for sjÊlen. Der er den varmeste atmosfÊre og ro på klinikken. Det er en kÊrkommen pause fra hverdagens travlhed. Her er ikke kun tale om skÞnhedsbehandlinger, men om en hjertevarm passion for at gÞre en forskel i folks liv. Deres fokus på at levere bedste behandling og imponerende resultater fortÊller meget, hvor passionerede de er for deres arbejde. Hos "Fix mit fjÊs" finder man ikke blot Danmarks bedste skÞnhedsklinik, men også et sted, hvor hjertet banker for hver eneste kundeoplevelse. Som kunde fÞler man, at ens oplevelse og resultater er vigtigere end, at de skal tjene penge.

2024幎1月10日

SkÞnneste service og behandling

SkÞnneste service og behandling! Jasmin og Sara er utroligt vejledende, Êrlige og udstrÃ¥ler fantastisk energi. Deres omgivelser er fyldt med ro og tryghed! Hygiejnen er i top, og der er altid pÊnt og rent. Et stort tak til Jasmin for to vidunderlige behandlinger indtil videre, og bestemt ikke sidste. 🫶🏌

2023幎9月1日

Fantastisk oplevelse

Jeg har vÊre til behandling 2 gange nu. Ikke nok med at selve omgivelsen er vidunderlig, er behandleren (Sara) virkelig den mest vidunderlige i sig selv. Hun yder en rigtig god indsats og er altid meget positiv. MÞder hende altid med et stort smil pÃ¥ lÊben🥰Hun er desuden virkelig god til at udfÞre sit arbejde.

Jeg kan stÊrkt anbefale hende. I vil forlade klinikken med et smil på lÊben.

2023幎4月27日
自発的なレビュヌ

Min datter og jeg fik en behandling

Min datter og jeg fik en behandling hos; Fix mit fjÊs, og vi fik en fantastisk behandling. Vi blev taget godt i mod og vores oplevelse var at behandleren var grundig, nÊrvÊrende og gav sig god tid til at vejlede og rÃ¥dgive. Jeg kan kun give bedste anbefalinger til: Fix mit fjÊs👏😊

2023幎4月25日

Den behandling jeg fik hos Fix Mit FjÊs

Den behandling jeg fik hos Fix Mit FjÊs var både meget omhyggelig og professionel. Der er ingen tvivl om, at de mestrer sit fag til fulde. Udover den ekspertise, som er en basal forudsÊtning, mÞder man også et varmt smil, imÞdekommenhed og en oprigtig interesse i at lytte til ens behov. Jeg kan varmt anbefale Fix Mit FjÊs

2023幎4月18日

Trygge hÊnder

Hver gang jeg har haft en tid hos FixmitFjÊs er jeg yderst tilfreds. SÞde, imÞdekommende og hjÊlpsomme medarbejdere som altid stÃ¥r med det stÞrste smil pÃ¥ lÊben og altid i godt humÞr 🀩. Stort udvalg af behandlinger til fornuftige priser.
Jeg kan varmt anbefale FixmitFjÊs, fordi du er i trygge hÊnder nÃ¥r du er i deres. Af hjerter tak for jer ♥💗

2023幎4月1日

Sara

FixmitfjÊs, har vÊret intet mindre end fantastiske! Jeg har vÊret der utallige af gange, og er kun blevet mÞdt med smil og professionalisme. 1000 stjerner herfra

2023幎4月10日

BEDSTE salon

Bedste mennesker, bedste service, bedste resultater og mest behagelige og smukke omgivelser. Mit to go sted nÃ¥r mit ansigt skal fixes og vÊre fresh rent og glowy😍😍 Er sÃ¥ tryg hos Amina og Sara! Vil altid vÊlge at fixe mit fjÊs hos jer

2023幎3月17日
自発的なレビュヌ

Elsker bare det her sted

Elsker bare det her sted! Har prÞvet alverdens produkter og behandlinger, men jeres magiske hÊnder og produkter har virkelig gjort noget for mig. Min hud har aldrig vÊret så pÊn - tusind tak ❀

2023幎4月21日

Jeg må indrÞmme at

Jeg må indrÞmme at, fÞr jeg kom hos Fix mit fjÊs, havde prÞvet flere forskellige steder og tÊnkte at det nok er som alt det andet - de behandler bare for at behandle. Jeg ledte efter en behandler - der gav mig tryghed så jeg kunne overlade mit ansigt til. Men samtidig en der lavede sit arbejde med hjertet. OG samtidig en der ikke ville udfÞre alle mulige behandlinger MEN rent faktisk vidste hvad hun gjorde.
Var solgt fra fÞrste gang jeg trådte ind i forretningen. ENDELIG tÊnkte jeg én der virkelig gÞr sit arbejde med hjertet og samtidig ved hvad hun laver.
Jeg husker at Sara dengang da jeg fÞrste gang kom til en behandling, sagde til mig at jeg sagtens selv kunne arbejde med min hud hjemmefra?? Altså hvilken behandler siger sådan??? De plejer jo at nÊrmest sÊlge enhver behandling - og fordi man bare vil have pÊn hud, tÊnker man ja hvorfor ikke.
Men sÃ¥dan er Sara slet ikke 🀲🏻♥ jeg insisterede pÃ¥ at jeg ville til behandling hos hende (efter 1 times fÞrstegangs behandling og snak om min hud) da jeg kendte mig selv nok til at jeg havde brug for én der gjorde det pÃ¥ mig, og det skulle self vÊre Sara!!!
Jeg kÞbte de produkter hun anbefalede og Êrligt min hud blev komplimenteret af kollegaer, venner og familie. Min hud så ikke dÞd ud lÊngere og Sara formåede det. Har vÊret evig taknemmelig over den hjÊlp og de behandlinger jeg får hos Fix mit fjÊs.

2023幎4月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。