レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Var afsted d. 22. December med veninder og vores unge dÞtre. Rigtig god tur med fantastisk personale og selvom det var sidste tur i Ã¥r var der stadig et stort engagement og fortÊller entusiasme fra de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde en fantastisk guidet tur pÃ¥ Limfjorden idag. Vi blev mÞdt af 3 skÞnne personaler, som alle 3 var smilende og meget imÞdekommende. En meget vidende ung kvinde fortalte passioneret om Aalborg og N... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fredag havde vi den skÞnneste sejltur pÃ¥ Aalborg Limfjorden, top servering, lav sol og glÞgg samt fantastisk guide med fortÊllinger om Aalborg set fra sÞsiden. PrÞv turen - det er et eventyr 🥰🌲♥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Smuk tur pÃ¥ Skanderborg sÞ i fantastisk vejr! Dog var det lidt skuffende, vi havde barnebarn med pÃ¥ 5 Ã¥r, og vi havde glÊdet os til en kop kaffe og han ville gerne have muffin. Der var udsolgt af kage... もっず芋る

䌁業情報

1. フェリヌ サヌビス
  2. 芳光ツアヌ代理店

圓該䌁業による蚘述

FjordTours er en familieejet virksomhed, der har til formål at gÞre oplevelser på vandet tilgÊngeligt for så mange som muligt. Familiefirmaet udfolder sig i dag til 3. generation, og har mere end 30 års erfaring i at skabe mindevÊrdige oplevelser på tvÊrs af danske farvande. I dag driver FjordTours fire turbåde med Aarhus Havnerundfart, M/S Dagmar Skanderborg SÞ, Svanen Mariager Fjord, Aalborg Havnerundfart og Bertha-K som LivÞoverfarten.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

161件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Turen var ikke som forventet

Turen var ikke som forventet. BÃ¥den ligger stille ude midt pÃ¥ Mariager fjord. Inden den sejler til Hobro igen. Der var begrÊnsning pÃ¥ maden. Der var ikke dÊkket til mine 2 bÞrnebÞrn. Alt i alt kan det gÞres bedre😠

2025幎8月1日

KÊre Else,

Tak for din feedback – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at hÞre, at turen ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster – hverken nÃ¥r det gÊlder sejladsen, forplejningen eller borddÊkningen.

Vi tager dine input til os og vil bruge dem i vores lÞbende arbejde med at forbedre både service og oplevelse ombord.

// FjordTours

Fantastisk tur i rigtig flot vejr

Fantastisk tur i rigtig flot vejr , men mÃ¥ trÊkke pÃ¥ smilebÃ¥ndet nÃ¥r den unge mand ved bÃ¥den for 500 gang i lÞbet af 10 min mÃ¥ sige “kun3 “ pÃ¥ landgangen af gangen , gad vide om alle folk havde ladet deres hÞreapparater blive hjemme den dag ?? Eller de havde mÃ¥ske vÊret fravÊrende den dag i regnetimen hvor det omhandlede 3 tabellen 😇😇
Men dejlig tur og dejlige personaler hele vejen rundt .

2025幎8月24日

Hej Stine,

Tusind tak for din fine og humoristiske anmeldelse – den gav os et smil pÃ¥ lÊben! 😊

Tak fordi du sejlede med os – vi håber at se jer igen!

Trekantsruten fra Mariager

Trekantsruten fra Mariager. Super dejlig og smuk natur i det jyske på en varm sommerdag. Kan positivt anbefales.

2025幎8月3日

Hej Julianna,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at du havde en dejlig oplevelse pÃ¥ Trekantsruten fra Mariager – og at den smukke jyske natur viste sig fra sin bedste side. Det betyder meget for os, at du vil anbefale turen videre.

Vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen en anden gang!

// FjordTours

Alletiders tur pÃ¥ sÞen med super god

Alletiders tur på sÞen med super god betjening og imponerende pige som også stod for landgangensbroen er så imponeret
Rigtig god oplevelse 👍👌

2025幎8月11日

Hej Laila,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du havde en alletiders tur med god betjening ombord.

Vi giver selvfÞlgelig din ros videre til vores seje medarbejder, der stod for både betjeningen og landgangsbroen!

Tak fordi du sejlede med – vi håber at se dig igen en anden gang :-)

// FjordTours

God service allerede ved reservation

God service allerede ved reservation. Dejlig og behagelig sejltur med en inspirerende guide.

2025幎6月17日

Hej JÞrgen,

Tak for 5-stjerner. Vi er glade for, at I havde en dejlig og behagelig tur :-)

// FjordTours

Vi havde bestilt trekantruten fra

Vi havde bestilt trekantruten fra Mariager tirsdag i uge 28.
Selve turen var rigtig fin og den varme chokolade og lune muffin på Svanen var også god.
Men det var meget svÊrt at betale for det man havde kÞbt ombord, da terminalen ikke kunne få forbindelse ude på fjorden.
Fik at vide at vi skulle prÞve igen, når vi kom tÊttere på Hobro, dette lykkedes dog heller ikke, så min mand endte med at betale med Mobilepay til Kaptajnen.
Måske I skulle have et Mobilepay nr med ombord, ved godt at det ikke lÞser problemet for de udenlandske turister med kort.
Vi var langt fra de eneste der ikke kunne betale og kunne hÞre på de unge mennesker at det ofte var et problem.

2025幎7月8日

KÊre Helle

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at I havde en god tur.

Vi beklager meget de problemer, I – og desvÊrre ogsÃ¥ andre gÊster – oplevede med betaling ombord. Det er korrekt, at vi nogle gange har udfordringer med dÊkningen pÃ¥ fjorden, hvilket kan pÃ¥virke vores kortterminal. Vi er opmÊrksomme pÃ¥ problemet og arbejder pÃ¥ mere stabile lÞsninger, herunder en bedre teknisk opsÊtning.

MobilePay er en midlertidig lÞsning, og som I selv nÊvner, er det desvÊrre ikke en mulighed for vores udenlandske gÊster, men vi har faktisk lige bestilt et MobilePay nr. til Svanen.

Tak for konstruktiv feedback – det hjÊlper os med at forbedre oplevelsen for alle vores gÊster.

// Svanen, Mariager Fjord

Trekantsruten er en oplevelse, og kan suppleres med flere sevÊrdigheder omkring Hobro.

Vi var en gruppe personer der havde en oplevelsesdag i Hobro om omegn. FÞrst på Fyrkat, og herefter med Trekantsruten, og sluttede i Bramslev Bakker.
Turen med Svanen var super god, hvor vi nÞd udsigten fra båden, og fulgte den natur der var der er langs Mariager Fjord. Det var en pragtfuld tur.

Hej Jens,
Tusind tak for den dejlige anmeldelse. Det lyder som en skÞn oplevelsesdag, og vi er glade for, at turen med Svanen var et godt indslag. Vi håber, I får lyst til at tage turen med os igen en anden gang :-)
// FjordTours

Vi havde en fin tur i dejligt vejr.

Vi havde en fin tur i dejligt vejr.
Dejligt at man må spise sin medbragte mad.

2025幎7月20日

Hej Susanne,

Tak for 5-stjerner. Dejligt at hÞre, at I havde en fin tur i det gode vejr. Vi håber at se jer ombord igen en anden gang!

// FjordTours

Hyggelig sejltur i smukke omgivelser

Hyggelig sejltur i smukke omgivelser.
SÞdt og venligt personale.

2025幎7月28日

Hej Lise,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du nÞd sejlturen og de smukke omgivelser – og det glÊder os, at vores personale bidrog til en god oplevelse. Vi hÃ¥ber at byde dig velkommen ombord igen en anden gang :-)

Fantastisk tur.SÞde og venlig

Fantastisk tur.SÞde og venlig personale.rigtigt lÊkkert mad ombord 😃👍

2025幎8月6日

Hej Marianne,

Tusind tak for de flotte ord! 😊 Vi er rigtig glade for at hÞre, at I havde en fantastisk tur, og at bÃ¥de maden og vores personale gjorde et godt indtryk. Det var en fornÞjelse at have jer med ombord, og vi hÃ¥ber at se jer igen snart.

En dejlig sÞndag

Vi var en lille gruppe (10 mennesker), der havde en dejlig tur rundt på Trekantsruten. Hurtig ombordstigning med imÞdekommende personale. God udsigt fra bådens Þverste dÊk, havde selv mad med og blev hurtigt betjent mht. drikkevarer.
En dejlig sÞndag.

Hej JÞrgen,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at I havde en dejlig tur rundt på Trekantsruten, og at både personalet, udsigten og servicen levede op til jeres forventninger. :-)

Vi håber at byde jer velkommen ombord igen en anden gang!

Fantastisk sejltur

Fantastisk sejltur, god service og lÊkker mad

2025幎7月30日

Hej Ole,

Tusind tak for de flotte ord! Det glÊder os, at du havde en fantastisk oplevelse med både sejlturen, servicen og maden.
Vi ser frem til at have dig med ombord igen en anden gang :-)

Fin tur

Dejlig sejltur, sÞdt personale god service..

2025幎6月19日

Hej Birthe,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en dejlig sejltur og oplevede god service fra vores personale.

Du er altid velkommen ombord igen :-)

// FjordTours

Alt fordelene ved turen som FjordTours

Alt fordelene ved turen som FjordTours Danmark beskrev på hjemmesiden oplevede jeg IKKE

2025幎7月16日

Hej Inge,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at hÞre, at turen ikke levede op til dine forventninger.

Det er naturligvis meget beklageligt, hvis beskrivelsen på hjemmesiden ikke stemte overens med din oplevelse. Vi vil meget gerne hÞre mere om, hvad du savnede, så vi kan undersÞge sagen nÊrmere og forbedre os fremadrettet.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte – vi vil gerne gÞre, hvad vi kan for at fÞlge op.

Dejlig tur

En dejlig tur med god mad, med dårlig akustik i rummet meget larm.

2025幎7月29日

Hej Else,

Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for at hÞre, at du nÞd turen og maden! 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback!

Dejligt gennemfÞrt arrangement

Dejligt gennemfÞrt arrangement, dog kunne vi godt Þnske at der var flere vinduer, der kunne åbnes på det nederste dÊk

2025幎7月18日

Hej Finn,

Tusind tak for din feedback – det er vi rigtig glade for at hÞre! 😊
Vi sÊtter stor pris på din kommentar omkring de nederste vinduer, og vi tager det med i vores overvejelser til fremtidige forbedringer.

Dejligt at arrangementet ellers levede op til forventningerne – vi håber at byde jer velkommen igen!

Super hyggelig tur.

Super hyggelig tur.
God kaffe.

Hej Jette,

Dejligt at hÞre, at du havde en super hyggelig tur og nÞd kaffen – du er altid velkommen igen!
//FjordTours

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。