レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Var afsted d. 22. December med veninder og vores unge dÞtre. Rigtig god tur med fantastisk personale og selvom det var sidste tur i Ã¥r var der stadig et stort engagement og fortÊller entusiasme fra de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde en fantastisk guidet tur pÃ¥ Limfjorden idag. Vi blev mÞdt af 3 skÞnne personaler, som alle 3 var smilende og meget imÞdekommende. En meget vidende ung kvinde fortalte passioneret om Aalborg og N... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fredag havde vi den skÞnneste sejltur pÃ¥ Aalborg Limfjorden, top servering, lav sol og glÞgg samt fantastisk guide med fortÊllinger om Aalborg set fra sÞsiden. PrÞv turen - det er et eventyr 🥰🌲♥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Smuk tur pÃ¥ Skanderborg sÞ i fantastisk vejr! Dog var det lidt skuffende, vi havde barnebarn med pÃ¥ 5 Ã¥r, og vi havde glÊdet os til en kop kaffe og han ville gerne have muffin. Der var udsolgt af kage... もっず芋る

䌁業情報

1. フェリヌ サヌビス
  2. 芳光ツアヌ代理店

圓該䌁業による蚘述

FjordTours er en familieejet virksomhed, der har til formål at gÞre oplevelser på vandet tilgÊngeligt for så mange som muligt. Familiefirmaet udfolder sig i dag til 3. generation, og har mere end 30 års erfaring i at skabe mindevÊrdige oplevelser på tvÊrs af danske farvande. I dag driver FjordTours fire turbåde med Aarhus Havnerundfart, M/S Dagmar Skanderborg SÞ, Svanen Mariager Fjord, Aalborg Havnerundfart og Bertha-K som LivÞoverfarten.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

161件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

God og lÊkker grill mad

God og lÊkker grill mad hyggelig og roligt tur på trods af hård vind

2024幎8月23日

Hej Nelskristian Jensen,

Stort tak for din anmeldelse - og dejligt med en god tur trods vejret. Vi håber at se dig ombord på Svanen igen :-)

En hyggelig tur.

En hyggelig tur.
Men mega svÊr at finde ud af billet bestillingen, dette må kunne gÞres bedre, vi var faktisk ved at opgive.

2024幎9月21日

Hej Dorthe,

Vi arbejder lÞbende på at forbedre vores bookingsystem, og hvis der skulle opstå problemer er man altid velkommen til at ringe ind til vores kundeservice, for at få hjÊlp :-)

Dejligt I have en god tur. Vi håber, at se jer ombord igen til foråret.

SkÞn dag

Glad skipper og sÞd personale og god snak om hvad vi kom forbi 👍

2024幎8月11日

Hej med jer,

Tak for den fine anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på :-)

Det er en fin sejltur

Det er en fin sejltur. Passende lang og venlige sÞfolk om bord.
Drikkevarer kunne kÞbes, men desvÊrre ikke mad.

2024幎9月13日

KÊre Jens,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du nÞd sejlturen og oplevede venlig betjening fra vores personale ombord. Vi tager din feedback om manglende madmuligheder til os og vil overveje det fremadrettet.

// FjordTours

Sejltur i meget smukke omgivelser.

Sejltur i meget smukke omgivelser.
Hyggeligt gammelt skib, med meget venlig betjening.

2024幎8月9日

KÊre Gitte,

KÊmpe tak for din anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på.

Vi håber at se dig ombord igen til foråret 2025 :)

M/S Dagmar på Skanderborg SÞ

Dejlig sejltur pÃ¥ Skanderborg SÞ torsdag den 22.08.24. Dagmar var hyret af Ældresagen i Skanderborg og vi have en dejlig sejltur med ophold ved Vester MÞlle. Derefter kaffe ( og medbragt brÞd ) som blev nydt pÃ¥ den videre sejltur sammen med lokal guides underholdende og store viden omkring omrÃ¥det. Kan varmt anbefales.

2024幎8月22日

KÊre Bent,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at I havde en skÞn sejltur pÃ¥ Skanderborg SÞ med Dagmar. Det lyder som en perfekt dag med et godt selskab, smukke omgivelser og spÊndende historier. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling og hÃ¥ber, at vi snart kan byde Ældresagen velkommen ombord igen til endnu en dejlig tur pÃ¥ sÞen.

// FjordTours

Solskin og stille vejr på Skanderborg SÞ.

Vi var en lille gruppe af modne mennesker, som var en tur rundt på Skanderborg SÞ.
Det var en meget hyggelig gammel båd, som sejlede nÊsten lydlÞst langs det meste af kysten rundt med mulighed for både at nyde det smukke landskab og bebyggelsen i Skanderborgs gamle front mod sÞen.
Både skipper og "matrosen" var meget venlige og hjÊlpsomme.
Eneste minus var en generende diesel-os nÃ¥r vi sejlede medvind. Men det kan man vel nÊppe bebrejde en Êldre dame 😄🀩

2024幎8月9日

Hej Erik,

Dejligt I havde en god sejlads på smukke Skanderborg SÞ. Vi håber at se jer ombord på Dagmar nÊste sommer :-)

Sejlturen var dejlig

Sejlturen var dejlig, og vi blev taget venligt i mod af den unge kvinde, som serverede mad m.v. for os. Derefter forsvandt hun ovenpå til skipperen, og vi kunne derfor ikke kÞbe yderligere. Måske det var en ide med en ringeklokke "til ovenpå", som vi passagerer kunne benytte.

2024幎7月8日

Hej Elsebet,

Tusind tak for din feedback. Vi er glade for, at du havde en dejlig sejltur. Vi beklager dog, at der ikke var mulighed for at kÞbe mere undervejs. Din idé med en ringeklokke er rigtig god, og vi vil bestemt tage det med i vores overvejelser for at forbedre oplevelsen for vores gÊster.

Vi håber, at du vil sejle med os igen en anden gang :-)

// FjordTours

Trekants ruten kan varmt anbefales

Vi valgte Trekants ruten - vi startede i Mariager, hvor vi sejlede den smukke tur på Mariagerfjord fra Mariager til Hobro. Ved Ankomst til Hobro ventede en NT bus, som kÞrte os til Handest. I Handest havde vi en halv times ophold i dejlig solskin, hvor vi spiste vores medbragte mad. Derefter kÞrte vi med veterantog i smukt landskab tilbage til Mariager. Virkelig en tur der kan anbefales.

2024幎7月28日

Hej Inge,

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling. Det gÊlder os!

Vi håber at se dig ombord igen på Svanen :-)

// FjordTours

Det var en rigtig fin modtagelse vi fik

Det var en rigtig fin modtagelse vi fik på kajen i Mariager. Maden var super god og der var rigeligt.

2024幎7月17日

Hej Bente,

Dejligt at hÞre, at du havde en dejlig oplevelse ombord på Svanen og kÊmpe tak for anmeldelsen :-)

Dejlig sejltur

Dejlig sejltur, med hyggelig lille frokost

2024幎8月15日

Hej Lissi,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en dejlig sejltur.

Vi håber, at vi får fornÞjelsen af at byde dig velkommen ombord igen snart :-)

// FjordTours

God service med booking og ombord

2024幎7月25日

Hej Hanne,

Tak for anmeldelsen. Vi har meget fokus på at give vores gÊster den bedste service, så dejligt at det lykkes.

Rigtig god dag :-)

Trekantsruten med båd

Trekantsruten med båd, bus og tog kan anbefales - sammen med en gåtur rundt i selve Mariager - en dansk by der adskiller sig fra de kedelige. Og husk at kÞbe lidt salt med hjemme

2024幎8月1日

Hej Philip,

Tak for din skÞnne anmeldelse. Mariager en en meget charmerende by som byder på rigtig meget.

Det er et godt tip at tage lidt salt med hjem – en perfekt souvenir fra en dejlig tur.

Vi håber at se dig igen til flere gode oplevelser :-)

// FjordTours

Vi havde en dejlig tur på fjorden

Vi havde en dejlig tur på fjorden, efterfulgt af bus tur og til sidst tur i veterantog. Flink og imÞdekommende personale.

2024幎7月11日

Hej med dig

Det lyder som, at I har haft en hyggelig tur på Trekantruten. Vi håber at se jer ombord på Svanen igen :-)

Trekantsturen

Flot stille og roligt samt spÊndende sejltur i forbindelse med veterantog fra Handest til Mariager .

2024幎7月14日

Hej Donald

KÊmpe tak for 5-stjerner. Det sÊtter vi meget pris på. Rigtig god dag til dig :-)

dejlig tur med svanen

super hyggelig tur, lÊkker grillmad og mega god service.

2024幎8月7日

Hej Charlotte,

FÞrst og fremmest vil jeg sige tak for anmeldelsen. Dejligt, at I havde en god tur. Vi håber at se dig ombord på Svanen igen :-)

Trekantruten fantastisk oplevelse 👏🀗♥

Trekantruten fantastisk oplevelse til voksne og bÞrn 👏🀗♥
Jeg anbefaler 💯 %
Tusind Tak ❀

2024幎8月18日

Hej Aleksandra,

Trekantruten er en meget spÊndende oplevelse for både bÞrn og voksne og det lyder som, at I havde en hyggelig tur.

Vi håber at se jer ombord på Svanen igen :-)

// FjordTours

Fantastisk tur med sÞde venlige

Fantastisk tur med sÞde venlige mennesker i den smukkeste natur og det hele fungerede bare perfekt - vi havde den dejligste eftermiddag

2024幎7月13日

Hej Marianne,

KÊmpe stort tak for din anmeldelse. Vi håber at se dig ombord på Svanen igen :-)

Sejlturen var hyggelig

Sejlturen var hyggelig, og buffeten var god... da vi kÞbte billetter, stod der i programmet at Svanen sejlede til Uggelhuse, så vi havde varslet familien i Uggelhuse at de skulle vinke til os der...... men Svanen vendte retur ca. halvvejs til Uggelhuse... omkring Daka... det var skuffende.

2024幎8月17日

Hej Steen,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os. Vi er glade for at hÞre, at sejlturen var hyggelig, og at buffeten var god.

Vi beklager dog, at ruten ikke levede op til jeres forventninger. Det er bestemt ikke vores intention at skuffe vores gÊster, og vi forstår, at det var Êrgerligt, når I havde planlagt at blive vinket til fra Uggelhuse. Vi vil undersÞge sagen nÊrmere og sikre, at vores kommunikation omkring ruten er helt tydelig i fremtiden, så vi undgår sådanne misforståelser.

Vi håber, vi får mulighed for at byde jer velkommen igen på en af vores ture, hvor vi vil gÞre vores bedste for at give jer en fuldt tilfredsstillende oplevelse.

SkÞn skÞn sejlads på Mariager Fjord

Min familie og jeg har haft en vidunderlig tur på Mariagerfjord, tur/retur Mariager - Hobro.
Dejlig sejlads med en god og venlig betjening fra et hjÊlpsomt medarbejderteam.
SkÞnt at man kan vÊlge at sidde uden og inde, nyde sin medbragte mad og kÞbe drikke ombord.
Giver denne tur mine varmeste anbefalinger 🀗

2024幎7月14日

Hej Gitte,

Vi strÊber altid efter at give vores gÊster den bedste service - godt det lykkes. KÊmpe tak for dine varme anbefalinger.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。