レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Nog niet gebruikt maar lijkt mij heel handig ! Wij vliegen ongeveer zes keer per jaar naar Spanje. Hebben daar ook kleding dus hoeven alleen een paar dingetjes mee te nemen en hebben geen zin om ieder... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

De verwerking van de retour ging al mis bij het verkrijgen van een retourlabel. Ik heb het product dezelfde dag van ontvangst aangemeld voor retour.Na mailen en telefonisch contact kreeg ik dat met ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De FRENKY rugzak ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook heel fijn om mee te reizen. En wat een service
 daar kunnen menig bedrijven nog was van leren. Er was iets kapot gegaan bij mijn rugzak, nada... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. バッグず旅行かばんの店
  2. バッグ店
  3. 旅行かばん店

圓該䌁業による蚘述

FRENKY is dé slimme underseater voor reizigers die licht, slim en zonder extra kosten willen vliegen. Met afmetingen van 40 x 30 x 15–20 cm past hij perfect onder de stoel en mag gratis mee als handbagage bij vrijwel alle grote luchtvaartmaatschappijen – zoals KLM, Transavia, easyJet, TUI, Vueling, Wizz Air en Eurowings. Wat FRENKY uniek maakt: 50% meer pakruimte dankzij een slim vacuÃŒmcompartiment Waterdichte toilettas voor al je verzorgingsproducten Verborgen paspoortvak + handige fleshouder Weerbestendige, duurzame stof en geïntegreerde waszak Onze missie is om reizen makkelijker te maken. Met slimme, ruimtebesparende oplossingen en het gebruik van gerecyclede PET-flessen combineren we duurzaamheid met praktisch gemak. Zo pak jij sneller in, reis je lichter en hoef je je geen zorgen te maken over extra bagagekosten.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Ziet er mooi en degelijk uit

Ziet er mooi en degelijk uit, ga in febr uitproberen

2026幎1月3日

Frenky からの回答

Dank je wel Mieke. Fijn om te horen dat de tas mooi en degelijk aanvoelt. We wensen je alvast fijne reizen in februari.
FRENKY goes to
 wherever the journey begins. ✈

Erg fijn!

Het is een mooie praktische rugtas. Het handpompje werkt echter niet, daarom heb ik zelf eeen kleine ekectrisch pompje gekocht om mee te nemen op reis. Dat werkt perfect en dan is het een top underseater!

2025幎11月24日

Frenky からの回答

Dank je wel Brenda voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je de rugzak als mooi en praktisch ervaart. Jammer dat het handpompje voor jou niet prettig werkte, goed dat je zelf een oplossing hebt gevonden die voor jou fijn is. De handpomp is vooral bedoeld als on-the-go oplossing; thuis werkt het vacuÃŒm het beste met een stofzuiger. Op onze website vind je ook een korte how-to-use uitleg met tips: https://frenky.com/nl/pages/how-to-use
Mooi om te lezen dat het voor jou uiteindelijk een top underseater is geworden. FRENKY goes to
 wherever your journey takes you. ✈

5぀星のうち4の評䟡

Dank u voor uw reaktie laatst

Dank u voor uw reaktie laatst. De 17 inch laptop past er wel in maar je kan de tas dan niet afsluiten.
Hij blijft er uit steken
U stelt voor een trolley te nemen. Wordt ie dan niet te groot? Beter zou het zijn mij die te doen toekomen.

2025幎12月21日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち4の評䟡

ik heb nog niets ontvangen- is geheel opgelost

ik heb nog niets ontvangen
ik heb geen geen bericht gekregen over levering

Alles is prima en op tijd opgelost. Bedankt voor de extra stappen

2025幎12月9日

Frenky からの回答

Hoi Henk, dank je wel voor je bericht. We hebben inmiddels contact gehad en alles samen netjes opgelost. Je bestelling betrof een pre-order die oorspronkelijk pas vanaf 22 december geleverd zou worden, maar we hebben de trolley gelukkig eerder kunnen uitleveren. We hopen dat alles nu naar wens is en dat je veel plezier hebt met je FRENKY. Safe travels. ✈

5぀星のうち5の評䟡

Een mooi product dat zijn werk doet en service boven verwachting

Een mooi product dat zijn werk doet, namelijk de belofte van gemak en toepassing bij het reizen met het vliegtuig met 1 tas. Ook service bij een vraag was zeer adequaat, snelle persoonlijke reactie en super oplossing van en antwoord op mijn vraag. Boven mijn verwachting.

2025幎11月10日

Frenky からの回答

Dank je wel voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat FRENKY doet wat het belooft: gemak en zorgeloos reizen met één tas. Extra goed om te lezen dat onze service boven verwachting was. Dat is precies waar we voor staan. Safe travels met FRENKY ✈

Top product !

Snelle levering, prachtig product. Super handige tas voor een weekendje weg!

2025幎11月5日

Frenky からの回答

Dank je wel voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat de underseater perfect past bij een weekend weg en zo prettig in gebruik is. Precies ontworpen voor reizen zonder gedoe.
FRENKY goes to
 wherever the weekend takes you ✈ Safe travels.

Handige mooie tas

Tas is niet alleen mooi en handig op de rug en er kan veel in. Handig met stofzuiger vaccuum te zuigen en anders eerst met handen zoveel mogelijk lucht eruit duwen en de rest met het hand pompje. Al aantal keer gebruikt en geen problemen bij inchecken gehad.

2025幎10月31日
自発的なレビュヌ

Klantvriendelijk een tien

De eerste keer kreeg ik een lege doos. Zonder morren werd een nieuwe opgestuurd en binnen de vier dagen was hij er !
Nog niet gebruikt maar ziet er prima uit!

2025幎10月14日

Frenky からの回答

Dank je wel Leona voor je lieve woorden! Wat jammer dat het de eerste keer misging met de levering, maar fijn dat we het snel hebben kunnen rechtzetten. Klantvriendelijkheid vinden we enorm belangrijk, dus jouw tien voelt als een groot compliment! 💙 We wensen je veel plezier met je FRENKY tas!

Supersnelle levering.

Supersnelle levering.
Binnenkort gaat de tas mee, ben benieuwd

2025幎10月3日

Frenky からの回答

Dank je wel Tinie voor je review! Wat fijn dat de levering zo vlot verliep. We wensen je veel reisplezier!

5぀星のうち5の評䟡

Handige en zeer compacte tas

Handige en zeer compacte tas van robuust materiaal.
Zonder problemen meegenomen als handbagage.
Gaat verrassend veel in.

2025幎9月19日

Frenky からの回答

Dank je wel Deborah! Wat leuk om te horen dat de tas zo goed bevallen is — compact, stevig én zonder moeite mee als handbagage, precies waar we ‘m voor gemaakt hebben. ✈ Veel plezier met je FRENKY op al je volgende trips!

5぀星のうち1の評䟡

Het product is wel van een zeer mooi

Het product is wel van een zeer mooi design met hoogwaardige materialen, maar is in mijn ogen totaal onpraktisch en daarom jammergenoeg een grandioze miskoop voor 149 €!

2025幎9月30日

Frenky からの回答

Dank je wel Sabine voor je eerlijke review. Jammer dat de tas voor jou niet voldeed qua praktisch gebruik, al waarderen we je compliment over het design enorm. We vinden het altijd waardevol om van onze klanten te leren, mocht je nog suggesties hebben, mail ons gerust op info@frenkygoesto.com we luisteren graag! En misschien goed om te weten: er komt binnenkort ook een trolley-variant met het underseat formaat aan, met een uitritsbaar vacuÃŒmvak.

Snelle levering, prima product

Snelle levering, prima product. Veel ruimte, goede indeling met verschillende vakken en voldoet aan de restricties voor handbagage. Fijn in het dragen.

2025幎9月22日

Frenky からの回答

Dank je wel Harry! Fijn om te horen dat de tas precies doet wat we voor ogen hadden — ruim, slim ingedeeld en helemaal binnen de handbagageregels. Praktisch, comfortabel én doordacht, zodat reizen net wat makkelijker wordt. Veel reisplezier met je FRENKY

5぀星のうち5の評䟡

Nooit meer stress met incheckbagage

geen gedoe meer met incheckbagage. Echt een must-have voor elke reiziger!

2025幎9月24日

Frenky からの回答

Dank je wel Frederique! Wat leuk om te horen dat je geen stress meer hebt met incheckbagage — precies waar FRENKY voor gemaakt is. Reizen hoort makkelijk te zijn, niet stressvol.

Snelle levering briljante underseater

Snelle levering. Goede customer service!!!!

2025幎9月16日

Frenky からの回答

Dank je wel Inge voor je fijne review! Super om te horen dat alles snel en soepel verliep. Heel veel plezier, en vooral fijne reizen met je FRENKY underseater! ✈

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。