レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Nog niet gebruikt maar lijkt mij heel handig ! Wij vliegen ongeveer zes keer per jaar naar Spanje. Hebben daar ook kleding dus hoeven alleen een paar dingetjes mee te nemen en hebben geen zin om ieder... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

De verwerking van de retour ging al mis bij het verkrijgen van een retourlabel. Ik heb het product dezelfde dag van ontvangst aangemeld voor retour.Na mailen en telefonisch contact kreeg ik dat met ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De FRENKY rugzak ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook heel fijn om mee te reizen. En wat een service
 daar kunnen menig bedrijven nog was van leren. Er was iets kapot gegaan bij mijn rugzak, nada... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. バッグず旅行かばんの店
  2. バッグ店
  3. 旅行かばん店

圓該䌁業による蚘述

FRENKY is dé slimme underseater voor reizigers die licht, slim en zonder extra kosten willen vliegen. Met afmetingen van 40 x 30 x 15–20 cm past hij perfect onder de stoel en mag gratis mee als handbagage bij vrijwel alle grote luchtvaartmaatschappijen – zoals KLM, Transavia, easyJet, TUI, Vueling, Wizz Air en Eurowings. Wat FRENKY uniek maakt: 50% meer pakruimte dankzij een slim vacuÃŒmcompartiment Waterdichte toilettas voor al je verzorgingsproducten Verborgen paspoortvak + handige fleshouder Weerbestendige, duurzame stof en geïntegreerde waszak Onze missie is om reizen makkelijker te maken. Met slimme, ruimtebesparende oplossingen en het gebruik van gerecyclede PET-flessen combineren we duurzaamheid met praktisch gemak. Zo pak jij sneller in, reis je lichter en hoef je je geen zorgen te maken over extra bagagekosten.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Levering order was binnen 24uren

Levering order was binnen 24uren, ondanks dat de verpakking deels open was.

Frenky からの回答

Dank je wel Marcel voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling zo snel is aangekomen. Jammer dat de verpakking deels open was, we geven dit door aan onze logistieke partner zodat het volgende keer helemaal perfect aankomt. Veel plezier met je FRENKY underseater tas.

Prima rugtas

Goed en snel geleverd.Rugtas is goed te dragen en past idd onder de vliegtuig stoel. Alleen jammer dat ze geen elektrische vacuumpomp erbij leveren. Handpomp werkt niet lekker.

Frenky からの回答

Dank je wel Alfred voor je review! Fijn om te horen dat de rugtas het ideale underseater formaat had voor je vlucht. Over de pomp: we hebben bewust geen elektrische variant gekozen, omdat die opgeladen moet worden, snel leeg raakt en soms problemen geeft bij de douane. Daarbij zijn ze vaak minder krachtig dan een stofzuiger 😉 die werkt nu eenmaal het beste voor vacuÃŒm. De handpomp is vooral bedoeld als handige on the go oplossing. Op onze website vind je ook een korte uitleg met tips voor gebruik: How to use: https://frenky.com/nl/pages/how-to-use
Hopelijk helpt dat!

Top tas

Snelle service. Fijne tas waar idd heel veel in past. Draagt goed.

Frenky からの回答

Dank je wel Patricia voor je mooie review! Geweldig om te horen dat de tas zo fijn draagt en dat je er lekker veel in kwijt kunt. We wensen je heel veel plezier met je FRENKY tas en hopelijk neem je ’m mee op veel mooie trips! ✈🎒

Geleverd zoals beloofd

Geleverd zoals beloofd

2025幎9月6日

Frenky からの回答

Dank je wel Anton voor je review! Fijn om te horen dat alles precies is geleverd zoals beloofd. Veel plezier met je FRENKY tas!

5぀星のうち5の評䟡

Dit is echt de best tas ooit

Dit is echt de best tas ooit! hoge kwaliteit voor een goede prijs. Ik gebruik de tas dagelijks voor werk!

2025幎9月12日

Frenky からの回答

Wat een geweldige review, dank je wel Sander! 🙌 Super om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit en dat de tas je dagelijkse werkmaatje is. We wensen je nog heel veel plezier met je FRENKY

Meer dan naar wens

Super snelle levering, netjes en zorgvuldig. Het product is meer dan naar wens! Het is stijlvol, het materiaal is stevig, dit wordt voor de komende jaren mijn reistas. Niks van de beloftes is gelogen.

2025幎9月11日

Frenky からの回答

Dank je wel Julien! Zo fijn om te lezen dat je FRENKY tas niet alleen praktisch is, maar ook stijlvol en stevig. Precies zoals we het bedoeld hebben: een reistas die je jarenlang met plezier meeneemt op al je avonturen. ✈

5぀星のうち3の評䟡

Pas op met bestellen en retouren

Had een complete set besteld na het zien van een advertentie in het blad van Transavia. Dus rugzak, Bum bag en toilettas. Bij ontvangen van de bestelling vond ik het tegenvallen maar dat is mijn persoonlijke mening. De totale order aangemeld voor retour, kreeg retour instructies deze opgevolgd en netjes verstuurd. Ik kreeg later een melding en daar ontbrak de Bum bag dit gelijk gemeld via mail en Telefonisch. Ik hoefde mij geen zorgen te maken kwam allemaal in orden. Nu bij het crediteren van het bedrag ontbreekt het bedrag van de Bum Bag. Het duurde al lang voor de retour en verwerkt zijn, en nu klopt het bedrag niet. Wat een slecht iets dit allemaal veel tijd en ergernis zo.

Update:
Vandaag weer contact gehad en het is uiteindelijk goed opgelost.

2025幎9月2日
自発的なレビュヌ

Frenky からの回答

Hoi Ron, dank voor je open review. We begrijpen heel goed dat dit vervelend en frustrerend voor je was. Gelukkig hebben we het inmiddels samen kunnen oplossen. We gebruiken dit soort ervaringen om onze service te verbeteren, zodat een retour in de toekomst een stuk vlotter verloopt.

5぀星のうち4の評䟡

Hele goede klanten service

Ik had een klacht over de rugzak en dat is snel en gied opgelost. Ik kreeg een nieuwe rugzak en het probleem was opgelost. Een voorbeeld voor andere bedrijven, de manier waarop een klacht wordt opgelost

2025幎5月6日

Frenky からの回答

Dank je wel Ronald voor je vertrouwen! Klantenservice betekent voor ons niet alleen problemen oplossen, maar vooral laten zien dat je er echt voor iemand bent. We zijn blij dat we je zo snel hebben kunnen helpen, en nog blijer dat jij dat als voorbeeld ziet voor andere bedrijven. Dat is voor ons het mooiste compliment.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。