レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft en rigtig godt vandreferie i Ligurien og Klosterophold ved Cinque Terre. Det var en stor oplevelse at bo pÃ¥ et Fransciskaner Conventium. Super godt tilrettelagt og med Gianni som rejs... もっず芋る

Nu har vi vÊret med GjÞa pÃ¥ vandretur for tredie gang, og det bliver ikke den sidste. Rejselederne er gode til at finde smukke afvekslende ruter, hvor vi ofte er nÊsten de eneste vandrere. I GjÞ... もっず芋る

En fantastisk oplevelse. Det er den korte version af seks dages ophold i Illulissat med hundeslÊdekÞrsel samt snescooter, gletsjer, isfjelde, indlandsis, Isfjordsmuseet og en superguide i form af... もっず芋る

Har haft en oplevelsesrig og inspirerende tur til Ilulissat. Klaus er en dygtig og sympatisk guide med stort kendskab til omrÃ¥det. Han er god til at inkludere alle i gruppen. Programmet var alsidi... もっず芋る

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ
  2. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  3. 旅行業者
  4. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

GjÞa Travel er et rejsebureau med speciale i aktive rejser. PrimÊrt vandring og cykling i bred forstand, men andre aktiviteter vil også forekomme på eks. vores Temarejser. Med vores store erfaring og stÊrke kompetencer i rejseplanlÊgning- og gennemfÞrelse gÞr vi alt for at sikre, at din rejse med GjÞa Travel lever op til dine forventninger - også selv om de er store. Vi, Klaus Nordvig og Gianni Nancesi har vÊret venner og nÊre kollegaer i et dansk rejsebureau i mere end 20 år. Med Êgte passion for naturen og aktive rejser har vi igennem årene samlet stor erfaring i planlÊgning, udvikling og gennemfÞrelse af indholdsrige oplevelser langs al verdens vandrestier og landeveje. Dyk ned i vores vandrerejser, temarejser og cykelrejser.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

81件のレビュヌ

Fantastisk Bike packing i Andalucien Malaga

Jeg har haft den allerbedste bike packing tur i Andalusien Malaga med Gianni som turguide. Alt spillede perfekt, hyggelige autentiske hoteller og restauranter, og ikke mindst nogle helt igennem fantastiske cykelruter med en god blanding af grus og asfalt. Gianni er hele tiden god for spÊndende historier om området samtidigt med at han skaber en sjov, afslappet stemning. Cyklingen foregår helt roligt og kontrolleret, og Gianni sÞrger for at alle kan vÊre med og får en god tur. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg skal på tur med GjÞa og Gianni

2025幎3月27日

Med GjÞa på GrÞnland

Vi har vÊret på GrÞnland to gange med GjÞa; vandretur om sommeren og hundeslÊdeture mm. om vinteren.
Det kan stÊrkt anbefales. Rejselederen Klaus har et dybt kendskab til området og dets befolkning. Derfor får GjÞa arrangeret nogle ture, der giver stor oplevelse og måske lige er en anelse mere spektakulÊre end andres.
Vi har f.eks. nydt på begge ture at besÞge Oqaatsut (Rode Bay) og overnatte deroppe. På den måde oplever man virkelig bygdelivet.
Tjek deres hjemmeside og lÊs turbeskrivelserne på de enkelte ture, så er man ikke i tvivl om deres engagement.

2025幎3月21日

Meget veltilrettelagt tur

Meget veltilrettelagt tur, hvor alt fungerede perfekt. Det der ud over den storslÃ¥ede natur gjorde turen til noget helt sÊrligt er Klaus’ kendskab til og personlige relationer i Ilulissat som muliggÞr nogle helt specielle oplevelser. Og sÃ¥ er han bare en virkelig god turleder.

2025幎3月27日

Udfordrende og smuk vandrerejse

Tak for en uges vandring på rejsen til Andalusien, som jeg impulsivt i sidste Þjeblik og uden nogen forudsÊtninger meldte mig til. Det var en stor oplevelse og lidt af en overraskelse for mig selv at opdage, at jeg rigtig godt kunne lide at vandre i bjergene. Det var som sund, nÊrende og indholdsrig trÊning i en supersmuk og afvekslende natur. Og mentalt fÞltes det virkelig stimulerende at udfordre sig selv med at nå toppen. Gruppen fungerede rigtig godt, og Gianni er jo bare skÞn, vidende og rigtig god til at få alle med.

2025幎3月15日
自発的なレビュヌ

Jeg kan varmt anbefale at rejse med

Jeg kan varmt anbefale at rejse med GjÞa
Er lige hjemvent efter den mest fantastiske tur til GrÞnland , Claus er en fantastisk Guide som ved utroligt meget om GrÞnland og vores program var rigtig godt sammensat
Har tidligere vÊret i GrÞnland på sommerturen hvor alt også bare spillede , vil helt klar rejse med dem igen

2025幎3月20日
自発的なレビュヌ

Fantastisk rejse og super formidling

Netop hjemvendt fra en rigtig dejlig og super veltilrettelagt tur i GrÞnland. Kanon god guide i Klaus, som med sin erfaring og sit store lokalkendskab tilfÞrte os deltagere en god viden om GrÞnland. Herligt at opleve når guider "brÊnder" for jobbet. Et rejsehold på 8 deltagere er bare optimal.
Vi er blevet så inspireret, at vi overvejer GrÞnland en gang mere - men da en sommertur.
Vi kan kun give GjÞa vores bedste anbefalinger!

2025幎3月16日

God og engagerende rejse

God og engagerende rejse, der giver et unikt blik ind i den del af verden, man besÞger. Vandrerrejser til forskellige niveauer

2024幎7月8日

Hej Kristoffer

/ GjÞa

Kan klart anbefale GjÞa travel.

Kan klart anbefale GjÞa travel.
Har vÊret på Gravel BIKE i Tuscania , med Gianni som guide. Det var en fantastisk at opleve Italien på en Gravel BIKE masser af lÊkker grus og smukke oplevelser , krydret med en masse historisk viden om området. Alt var tilrettelagt perfekt.
Gianni havde styr på at alle havde det godt.

2024幎6月1日

Hej Henrik

Kan varmt anbefale GjÞa travel

Kan varmt anbefale GjÞa travel.
Har vÊret på vandreferie i Andalusien , med Gianni som turleder/guide. Det var en fantastisk smuk oplevelse , krydret med en masse historisk viden om området. Alt var tilrettelagt perfekt. Gianni sÞrgede for at vi havde det godt . Super hyggeligt selskab . TAK .

2024幎3月30日

Hej Hanne

Fantastisk ferie i Andalusien

Fantastisk ferie i Andalusien, vi vandrede pÃ¥ historiske stier og fik masser af viden pÃ¥ alle omrÃ¥der, fik de stÞrste scenerier, udsigter, og "gode ben"🥟 den kulinariske oplevelse var ogsÃ¥ stor. GjÞa leverede alt du ku Þnske. Ingen problemer var for smÃ¥, alle 15 deltagere blev tilgodeset. Tager gerne afsted igen med GjÞa rejser👍🀗🥟

2023幎11月18日

Hej Alice