Vi har rejst med Golf Connection igennem mange år, alt har altid vÊret meget tilfredsstillende, beskrivelse af Hotel og golfbane
Vi var 5 afsted pÃ¥ en golftur til Belek. Golf Connections gav vores bestilling videre til Ãzer fra Next Holidays med base i Antalya. Ãzer er simpelthen fantastisk, hjÊlpsom og ekstremt serviceorienter... ãã£ãšèŠã
Endnu en gang 2 fede ophold med GC. Hurtig betjening, hurtige svar via mail. Effektive og meget hjÊlpsomme med fx at forlÊnge/gentage ophold jf. ens Þnsker. Har nu vÊret afsted en hÃ¥ndfuld gange med G... ãã£ãšèŠã
- ãã¢ãŒ ãªãã¬ãŒã¿ãŒ
- ãŽã«ã ã¯ã©ã
- ãŽã«ã ã³ãŒã¹
- ãŽã«ã ãªãŸãŒã
- æ è¡ä»£çåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
PRISGARANTI pÃ¥ alle golfophold. Vi har markedets bedste priser. Priserne pÃ¥ vores website er identiske med destinationernes egne salgspriser = MARKEDETS BEDSTE PRISER. Klik dig ind pÃ¥ et tilbud og vÊlg ankomstdato i kalenderen, sÃ¥ har du den AKTUELLE TILBUDSPRIS med det samme. BESTIL ONLINE eller send tilbuddet til dig selv og dine golfvenner. GRUPPEREJSER kan gÞre brug af vores 1000 DKK Kampagne (se vejledning under menupunktet "1000 DKK Kampagne"). Golf Connections sÞrger for at reservere dit golfophold (vÊrelser, forplejning, tee times mm.) korrekt iht. din online bestilling pÃ¥ vores website. Du modtager en fyldestgÞrende ORDREBEKRÃFTELSE, inklusiv tee times, direkte fra Golf Connections. GOLF CONNECTIONS er Skandinaviens stÞrste bookingportal. Mere end 20.000 golfspillere fra hele Skandinavien er pÃ¥ golfrejse hvert eneste Ã¥r via en online bestilling pÃ¥ vores website. Mere end 100.000 golfspillere fra hele Skandinavien fÞlger Golf Connections via vores nyhedsbrev og pÃ¥ Facebook. BESTIL dit nÊste golfophold via GOLF CONECTIONS. Du er meget VELKOMMEN.
3460, BirkerÞd, ãã³ããŒã¯
- +45 2636 4011
- info@golfconnections.dk
- golfconnections.dk
Vi har rejst med Golf ConnectionâŠ
Vi har nÃ¥ kommet hjem fra tidenes besteâŠ
Vi har nÃ¥ kommet hjem fra tidenes beste golftur, reiste 26 februar og hjem 3 mars, 8 stk fra Norge, bestilte reisen i oktober, ble veldig godt fulgt opp fra dag 1. Vi ble hentet pÃ¥ flyplassen, kjÞrt til hotellet hvor alt lÃ¥ klart. Vi hadde booket 4 runder pÃ¥ Kaya og 1 natt runde pÃ¥ Carya golfklubb. Begge banene var i utmerket god stand, var veldig morsomt med golf i flomlys. Alle tee tider fungerte meget bra, vi kommer tilbake hit neste Ã¥r, uten tvil sÃ¥ kommer vi til Ã¥ bestille gjennom dette selskap. Den lokale mannen som heter Ãzer fÃ¥r 5 + stjerner i fra Norge, utmerket ferie. Glem golfturer til Spania, dette er sÃ¥ MYE bedre.
WE COME BACK
Det gÃ¥r altid hurtigt med at bestilleâŠ
Det går altid hurtigt med at bestille ophold hos jer, og så er I altid flinke til at hjÊlpe os der har brug for det.
Alt var godt
Har netop vÊret i Tyrkiet bestilt via Golf Connection / Next Holiday. Alt fungerede fra fÞrste klik. Vi blev hurtigt kontaktet i forhold til vores Þnsker til opholdet, da vi rejste flere sammen (11 personer).
Kommunikationen fungerede perfekt. Et par mÃ¥tte melde afbud pga. sygdom, hvorefter Next Holiday (Ãzer) sÞrgede for, at deres betaling blev skilt ud, de fik et separat betalingslink og papirer til deres forsikringsselskab.
En dag med dårligt vejr blev med det samme ombooket til tee-times den efterfÞlgende dag.
Alt i alt en helt igennem professionel service fra a â z.
Vi gÞr det igen.
Golfferie i Tyrkiet til +12
Har nu for 3. Ã¥r har jeg rejst med Golfconnections til Tyrkiet. NÃ¥r du har udfyldt dine Þnsker bliver du kontaktet af Ãzer Vural. Han yder den absolutte bedste service der findes, alt fungerer og han stÃ¥r til rÃ¥dighed det meste af dagen. Har haft rejsebureau i mere end 25 Ã¥r i Tyrkiet. TÞv ikke, book via Golfconnections - det vil du ikke fortryde
Bra hotellrom og gode baner.
Bra hotellrom og gode baner.
Kommunikasjon veldig bra
Fantastisk!
Det var en fuldstÊndig sindssygt god oplevelse. Vi blev hentet og kÞrt og hotellet var fÊnomenalt. Ingen problemer med noget. Kan varmt anbefales.
Again a well arranged trip to TurkeyâŠ
Again a well arranged trip to Turkey with golfconnections. As last year everything is taken care of and on time. Next Holiday is easy to reach by mail and fast to answer in case of changed needed before or during the trip.
Awsome service
Awsome service. Will absolutley travel with them again. 2.time we travel with them and get the best service.
En rigtig dejlig tur til Tyrkiet
En rigtig dejlig tur til Tyrkiet, med Golf Connections, tak til Ozen for en rigtig dejlig måde at lave turen på
God service mega hurtig svar det erâŠ
God service mega hurtig svar det er fantastisk ð€ð€
Hurtigt reaktion på forespÞrgsel.
God og let hjemmeside
Rigtig god service.
KÊmpe anbefaling herfra...
Kan klart anbefale dette selskab. Har brugt dem til at arrangere 3 golfture til Tyrkiet for 8-10 personer. Alting har virket perfekt og deres samarbejdspartner i Tyrkiet, Ãzer Vural og hans personale, yder en fantastisk service.
Rejst med GC de sidste 2 gang og altâŠ
Rejst med GC de sidste 2 gang og alt har fungeret perfekt lig fra flyrejse til afhentning , golftider, hotellet samt transfer så rigtig gode anbefalinger herfra
Altid god service
Det er 3. år i trÊk vi booker igennem Golf Connections, og vi har igennem alle årene oplevet en fantastisk kundeservice. Er der udfordringer, bliver de nemt og problemfrit lÞst af Anders.
Det er bestemt ikke sidste gang vi har booket igennem Golf Connections.
Vi har i april vÊret 8 gutter i BelekâŠ
Vi har i april vÊret 8 gutter i Belek (Sueno Golf Hotel) og spille golf. Turen var arrangeret af Ãzer Vural fra Next Holiday, 3. tur arrangeret af ham. Alt har fungeret perfekt, transfer fungerede perfekt, vi blev afhentet som aftalt uden ventetid dernede. En deltager skulle rejse hjem dagen fÞr resten af selskabet, dette sÞrgede ham ogsÃ¥ for uden problemer. Ãzer svarer hurtigt pÃ¥ mail i forbindelse med forespÞrgslen og er hurtigt til at finde lÞsninger og komme med tilbud.
Vi er meget tilfreds og vil helt sikkert bruge Ãzer og Next Holiday igen.
Ãzer was perfect
We ordered through Golf Connections/Next Holiday Services. 16 people. We stayed at the Maxx Royal.
Ãzer Vural was our contact. He organized the trip to perfection. 6 rounds of golf. Wonderful stay - and wonderful service from Ãzer. Always available and always nice to talk to.
My recommendations.
Tak til Ãzer og Next Holiday
Vi har vÊret 3 venner i Belek og spille golf i sidste uge. Turen var arrangeret af Ãzer Vural fra Next Holiday. Alt har fungeret perfekt, vi belv hente som aftalt uden ventetid og Ãzer svarer hurtigt pÃ¥ mail og er hurtigt til at finde lÞsninger og komme med tilbud. Selv vejret var perfekt :-)
Vi er meget tilfreds og vil helt sikkert bruge Ãzer og Next Holiday igen.