レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har kÞbt vores vielsesringe hos Gottes i Kolding. Vi mÞdte dem pÃ¥ en bryllupsmesse i Vejle, og tog efterfÞlgende ned i butikken i Kolding storcenter. Her fik vi meget hÞflig betjening, og fantastis... もっず芋る

Gottes SÞlv og Guld i Kolding gav os en fantastisk service ved et besÞg i sommerferien. Det var en rigtig god oplevelse for vores sÞn at kÞbe sit fÞrste ur for sin fÞrste lÞn, og ogsÃ¥ en tryg oplevels... もっず芋る

䌁業が回答したした

Der letzte Ring in DÀnemark! 😁 Er wurde extra noch bearbeitet und dann nach Tyskland geschickt. Vielen herzlichen Dank fÃŒr den fantastischen Service. Ich-Wir sind sehr zufrieden. Somit ⭐⭐⭐⭐⭐... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte flere ting men desvÊrre i forkert stÞrrelse - da jeg ringede var der ingen problemer med at returnere varen 👍og fÃ¥ ombyttet dem. En stor tak til Christina for al hendes store hjÊlp og hur... もっず芋る

䌁業情報

1. ショッピング・ファッション

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Billige vielsesringe og smykker i guld med brillianter. Spar 30-70% på normale butikspriser hos en guldsmed. Eget vÊrksted gennem mere end 30 år. Se smykkerne fÞr du handler.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

119件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

Super god service og rådgivning

Vi har kÞbt vores vielsesringe hos Gottes i Kolding. Vi mÞdte dem på en bryllupsmesse i Vejle, og tog efterfÞlgende ned i butikken i Kolding storcenter. Her fik vi meget hÞflig betjening, og fantastisk udvalg af smykker. Vi kan kun rose Anja for hendes gode rådgivning og personlig betjening. Vi kan varmt anbefale at handle hos Gottes, det er ikke sidste gang vi kÞber smykker hos dem.

2026幎4月10日

SkÞnne smykker

SkÞnne smykker. Jeg kÞbte online og smykkerne var fint pakket ind og der var en forklaring med om hvad der var i pakkerne. Forsendelsen kom til den tid, der var lovet og uden for mange mails.

2026幎3月15日

Hej Uffe,

mange tak for din anmeldelse, jeg sender den videre til vores dygtige personale.

mnh,

Lissa er fantastisk!

Jeg havde fået et par Þreringe i gave, som desvÊrre ikke var min smag, men dog var de kommet uden byttemÊrke eller bon - jeg ved kun, at de er kÞbt hos Gottes. Jeg ringer til butikken i Lyngby og snakker med Noelle, som fortÊller mig, at det bÞr der kunne findes en lÞsning på, hvis jeg kommer forbi, når chefen er der. Jeg kommer et par dage efter, og får den bedste kundeservice af Lissa, som lader mig bytte Þreringene til noget andet. Hun giver sig god tid til at vise mig forskellige smykker, hun spÞrger ind til mig og er generelt bare smilende og sÞd! Jeg ender selvfÞlgelig med at bruge et pÊnt belÞb over det Þreringene kostede, for jeg kunne ikke lade vÊre. Og nu har jeg fået noget, som jeg er glad for og går med - uden tvivl en win win for begge parter. Så stort tak til Lissa for den fantastiske service - jeg ville komme igen anytime!

2025幎9月3日

Hej Klara,

tak for din fine anmeldelse, jeg sender den videre til Lyngby.

Gottes SÞlv & Guld

Jeg fik verdens bedste service

Jeg fik verdens bedste service! Jeg var i et nÞdstilfÊlde, og de greb mig, og fik et par smukke Þreringe leveret pÃ¥ meget kort tid, sÃ¥ jeg kunne give min mor sin fÞdselsdagsgave 😊 en sÊrlig tak til Christina der tog hÃ¥nd om sagen og fik det hele til at lykkedes!

2025幎9月8日

Hej Freia,

tusinde tak for din anmeldelse, jeg giver den videre til Christina.

⭐⭐⭐⭐⭐Hvis man kunne give 10 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐Hvis man kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det!
Jeg ved ikke, hvad Karoline fÃ¥r i lÞn – men det er ikke nok! Aldrig har jeg mÞdt en ekspedient med sÃ¥ meget passion, overskud og stensikker smag i smykker. Hun er ikke bare en medarbejder – hun er en smykke-gudinde forklÊdt som menneske.

Fra det Þjeblik jeg trådte ind i butikken, blev jeg mÞdt af et smil, der kunne smelte både guld og hjerter. Karoline guidede mig med en ro og selvtillid, der fik mig til at fÞle, at jeg var den vigtigste person i verden.
Hun fandt det perfekte smykke til mig – og det fÞltes som om, hun kendte min stil bedre end jeg selv gÞr.

Hun var Êrlig uden at vÊre pÃ¥trÊngende, sÞd uden at vÊre falsk, og professionel uden at vÊre stiv. Hendes Þje for detaljer og evne til at lytte gÞr hende til en superstjerne i kundeservice – og hun bÞr egentlig undervise andre i, hvordan man behandler kunder.

Karoline, hvis du lÊser det her: TAK. Du har forvandlet en almindelig shoppingtur til en oplevelse, jeg sent vil glemme.

Mvh den taknemlige kunde☺

2025幎9月8日

Hej,

mange tak for den fine anmeldelse. Hvilken butik var du inde i ? Vi har nemlig flere K(C)aroliner .

GotteŽs SÞlv & Guld

En forretning jeg ikke vil sÊtte en fod

En forretning jeg ikke vil sÊtte en fod indefor mere.
Var derinde for at få skiftet et batteri i mit ur, men det kunne de ikke da det ikke var deres eget mÊrke som der sÊlges i deres mÞj butik.
Det skal lige siges at det ikke var et kopi ur, som jeg havde.
Gik så over til butikken overfor, der var der rigtig god kundeservice, forklarede dem hvad problemet var og de kunne heller ikke lige forstå, at de ikke ville skifte batteriet.
Kunne jeg give butikken minus stjerner, ville jeg give den butik max minus stjerner.

2025幎5月30日

Hej Per,

tak for din anmeldelse.
Det er egentlig mest for din egen skyld, at vi kun sÊtter batteri i ure vi selv har, så vi er sikre på vi har det rigtige batteri på lager. Jeg syntes nu din reaktion er en smule overdrevet, og håber da også du selv kan se det.

Mvh,
Anders Gotthelf
Gottes SÞlv & Guld

Gotte's i Kolding

Gotte's i Kolding, altid et godt sted at se efter en smuk, unik og elegant gave til dig eller din. Og kundeservicen kan nem bruge de selv samme tre ord. Skrevet af efterhånden en stamkunde

2025幎5月8日

Hej Jacob,

tak for din anmeldelse, jeg sender den videre.

Anders Gotthelf

Service🀩

Hurtigt svar pÃ¥ E-mail og hurtig afsendelse🀩

2024幎12月19日

Hej Jane,

tak for din anmeldelse, jeg giver den videre.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。