Vi har kÞbt vores vielsesringe hos Gottes i Kolding. Vi mÞdte dem pÃ¥ en bryllupsmesse i Vejle, og tog efterfÞlgende ned i butikken i Kolding storcenter. Her fik vi meget hÞflig betjening, og fantastis... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Gottes SÞlv og Guld i Kolding gav os en fantastisk service ved et besÞg i sommerferien. Det var en rigtig god oplevelse for vores sÞn at kÞbe sit fÞrste ur for sin fÞrste lÞn, og ogsÃ¥ en tryg oplevels... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Der letzte Ring in DÀnemark! ð Er wurde extra noch bearbeitet und dann nach Tyskland geschickt. Vielen herzlichen Dank fÃŒr den fantastischen Service. Ich-Wir sind sehr zufrieden. Somit âïžâïžâïžâïžâïž... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte flere ting men desvÊrre i forkert stÞrrelse - da jeg ringede var der ingen problemer med at returnere varen ðog fÃ¥ ombyttet dem. En stor tak til Christina for al hendes store hjÊlp og hur... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Billige vielsesringe og smykker i guld med brillianter. Spar 30-70% på normale butikspriser hos en guldsmed. Eget vÊrksted gennem mere end 30 år. Se smykkerne fÞr du handler.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg elsker Gottes
Jeg elsker Gottes ! Har kÞbt stort set alle mine julegaver dér i Ã¥r. BÃ¥de pÃ¥ hjemmesiden men ogsÃ¥ i Lyngby storcenter. Altid god service og virkelig fine varer ð

Jule gave med gravering
Skulle kÞbe en julegave til min sÞn d 16.12 og.vil have det graveret
Der var 14 dage til 3 ugers ventetid...
Sådan er det jo når man er sent ude
Ekspedienten var sÞd at skrive haster på
Og idag d 23.12 fik jeg en sms,en uge efter bestilling
Din ting er fÊrdige til afhentning,blev så glad
Det er en fantastisk god service

GotteÂŽs SÞlv & Guld ããã®åç
Jeg skulle bruge et gavekort
Jeg skulle bruge et gavekort, og jeg fik fin og grundig service i telefonen, så bestillingen på hjemmesiden gik glat.

GotteÂŽs SÞlv & Guld ããã®åç
Flot indpakning og god service
Flot indpakning og god service.
Kan varmt anbefales.

GotteÂŽs SÞlv & Guld ããã®åç
Fantastisk service fra fÞrste mÞdeâŠ
Fantastisk service fra fÞrste mÞde med en medarbejder. ImÞdekommende og lyttende. Vi kom med en lille haster og de gjorde alt hvad de kunne for at det blev efterkommet. Vi fik vores vielsesringe med gravering hurtigere end forventet og til dagen fik vi låne ringe. Skal man ha go service, et sted man kan få opfyldt sine Þnsker og smilende personale. Så er det her man går hen.

GotteÂŽs SÞlv & Guld ããã®åç
Go service og rare folk og godeâŠ
Go service og rare folk og gode smykker.
Handler kun i jeres butik pga det jeg har skrevet ovenfor.mvh Maybritt.
I Kolding storcenter foretrÊkker jeg.

Smuk halskÊde
Jeg er meget tilfreds! Hvilken smuk og ekstraordinÊr halskÊde. Jeg var i din butik i Kolding i oktober og var også fascineret af dine smykker. Jeg kunne godt tÊnke mig at kÞbe flere smukke smykker. Tak skal du have!

Kolding Storcenter
SkÞn service, og god betjening â€ïž var meget professionelt â€ïž

Meget sÞd og hjÊlpsom
Bestilt to par Þrering. Kontaktede butikken da det gik op for mig at jeg ikke ville nå at få tilsendt Þreringene inden jeg skulle bruge dem. Jeg fik både opringninger og sms om status på min ordre. Meget sÞd og hjÊlpsom personale.

Gottes SÞlv og Guld i Kolding gav os enâŠ
Gottes SÞlv og Guld i Kolding gav os en fantastisk service ved et besÞg i sommerferien. Det var en rigtig god oplevelse for vores sÞn at kÞbe sit fÞrste ur for sin fÞrste lÞn, og også en tryg oplevelse for ham at få lavet et hul i Þret af den sÞdeste pige (dame). Hun var erfaren og rutineret, uden at vÊre "oversÊlgende". Super skÞnt besÞg.

Super god oplevelse
Super god oplevelse, de hjalp mig i min nÞd, da min pakke hastede til min datter bliver fÊrdig med sin uddannelse om fÃ¥ dage. Ringede dem op og fik suverÊn service - problemet lÞst pÃ¥ under 3 minutter hvor de allerede havde ringet tilbageð Tak til Andersðð

GotteÂŽs SÞlv & Guld ããã®åç
God service i butikken i Aarhus
Jeg modtog rigtig godt service hos butikken i Aarhus, og ekspedienten var utrolig hjÊlpsom og meget imÞdekommende. Altid dejligt med god service når man mÞder op butikken

FÞrste kÞb og det spillede bare
FÞrste kÞb og det spillede bare
Nemt at bestille, hurtig levering
Kan kun anbefale

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹