レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har kÞbt vores vielsesringe hos Gottes i Kolding. Vi mÞdte dem pÃ¥ en bryllupsmesse i Vejle, og tog efterfÞlgende ned i butikken i Kolding storcenter. Her fik vi meget hÞflig betjening, og fantastis... もっず芋る

Gottes SÞlv og Guld i Kolding gav os en fantastisk service ved et besÞg i sommerferien. Det var en rigtig god oplevelse for vores sÞn at kÞbe sit fÞrste ur for sin fÞrste lÞn, og ogsÃ¥ en tryg oplevels... もっず芋る

䌁業が回答したした

Der letzte Ring in DÀnemark! 😁 Er wurde extra noch bearbeitet und dann nach Tyskland geschickt. Vielen herzlichen Dank fÃŒr den fantastischen Service. Ich-Wir sind sehr zufrieden. Somit ⭐⭐⭐⭐⭐... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte flere ting men desvÊrre i forkert stÞrrelse - da jeg ringede var der ingen problemer med at returnere varen 👍og fÃ¥ ombyttet dem. En stor tak til Christina for al hendes store hjÊlp og hur... もっず芋る

䌁業情報

1. ショッピング・ファッション

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Billige vielsesringe og smykker i guld med brillianter. Spar 30-70% på normale butikspriser hos en guldsmed. Eget vÊrksted gennem mere end 30 år. Se smykkerne fÞr du handler.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

119件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

Kolding

Kolding
Vi var ude at bestille et armbånd med gravering i guld, til vores datter fra hende far der er dÞdelig syg. Hans konfirmation gave Da han nok ikke er her til denne tid.
Da vi henter det et det ikke det armbånd vi aftalte. Pointerede det men fik bare et jo og god dag. Ikke noget kommunikation overhovedet.
Når man står i sit livs krise er det jo ikke lige det man har mest overskud eller lyst til at diskutere.
Men efter den lige er sunket ind er vi dybt skuffet
Gravering er fin osv.
Men stadigvÊk ikke det vi blev enige om, hvilket vi er rigtig kede af.

2023幎9月16日

Hej Lise,

jeg kan forstå, at det var det armbånd, som I havde bestilt, men at vi så har fundet en anden lÞsning, som I er glade for.
Anders
GotteŽs SÞlv & Guld

Yderst hjÊlpsom i butikken

Yderst hjÊlpsom i butikken (Rosengårdscenteret) og da jeg skulle bruge en str. de ikke havde, bestilte jeg på nette og hun hjalp til, med at sÞrge for den kom nÊste dag, meget god service hele vejen igennem. Tak :-)

2023幎9月27日

Hej Morten,

tak for din fine anmeldelse.

Gottes

Der letzte Ring in DÀnemark

Der letzte Ring in DÀnemark! 😁
Somit ⭐⭐⭐⭐⭐ oder 12 Punkte nach DÀnemark. Sehr sympathischer Kontakt.
Jederzeit wieder...

2023幎9月1日

Vielen Dank 😁

Har stadig ikke fået en eneste

Har stadig ikke fået en eneste opdatering på min pakke og det er 6 dage siden jeg bestilte den

2023幎7月4日

Hej Nikolaj,

din bestilling er sendt videre til butikken, jeg tror de er ved at undersÞge, om vi kan sÊtte et stÊrkere Þje i. Du hÞrer lige nÊrmere.

Hej Nikolaj,
jeg kan se at din bestilling er leveret på din adresse, så jeg håber alt er, som det skal vÊre.

En ubehagelig oplevelse!

Jeg kÞbte en forlovelsesring den 23. marts, den 26. marts bragte vi den tilbage for at bytte til en mindre stÞrrelse. I dag, da vi skulle hente de nye stÞrrelse ringe, forsÞgte de at snyde os med en anden type ring, som ligner, men den var ikke så tung, og diamanten ser også mindre ud. Der skete fejl hele tiden, men måden hun (kvinderne, der arbejder der) forsÞgte at snyde os på, mens hun så os i Þjnene, kunne ikke tro det. Nu må vi vente endnu en uge, indtil vi får ringen leveret.

JEG HÅBER VIRKELIG, AT DE DENNE GANG VIL LEVERE DEN RIGTIGE RINGE!

VÊr forsigtig, når du kÞber i denne butik i Odense!

2023幎3月30日

KÊre Patricia og Samir,

Ja, jeg var ked af at se jeres vurdering på Trustpilot. Lad mig forsikre dig om, at vi overhovedet ikke har til hensigt at snyde jer, som det blev antydet i jeres vurdering.

Modellen du kÞbte kommer i variationer i gult guld, en i helt gult guld og en i gult guld med toppen af ​​stifterne hvid rhodineret. Nogle kan lide det ene nogle kan lide det andet. Grunden til at rhodinere toppen er at give stenen "mere plads" set fra toppen. NÃ¥r stifterne er hvide som stenen, skjuler de ikke stenen sÃ¥ meget, som nÃ¥r de er gult guld. Dette vil dog ogsÃ¥ fÃ¥ stifterne til at "virke mindre". Desuden er ringene lavet individuelt, sÃ¥ der kan vÊre en vis variation fra ring til ring.

I dit tilfÊlde har vi nu sendt den fÞrste ring din forlovede kÞbte på vÊrkstedet til stÞrrelsesÊndring, så du får samme model som han oprindeligt kÞbte, så denne skulle gerne vÊre klar lige efter påske. Hvis dette ikke er ok for dig, så lad mig det vide, så annullerer jeg ordren og refunderer dine penge.

Vi beklager, hvis servicen i butikken gav dig indtryk af, at vi bevidst forsÞgte at give dig en ringere kvalitet. Dette er ikke tilfÊldet. Vi sigter efter at behage og forsÞge at behandle kunder med respekt og håber at få det samme til gengÊld.

Lad mig venligst vide, hvis jeg kan vÊre behjÊlpelig med andre spÞrgsmål.

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering. Super service - fik ekstra lang bytteservice da gaven fÞrst skal gives om en måned.

2023幎3月14日

Hej AK,

tak for din anmeldelse. Vi håber gaven falder i god jord, når den skal gives i April.

Gottes.dk

Meget tilfreds

Jeg var meget tilfreds.
Hurtig og god levering af bestilte vare.
Flot pakket som gave og yderligere fin indpakning udenom.
God oplevelse. Tak for det.

2023幎2月4日

Hej Marianne,

tak for din fine anmeldelse. Jeg sender den straks videre til pigerne i butikken, som tog sig af dig bestilling. Det bliver de glade for at hÞre.

Anders

God oplevelse og godt kÞb

Min forlovede og jeg bestilte vielsesringe gennem Gottes SÞlv og Gulv i Lyngby Storcenter. Da ringene var blevet fremstillet var de desvÊrre for store, men Gottes SÞlv og Guld hjalp os med at gÞre dem mindre uden merbetaling.

Da ringene så kom hjem til butikken efter Êndring af stÞrrelsen tilbÞd de at sende det til os, da vi bor 1 time vÊk fra butikken. Ikke nok med dét, så overraskede de os også med en elegant gÊstebog, vi kan bruge til brylluppet.

Ringene er af super god kvalitet og vi er meget tilfredse.

Super god oplevelse! Vil klart anbefale!

2022幎12月11日

Hej Emil,

tusind tak for jeres fine anmeldelse. Det er dejligt at blive vÊrdsat af glade kunder.
Held og lykke med brylluppet. :-)

Gottes.

Elendig service!!!

Elendig service!!!!

Har fået en julegave hvor der står den kan byttes i 30 dage! Kommer ind med den og nu kan pengene kun gives retur i 8 dage. Medarbejder i telefonen oplyser at det jo står på bonnen! Men det er da de fÊrreste jeg kender som pakker bonnen ind med gaven? Man går du ud fra man kan regne med det byttemÊrke som sidder på gaven.

Elendig service både i butik og på telefon. Ingen interesse i at lÞse problemet.
Vi handler ALDRIG med denne butik igen

2023幎1月11日

Hej Annemette,

Som nÊvnt i telefonen, så står der 8 dages returret på bonen og så yder vi der ud over også bytteservice indtil 24/1/23 på julegaver. Finder du ikke lige noget du kan bruge nu, så gÊlder gavekortet i 5 år, så der skulle vÊre rig lejlighed til at forkÊle dine nÊrmeste eller dig selv.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。