Skøn gave webshop med stort udvalg - og med en helt utrolig, fantastisk, personlig service. Brugt dem flere gange og har hver gang grundet fumleri haft brug for personlig betjening. Svarer straks på t... もっと見る
企業が回答しました
Jeg ville give/sende en vingave til min kunde, men kom til at taste mit eget telefonnummer ind i stedet for kundens. Så kunden havde store problemer med at få åbnet Postnords pakkeboks og modtage gav... もっと見る
企業が回答しました
Produkter af god kvalitet i en ret luksuriøs tone. Meget venlig service, hurtig og nem kommunikation. Pakkerne er meget velpakkede og beskyttede til transport. Pris i forhold til kvalitet. Jeg v... もっと見る
企業が回答しました
Rigtig god service, hvor jeg blev ringet op efter min bestilling med opfølgning og spørgsmål ind til min ordre, så den blive præcis, som den skulle være til mit behov. Hurtig levering og buddet sikr... もっと見る
企業が回答しました
Gourmetshop.dk er en førende online leverandør, der har specialiseret sig i levering af luksuriøse gavekurve over hele Danmark. Virksomheden har et imponerende udvalg af nøje udvalgte produkter, der er omhyggeligt sammensat i smukt designede kurve, hvilket gør dem til den perfekte gave til enhver lejlighed. Fra fødselsdage til jubilæer, bryllupper til forretningsbegivenheder, Gourmetshop.dk har noget for enhver smag og anledning. Hvad der virkelig adskiller Gourmetshop.dk fra konkurrenterne er deres dedikation til kvalitet og ekspertise inden for gourmetprodukter. Alle varer, der inkluderes i deres gavekurve, er nøje udvalgt blandt de bedste producenter, hvilket sikrer, at kunderne får en autentisk smagsoplevelse af højeste kvalitet. Deres sortiment omfatter alt fra håndlavet chokolade og fine vine til delikate specialiteter og eksklusive danske producenter. Gourmetshop.dk bestræber sig også på at tilbyde en problemfri og bekvem online shoppingoplevelse. Deres brugervenlige hjemmeside gør det let for kunder at finde den perfekte gavekurv, uanset om de søger efter noget sødt og romantisk eller noget sofistikeret og elegant. Bestillingsprocessen er hurtig og enkel, og kunder kan vælge at tilføje personlige noter eller tilpasse kurven efter deres præferencer. En anden bemærkelsesværdig fordel ved at vælge Gourmetshop.dk som gaveleverandør er deres pålidelige leveringsservice. De forstår vigtigheden af, at gaver når frem til tiden, især når de gives til særlige lejligheder. Derfor tilbyder de hurtig og pålidelig levering i hele Danmark, så kunder kan være sikre på, at deres gavekurv vil ankomme i perfekt stand og til rette tid. Ud over deres imponerende sortiment og fremragende kundeservice er Gourmetshop.dk også stolte af deres engagement i bæredygtighed og ansvarlig forretningspraksis. De stræber efter at minimere deres miljømæssige fodaftryk og støtter lokale producenter, når det er muligt. I alt er Gourmetshop.dk den ideelle destination for dem, der søger en smagfuld og mindeværdig gaveoplevelse. Deres luksuriøse gavekurve er fyldt med delikatesser og gourmetprodukter af højeste kvalitet, og deres dedikation til kundetilfredshed og pålidelig levering gør dem til en pålidelig partner for enhver gaveanledning. Gourmetshop.dk bringer glæde og elegance til gavegivning i hele Danmark, og deres produkter er et bevis på, at luksus kan være tilgængeligt for alle.
Hvidtjørnvej 11, 8471, Sabro, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig svartid på mail og god og sikker indpakning af gavekurvene.

Gourmetshop.dk からの回答
Skøn shop med lækkert udvalg 😊 Agnete var rigtig sød at guide mig gennem udvalget 🥰

Super god service, god kommunikation og gode produkter <3
Er meget tilfreds

Gourmetshop.dk からの回答
Jeg bestilte en "bland selv" kurv og det var dejlig nemt vælge. Desuden var det virkelig god service, da jeg efter betaling fandt ud af at jeg havde glemt at sætte modtager adresse på. Jeg mailede til Gourmetshop så snart jeg opdagede det og de var søde til at rette min fejl:-) Tusind tak for det! Det er så rart at der stadig er mennesker bag og ikke bare robotter.

Gourmetshop.dk からの回答
Eftersom jeg var forhindret i selv at overbringe pakken, var det dejligt, at man kunne bestille og få sendt en pakke, ovenikøbet til en dansk ø, på ganske kort tid!
Så tak for det!!
Venligst Anett v.A.

Gourmetshop.dk からの回答
Ganske god service. Nem at navigere hjemmesiden. Købte en kurv for 470 kr. Fin indpakket, ikke noget særligt. Ligner andre fine kurve. Ville bruge dem igen.

Gourmetshop.dk からの回答
Gaven blev ikke leveret på korrekt dato til trods for at det var specificeret i bestillingen.

Gourmetshop.dk からの回答
Fin forsendelse hvor gaven var pakket sikkert og fint ind.

Gourmetshop.dk からの回答
Efter at have mailet sammen med Gourmetshop indrømmer jeg, at jeg var for hård.
Dog ville jeg stadig gerne have vidst, hvad der blev leveret, så det bliver ved fire stjerner.
Det vil være en stor skam, hvis I dropper muligheden for, at I fylder kurven. Så svært kan det vel ikke være at skrive de enkelte ting på fakturaen. Det er ikke mistro, men det er nu rart at vide. 😉

Gourmetshop.dk からの回答
Dejligt at det er kvalitetsprodukter i handler med og at man selv kan bestemme hvad kurven evt. skal indeholde. Jeg bestilte torsdag men den blev først leveret mandag med post Dk det var lidt øv, hvorfor I kun får 4 stjerner.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。