レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Leverede mad, grill og kok til min fÞdselsdag. Alt forlÞb helt perfekt, aftaler blev overholdt, maden var god og der var nok af den. Venlig og fleksibel kok og medhjÊlper, som satte alt frem og pakked... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har fÃ¥et mad fra GrillfÊtter MANGE gange. Vi har bÃ¥de selv bestilt mad til vores fester, bl.a. barnedÃ¥b og fÞdselsdage, og sÃ¥ har vi ogsÃ¥ vÊret sÃ¥ heldige at komme til fester, hvor maden var fra G... もっず芋る

䌁業が回答したした

maden smagte godt og den kom til tiden, dog synes mine gÊster at det ikke er en rigtig salat - men en frugtsalat der er med.

䌁業情報

1. 仕出し業者
  2. 宎䌚堎
  3. 仕出し飲食料品の提䟛業者
  4. むベント䌚堎

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til GrillfÊtter Catering - en gastronomisk oplevelse, der er drevet af lidenskab og kÊrlighed til madlavning af de to talentfulde fÊtre, Nicolai Metner og SÞren Skyldahl. Med deres ekspertise og passion for kulinariske eventyr er GrillfÊtter Catering det oplagte valg til din nÊste fest, begivenhed eller firmaarrangement. Nicolai Metner, en velkendt kulinarisk mester, som har imponeret verden med sin uovertrufne talent og viden om madlavning, vandt alles hjerter under hans deltagelse i Masterchef 2019. Han har en udsÞgt sans for smag, Êstetik og kreativitet, der skinner igennem i hvert eneste af vores måltider. Hans passion for at udforske nye smagskombinationer og gastronomiske teknikker sikrer, at vores menuer altid er unikke og mindevÊrdige. GrillfÊtter Catering tilbyder en bred vifte af menuer, der er skrÊddersyet til at imÞdekomme ethvert Þnske og enhver lejlighed. Vores menuer omfatter saftige og mÞre grillretter, lÊkre vegetariske alternativer og delikate desserter, der vil efterlade dine smagslÞg i ekstase. Vi bruger kun de fineste og mest friske ingredienser for at sikre, at vores retter er af hÞjeste kvalitet og smag. Uanset om det er en intim fÞdselsdagssammenkomst, et storslået bryllup eller en forretningsmÊssig begivenhed, er vi dedikerede til at levere en enestående cateringoplevelse, der vil overgå dine forventninger. GrillfÊtter Catering bringer vores passion for madlavning til dit arrangement, og vores fokus på kvalitet og service gÞr os til det oplagte valg for enhver madelsker. Kontakt os i dag, og lad GrillfÊtter Catering forvandle din begivenhed til et uforglemmeligt kulinarisk eventyr. Vi ser frem til at dele vores madkunst med dig og dine gÊster og skabe minder for livet.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

46件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

Bare en god oplevelse !

Rigtig god mad i rigelige mÊngder.
Intet at sÊtte en finger på !

2024幎6月25日

GrillfÊtter からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse og nÞd maden i rigelige mÊngder. Det betyder meget for os, at alt levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at betjene dig igen! 😊🍎

Fantastisk sted

Fantastisk gris, vi havde bestilt pattegris uden tilbehÞr og udskÊring med god guide blev det Fantastisk....
NÊste gang vi skal have pattegris kommer den herfra

2024幎6月28日

GrillfÊtter からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du havde en fantastisk oplevelse med vores pattegris, og at udskÊringsguiden hjalp dig. Det er skÞnt at vide, at du vil vÊlge os igen nÊste gang. Vi ser frem til at levere en lige sÃ¥ god oplevelse igen! 😊🍜

God oplevelse

PrÊcis levering - gode salater - lÊkkert mÞrt kÞd - rigeligt af al ting

2024幎6月18日

GrillfÊtter からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at leveringstiden var prÊcis, og at du var tilfreds med salaterne, det mÞre kÞd og mÊngden af mad. Det betyder meget for os at levere en god oplevelse, og vi ser frem til at betjene dig igen! 😊

Perfekt tilberedt gris

Grill med gris afleveret til aftalt tid. God forklaring til hvordan grisen skulle skÊres ud

2024幎5月28日

GrillfÊtter からの回答

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at grillen med grisen blev afleveret til aftalt tid, og at du satte pris pÃ¥ forklaringen om udskÊringen. Vi strÊber efter at levere en problemfri oplevelse, og din feedback hjÊlper os med at gÞre det endnu bedre. Vi ser frem til at betjene dig igen! 😊

Rigtig god mad

Rigtig god mad. Det smagte godt, og der var mere end nok af det. Og en glad og humÞrfyldt slagter til udskÊring af grisen. Så alt i alt en rigtig god oplevelse.

2024幎6月1日

GrillfÊtter からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du nÞd maden og fandt, at der var rigeligt af det. Det glÊder os ogsÃ¥ at hÞre, at vores slagter bidrog til en god oplevelse med sin positive energi. Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Rigtig godt tilrettelagt.

Det var nemt med forret i skåle..
UdskÊring af grisen var god, kartofler og salat var også godt..
Der var meget tilbage, men fin oprydning, som var lagt i poser og bÞtter i kÞleskabet..
Helt igennem rigtig godt.

2024幎5月25日

GrillfÊtter からの回答

Tak for din detaljerede anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at alt var godt tilrettelagt, og at du fandt forretterne i skÃ¥le nemme at hÃ¥ndtere. Det er skÞnt at vide, at bÃ¥de udskÊring af grisen, kartofler og salat var tilfredsstillende. Vi er ogsÃ¥ glade for, at oprydningen var i orden og at der var gode rester til at tage med hjem. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din positive feedback og ser frem til at betjene dig igen! 😊

Dejlig mad og flinke mennesker der står

Dejlig mad og flinke mennesker der står bag. Nemme at samarbejde med.

2024幎5月22日

GrillfÊtter からの回答

Tusind tak for din ros! Vi er glade for at hÞre, at du nÞd maden og fandt vores team flinke og nemme at samarbejde med. Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at arbejde sammen med dig igen i fremtiden! 😊

Perfekt

Nemt at bestille
Ankom til tiden
Maden var perfekt. Alt smagte super godt
Og der var mere end nok til alle.

2024幎5月14日

GrillfÊtter からの回答

Tak for din vidunderlige anmeldelse! Vi er glade for, at du fandt bestillingsprocessen nem, og at maden ankom til tiden og var perfekt. Det er dejligt at hÞre, at alt smagte super godt, og at der var mere end nok til alle. Vi ser frem til at betjene dig igen! 😊🍜

Perfekt

Maden kom til tiden, grisen var super lÊkker og salatbordet var helt fantastisk
 og der var rigeligt selv for en stortspisende familie

2024幎5月11日

GrillfÊtter からの回答

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at maden kom til tiden, og at bÃ¥de grisen og salatbordet levede op til dine forventninger. Det er skÞnt at vide, at der var rigeligt med mad, selv for en stor familie. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊🍜

LÊkkert mad

Normalvis plejer jeg at skal have kontrol over den fest jeg har ansvaret for og gerne have hÊnderne i det hele, men til min datters konfirmation lod jeg ansvaret for mad og selskabslokale vÊre hos GrillfÊtter og faktisk med god ro i maven. Der var styr på alt. Service var i top og maden smagte fantastisk og der var nok af det. Vi vil helt klart bruge GrillfÊtter igen og kan varmt anbefale GrillfÊtter til andre.

2024幎5月4日
自発的なレビュヌ

GrillfÊtter からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at hÞre, at du kunne lÊne dig tilbage og nyde din datters konfirmation, mens vi tog os af maden og selskabslokalet. Det betyder meget for os, at du oplevede bÃ¥de vores service og mad som topklasse, og at der var rigeligt af det. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og vil gÞre vores bedste for at levere en lige sÃ¥ god oplevelse nÊste gang. Tak for din anbefaling! 😊🎉

Fantastisk service lige fra fÞrste mail

Fantastisk service lige fra fÞrste mail til gÊsterne var fÊrdig med at spise

2024幎5月5日

GrillfÊtter からの回答

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en fantastisk service hele vejen igennem, fra den fÞrste mail til gÊsterne var fÊrdige med at spise. Det er vores mÃ¥l at levere en sÞmlÞs oplevelse, og din feedback betyder meget for os. Vi ser frem til at betjene dig igen snart! 😊

LÊkker salat og virkelig flot gris

LÊkker salat og virkelig flot gris. Super betjening

2024幎4月30日

GrillfÊtter からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du nÞd salaten, den flotte gris, og den super betjening. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart! 😊

Super service. Vi lÞb tÞr for pastasalat, men der var også mange bÞrn. God mÊngde - dejligt med rester.

2024幎4月27日

GrillfÊtter からの回答

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede super service og nÞd maden. Vi beklager, at pastasalaten slap op, men det er dejligt at hÞre, at der alligevel var nok mad til alle, og at I fik nogle rester med hjem. Vi hÃ¥ber at kunne servere for jer igen snart! 😊

Super lÊkker mad.

Super lÊkker mad.
Levering til tiden
Go' pris

2024幎4月14日

GrillfÊtter からの回答

Tak for din positive anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at du var tilfreds med maden, servicen, og leveringstiden. Det betyder meget for os at kunne levere kvalitet til en god pris. Vi hÃ¥ber at kunne glÊde dig igen i fremtiden! 😊

Alt var super lÊkkert😊

Alt var super lÊkkert😊, vil gerne benytter jer en anden gang 👍

2024幎4月2日

GrillfÊtter からの回答

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at alt var super lÊkkert, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen. Det glÊder os, at du gerne vil benytte os en anden gang. Vi stÃ¥r klar til at levere en lige sÃ¥ god oplevelse nÊste gang! 😊👍

Dejlig mad

Kom til tiden👍dejlig dejlig mad og der var nok til alle. Venlig personale der ordnede alt omkring maden og efterfÞlgende pakkede alt sammen lige til at komme pÃ¥ kÞl

2024幎4月6日

GrillfÊtter からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at maden kom til tiden og at der var nok til alle. Det er fantastisk at hÞre, at vores personale tog sig godt af jer og sÞrgede for, at alt var nemt at hÃ¥ndtere bagefter. Vi ser frem til at betjene jer igen i fremtiden! 😊👍

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。