I don't think this is the site for the Amazon shipping company - Gudz UK, but everyone seems to be using it as that. These people are literally thieves - They took my online payment 6 weeks ago and ne... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
This company doesnât care I ordered granola via Amazon did not arrive they pleaded with me to take off bad review and promised to replace the order which they did with Vietnamese rice wraps ! Since th... ãã£ãšèŠã
Voor onze vereniging bestel ik hier altijd geborduurde banden. De kwaliteit is goed en de service is uitstekend. Als er vragen zijn, wordt er telefonisch overlegd en laatst was er een fout gemaakt, na... ãã£ãšèŠã
Zeer tevreden met de service. Een bijzondere aanvraag dus via de telefoon besproken. Auke heeft goed kennis wat hij kan aanbieden en denkt graag mee. Helaas wat misgegaan bij de productie, maar binnen... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle zending
Snelle zending, goed advies met betrekking tot de juiste maat. Mooie kwaliteit en goede prijsverhouding.
Ga zo door...
Alles snel geleverd
Snelle levering, netjes dat er oude doosjes etc worden hergebruikt,
Snelle adequate klacht afhandeling
Wij hadden een klacht over het geleverde product. De oplossing was simpel en eenvoudig zonder schromen vergezeld van excuses WIJ STUREN U EEN NIEUWE.
Uitstekend en zeer snel opgelost
Bravo
Snelle levering. Coulante service. Goed product . Karatepak van Matsuru eerder bij een ander besteld , maanden terug ⊠nog niet geleverd. Bij Gudz binnen paar dagen!
Mooie kwalitatieve karate band met naamâŠ
Mooie kwalitatieve karate band met naam (mag wel groter de leters)
Scherpe prijzen, snelle levering, top bezorgservice!
Perfect! Scherpe prijzen, snelle levering, top bezorgservice!
Goede communicatie en persoonlijkeâŠ
Goede communicatie en persoonlijke service. Het pak was top.
Te weinig maatgegevens bij de pakken
Te weinig maatgegevens bij de pakken. Ik heb ze op een andere site wel gevonden
Snelle vlotte service
Snelle vlotte service
Is er ook korting voor clubs?
Mvg Dana
De bezorgdienst had de doos en dus deâŠ
De bezorgdienst had de doos en dus de artikelen beschadigd, deze worden netjes door de verkoper vervangen.
Alles top en vlot gegaan
Erg vlotte levering en vlotte opvolgingâŠ
Erg vlotte levering en vlotte opvolging via mail. Product is zoals verwacht. Heel tevreden met de aankoop via Gudz.
Er was per ongeluk het verkeerdeâŠ
Er was per ongeluk het verkeerde geleverd.
Het is een kado. Maar het is super opgelost en bedankt voor het meedenken. De volgende keer zullen we meteen eerst bij jullie kijken om te bestellen.
Prima product denk ik(is cadeautje watâŠ
Prima product denk ik(is cadeautje wat nog gegeven wordt) maar waardeloos contact en levering. Vrijdag besteld, kreeg vrij snel daarna een bericht dat het savonds geleverd zou worden terwijl ik duidelijk voor overdag levering heb gekozen. Vervolgens gelijk via bol een annuleringsverzoek en bericht naar verkoper verzonden dat avond levering geen optie is, dus graag levering overdag of annuleren. 3 dagen later ineens een verzendbevestiging met je raad het al, avond levering. Direct weer een bericht gestuurd op die maandag dat dat niet kan. Dinsdag eindelijk een eerste reactie dat als ze het eerder hadden gehoord ze er postnl van hadden kunnen maken maar dat dat nu te laat is. Dan moet je je klantenservice op orde hebben zodat je het op tijd leest! Uiteindelijk hele avond op het adres gebleven omdat het nodig was, maar waardeloos verhaal!
Besteld en geleverd gekregen
Besteld en geleverd gekregen. Prima dus.
Bo met tas
tja,
er zou een gratis tas bij zitten, dus niet, zeg het dan ook niet, jammer.
Bestelling wel verder ok, de bo is wel krom, maar dat mag de pret niet drukken, succes verder, Edwin.
Zoals altijd snel geleverd
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹