䌁業情報

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

18件のレビュヌ

Virkelig en skuffelse

Virkelig en skuffelse. Vi har spist der flere gange tidligere. Maden er blot blevet dyrere og dårligere med tiden. I dag fik vi serveret et mindre stykke kylling med blÞdt og uspiseligt skind. Vi bestilte ost, hvilket var et toastbrÞd med ost til en uhyrlig pris. Ingen småkager lÊngere når man tilkÞber kaffe. Vi kunne blive ved. Vi har intet Þnske om at vende tilbage.

2026幎3月27日

KÆMPE skuffelse

For et par uger siden var vi to par afsted på Henne Kirkeby Kro, for at få den store tasting menu til 2.495,- kr. pr. person.
Baggrunden for vores besÞg var en fantastisk spiseoplevelse og helaftensoplevelse vi havde haft for et års tid siden. Her besÞgte vi en et-stjernet Michelin restaurant, som var den mest fantastiske oplevelse.
Maden var udsÞgt, raffineret og så flot anrettet, samtidig med at det var smagseksplosioner af velsmag, - alle de 17 retter vi fik. Hele aftenen blev vi serviceret af sÞde, imÞdekommende unge mennesker, der gjorde alt for, at vi havde en god aften. Og det havde vi.
Vi havde derfor tårnhÞje forventninger til dette besÞg på en to-stjernet Michelin restaurant.
Vi kommer ind og bliver placeret ved et fint bord, men herefter gÃ¥r det galt, idet vi primÊrt kom for madoplevelsen, og ikke for vinenes skyld. Da en af os tilmed Þnskede en Þl – endda en alkoholfri Þl, - da skal jeg lige love for der blev set skÊvt til os. Det var SÅ tydeligt, at det ikke var velset, vi kun tog et glas vin (og Þl), i stedet for hele vinmenuen eller en flaske vin!
Vi fÞlte os SÅ nedgjorte og ildesete af den kvindelige tjener, og det blev understreget ved modtagelsen af ordren, at det var ’ét glas vin’, som hun hÞjlydt sagde! Den nedladenhed og uforskammethed vi blev mÞdt med, var ganske uudholdelig.
PÃ¥ et tidspunkt tjeneren kom med nyt bestik, fik jeg tilmed besked pÃ¥ at: ”Flyt telefonen”. IfÞlge mine ledsagere var det dette der blev sagt, hvor jeg hÃ¥ber hun sagde: ”Vil du flytt telefonen”. Ordren om at ’flyt telefonen’ er simpelthen for uforskammet.
Maden smagte dejligt, men ikke noget vi vil huske på.
EfterfÞlgende sendte jeg en mail til kroen og beskrev vores oplevelse. Jeg fik et venligt svar tilbage med tak for min feedback, og at jeg hÞrer fra dem igen inden lÊnge. Jeg har ikke hÞrt mere fra kroen, - men det er Ã¥benbart hvad man kan forvente af en to-stjernet Michelin restaurant

2025幎9月20日
自発的なレビュヌ

Om vi da ikke vil kÞbe noget mere..?

Da min kone og jeg besÞgte den to stjernede Michelin restaurant Henne Kirkeby Kro, var vi enige om, at vi fik ualmindelig velsmagende mad, men vi havde ikke sat os ind i, hvad de fornemme stjerner mere prÊcist uddeles for.
Indgår restaurantens velkomsthilsen i bedÞmmelsen? indgår opdÊkningen i bedÞmmelsen? indgår eventuel ventetid mellem retterne i bedÞmmelsen? og indgår for eksempel overdrevet mange forsÞg på opsalg i bedÞmmelsen?
Nej, så vidt vi kan lÊse, så uddeles stjernerne udelukkende på baggrund af den mad, som serveres. Og her betyder en stjerne, at det er en "rigtig god restaurant i sin kategori", mens to stjerner betyder, at restauranten er "en omvej vÊrd", og tre stjerner betyder, at restauranten er "vÊrd at rejse efter".
I det perspektiv er det fuldt fortjent at den gamle landevejskro nÊr Henne kan smykke sig med to stjerner, for her serveres virkelig veltilberedt og velsmagende mad, og selv om vi bor på nordspidsen af Langeland, så var smagsoplevelsen helt afgjort den lange kÞretur vÊrd.
Vi fik tre spÊndende appetizere i form af ”kalvebrisler med Henne hot sauce”, kantareller og noget fransk vandbakkelse fyldt med ost. Hertil fik vi lÊkket brÞd – kaldet ”parker house rolls” - med hÃ¥ndÊltet smÞr og havsalt fra LÊsÞ.
Da vi havde kÞbt et prisvenligt september-ophold med tre retters aftensmad, kunne vi frit vÊlge tre ud af de otte retter, der var pÃ¥ kortet, og vi faldt for, hvad der efter vor mening er Danmarks mest velsmagende saltvandsfisk – nemlig havtaske – ”med knivmusling grenobloise” til forret, pighvar "Veronique med Champagne og caviar sauce” til hovedret samt ”porceret kirsebÊr med tonka bÞnne mousse og marcona mandelsorbet” som dessert.
Det var alt sammen sÊrdeles velsmagende til dagens pris – 1.550 kr. per person – men der blev verbalt set slÃ¥et skÃ¥r i oplevelsen, for personalet forsÞgte konstant at lave et sÃ¥kaldt mersalg – ogsÃ¥ kaldet for et opsalg:
Om vi da ikke ville tilkÞbe en ekstra supergod appetizer med ”N25 kaluga caviar” (til kun +395 kroner per person), om vi da ikke ville tilkÞbe champagne (til + fra 250 kr. per glas per person), om vi da ikke ville tilkÞbe en ekstra ret (til +450 kr. per person), tilkÞbe ”5 oste fra Neals Yard med figenchutney og knÊkbrÞd” (til +395 kr. per person), tilkÞbe kaffe (til +125 kr. per person) og sÃ¥ videre.
Da min kone ikke må drikke vin af medicinske grunde, havde jeg valgt at gÞre hende selskab ved også at nyde den gode to-stjernede mad med dansk postevand. Men selv om det kom direkte fra vandhanen på kroen, blev det prissat til Michelin-niveau (+75 kr. per person).
Min kone og jeg tager hellere end gerne et nyt ophold pÃ¥ Henne Kirkeby kro, for udover den virkelig velsmagende aftensmad, fik vi et meget luksuriÞst og lÊkkert vÊrelse samt hvad der for os mÃ¥ betegnes som Ã¥rets bedste morgenmad – endda serveret ved bordet af en habitklÊdt tjener.
Men nÊste gang vil vi nyde opholdet meget mere, hvis vi slipper for de mange forsÞg pÃ¥ at fÃ¥ os til at kÞbe noget mere end det, vi har bestilt hjemmefra – nemlig ”et ophold der er skabt for jer, der sÞger en kvalitetsoplevelse uden at sprÊnge budgettet”.
Hvis vi ville have sprÊngt budgettet denne onsdag aften i september, så havde vi i stedet kÞbt eftermiddagskaffe med likÞr eller cognac ved ankomst og kroens tastingmeny med syv glas vin til i alt cirka 15.000 kr. for vor overnatning med morgenmad.
Nu slap vi med 4.350 kr., og det var sÃ¥ afgjort hver en Þre vÊrd

2025幎9月10日
自発的なレビュヌ

Om vi da ikke vil kÞbe noget mere..?

Nu slap vi med 4.350 kr., og det var sÃ¥ afgjort hver en Þre vÊrd

2025幎9月10日
自発的なレビュヌ

Forskellen ligger i detaljen.

Super lÊkker frokostmenu og mad generelt.
Tjener virker lidt for urutinerede. HÊldte vand op i glasset, sÃ¥ det flÞd over og gjorde dugen vÃ¥d. ForsÞgte at lÞse det ved at lÊgge en stofserviet over. Ah

Bestilte kaffe efter frokosten og blev opfordret til at tage den i gårdhaven. En gårdhave placeret direkte op til kÞkkenet med mad i vinduet og åbent vindue til kÞkkenet med hÞj musik og snak. Igen hynder på stole, Þdelagt krukke og parasol. Og til en kaffe til kr. 125 pr. Person skulle det overvejes med en småkage eller et stykke chokolade til.
Forskellen ligger i detaljen. Ikke kun i madoplevelsen men i den generelle oplevelse hele vejen rundt.

2025幎8月7日
自発的なレビュヌ

Jeg mÃ¥ desvÊrre melde mig i koret over

Jeg mÃ¥ desvÊrre melde mig i koret over mellemfornÞjede kunder, selv om jeg ikke nÃ¥ede til selv mÃ¥ltidet. Vi havde bestilt bord nÊsten to mÃ¥neder forud til guldbryllup, og aftalt en af deres mellem-menuer til anledningen. I ugen op til modtager jeg en mail om, at de desvÊrre kun tilbyder den store tastingmenu til 2495 pr person...hertil vin menu mv. Det vil betyde en vÊsentlig prisforhÞjelse i forhold til det aftalte, og jeg mÃ¥ erkende, at mindre en end uges varsel er for kort tid. Jeg skrev tilbage at det ikke var den menu vi havde aftalt og vi fandt heldigvis en anden, og efter hvad jeg kan lÊse mig frem til her, bedre lÞsning pÃ¥ en anden restaurant. Jeg modtog en mail fra Henne Kirkeby Kro med teksten 'det er helt iorden...'..... Hmmm 🀔
Virker meget som om de havde fået en bedre booking ind, og at vi så blev vraget på den bekostning.

2025幎6月16日
自発的なレビュヌ

En skuffende oplevelse til al for dyr en pris

Eftermiddagskaffen var en ”tynd kop the”. Kagen til tre af de besÞgende var rigtig god, men til mig, som er laktose- og gluten intolerant, blev der serveret et tÞrt stykke ”rugbrÞd”. Om aftenen, blev der serveret en menu, der pÃ¥ ingen mÃ¥de var spÊndende anrettet ud over desserten. SÞd og opmÊrksom (lidt for meget) betjening. Skuffende - og mystisk - at vinmenu ikke inkluderde vin til de tre fÞrste (store) snacks/forretter. Vi valgte, at fÃ¥ en ekstra forret, hvortil tjeneren oplyste, at sÃ¥ mente han slet ikke, at vinen ville rÊkke, hvorfor vi blev tilbudt, at tilkÞbe et glas bobler, hvilket vi afslog. Der blev pÃ¥ intet tidspunkt, hÊldt lige meget op i alles glas, hvilket en somaliere burde kunne. Gode, men ikke prangende vine, som pÃ¥ ingen mÃ¥de levede op til prisen. Jeg fik to lune glutenfri boller, og jeg spurgte, hvilken opskrift der blev brugt. Hertil blev det oplyst, at det var fra ”den lokale brugs” og blot lÃ¥ i kroens fryser til der kom gÊster som mig. Tjeneren afsluttede aftenen med at spÞrge, om han mÃ¥tte invitere pÃ¥ en kop kaffe i loungeomrÃ¥det. Igen var kaffen en ”tynd kop the” og vi bad om to americano og en caffelatte, der kom sÃ¥ to tynde kopper kaffe og en kaffe i en espressokop. Morgenmaden var rigtig god, og der fik vi at vide, at deres kaffemaskine var i stykker, hvorfor der ville blive serveret stempelkaffe. Ved afregningen, skulle vi betale for den kaffe, der var blevet serveret efter aftensmaden, hvortil vi oplyste, at tjeneren havde inviteret pÃ¥ kaffe, og at den i Þvrigt var udrikkelig. Der blev ikke betalt for kaffen. VÊrelserne og omgivelserne var fantastiske, men hele oplevelsen var hverken til to Michelin stjerner eller endnu et besÞg vÊrd.

2024幎7月19日
自発的なレビュヌ

Virkelig smuk og velholdt gammel kro

Virkelig smuk og velholdt gammel kro, men vi var skuffede !! Havde forventet mere i forhold til prisen ! Maden var spÊndende og fint anrettet, men ingen kulinarisk oplevelse - vinen leverede ikke - aftalte at dele vinmenuen (reduceret som de kaldte det) men der var ikke meget reduktion, da vi skulle betale 🙄🙄vi havde bedt om et stille og lidt tilbagetrukken bord til aften- middagen - vi blev placeret ved siden af et 4-mandsbord med MEGET hÞjlydte gÊster, det spolerede fuldstÊndig VORES AFTEN 🫀🫀, vi blev tilbudt kaffen i et fint tilstÞdende lokale, pÃ¥ opfordring af den meget venlige tjener 🌞
Man kunne foreslået en kompensation, som måske ville have animeret til et nyt besÞg, men det var fÞrste og sidste gang vi besÞgte HenneKirkeby Kro !!
Ikke 2 Michelin-stjerner vÊrd !!

2024幎7月4日

Super go service roligt personale

Super go service roligt personale
Maden var lÊkker vel balanceret
Vi bliv tilbudt halv vin menu pga vi skulle noget andet sener men ville stadig gerne smage deres sammensÊtning af med og vine
Da vi skulle betale var det fuld vinmenu pris og der var intet at gÞre vi måtte bare betale selv om det var deres tilbud med halv vinmenu.. er slet ikke nÊrig med det syntes jeg sku er for dårlig

2024幎6月28日

Vegetar bliv vÊk

Vi spiste frokost på Henne Kirkeby Kro med seks venner, der alle fik den ordinÊre menu. Vi havde i forvejen anmeldt, at vi var to vegetarer. Maden var bestemt dejlig, men tre af de fem retter indeholdt asparges, tre indeholdt parmesan og tre citron. DesvÊrre var det heller ikke vores oplevelse, at der var tÊnkt i en mÊttende oplevelse for vegetarerne. Vinmenuen rettede sig efter den ordinÊre menu, så vi drak en meget kraftig syrah til den delikate perlebygotto, hvor de andre fik lammekarry med butterdej. Betjeningen var superb, men vegetarer bÞr gå et andet sted hen for en madmÊssig gourmetoplevelse.

2023幎5月13日
自発的なレビュヌ

SpÊndende menu med hÞjt niveau hele

SpÊndende menu med hÞjt niveau hele vejen igennem. SÞd og opmÊrksom - men lidt uprofessionel - betjening. Skuffende - og mystisk - at vinmenu ikke inkluderer vin til de tre fÞrste (store) snacks/forretter. Gode, men ikke prangende vine. Lever ikke helt op til prisen. Gå evt efter flasker på vinkort i stedet.

2022幎9月3日

En kulinarisk oplevelse

En fantastisk kulinarisk oplevelse til total forkÊlelse af vores smagslÞg. 9 spÊndende anretninger og super service.
At vi ikke var helt vild med hovedretten, en nÊsten helt råt stykke lam med vadouvan sauce, er måske vores egen skyld
4 stjerner ud af 5

2022幎6月28日

Fredag 18.30 troppede vi fem personer

Fredag 18.30 troppede vi fem personer op til en spÊndende aften.
Blev mÞdt at et utroligt veloplagt og humoristisk personale .
En gin og tonic - SÃ¥ var bunden lagt
Fik valgt en vin meny til maden og så startede festen.
Et par forretter et par hoved retter og et par desserter,hvor vi hver gang fik en udfÞrlig forklaring på hvad vi skulle spise. En stor ros til den perfekte kvindelige tjener ( hun var i Þvrigt fra Esbjerg,men pyt) der virkelig havde lÊst lektien i den store vinbog . Vi sluttede af i de tilstÞdende lokaler med lidt chokolade og Irish coffee.
Vi takker for en virkelig behagelig oplevelsen..

2021幎9月19日
自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse jeg og min datter

Fantastisk oplevelse jeg og min datter havde på kroen.
Min datter er ikke den store fiske spiser og derfor havde jeg skrevet til dem om der kunne komme noget mere kÞd på hendes menu og man må bare sige at de leverer.
Servicen var i verdensklasse Lige fra man kom til man gik.

2021幎7月10日

Hvorfor to Michelin???

Hvorfor dette sted har to Michelin stjerner er mig en gÃ¥de! Personalet var opmÊrksomme og leverede en rigtig god prÊstation, men 5 retter af udemÊrket mad uden nogen som helst overraskelser eller noget der kunne karakteres som madkunst var en stor skuffelse. Vi valgte prestige vinmenu til 2500 pr person og det var tilsvarende en skuffelse. Dog mÃ¥ 1500 for en menu siges at vÊre billigt for to stjerner

2021幎6月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ