SÊby : Vi fik den sÞdeste betjening af et par unge piger, og ikke mindst det skÞnneste mad! FÞrst en dejlig snackbar, derefter en kÊmpe tallerken med en sÃ¥ dejlig mÞr bÞf, let og tilpas stegte gr... ãã£ãšèŠã
ALDRIG IGEN !!! Jeg bestiller Kentucky Chicken som take away 360 g 141kr jaja okay mad er jo heller in gratis men sÃ¥ pakker man sÃ¥dan en gang FâŠ.ng hakkelse opâŠ.. 2 tÞre kylletter fra et eller andet... ãã£ãšèŠã
bestilte en ribeye. bÞffen var af ringe kvalitet, smagen ligesÃ¥ledes. sovsen blev glem og mÃ¥tte bestille den efter maden var kommet, promfritterne var tÞrre og uden salt. garinituren var ikke noget ve... ãã£ãšèŠã
Did not receive item , refunded by paypal while case was under review , paypal sided with unscrupulous seller highway 66 and tried to take payment again . DO NOT DEAL WITH HIGHWAY 66 YOU MIGHT AS WE... ãã£ãšèŠã
God mad men dårlig dessert
Rigtig godt og rigeligt med mad ..... Men da vi kom til isdesserten blev vi slemt skuffet.
Fryseren må have vÊret slukket, for al is var krystalliseret, der var store isklumper midt i isen. Vi gjorde de unge tjenere opmÊrksom på at isen var uspiselig, men det kunne de ikke rigtig gÞre noget ved.... Og pÊnt og herligt, isdesserten stod også på regningen, da vi skulle betale.
Dårlig service og dårlig afslutning på en ellers fantastisk hovedret.!!!!
Highway 66 - skal huske at: hÞre på hvad kunderne siger og i vores tilfÊlde kunne de både se og smage at isen ikke var okay.
så godt
Fik en herlig bÞf på Highway 66 i Blokhus. Virkelig god og til en god pris. Tjeneren fik så meget ros fra alle gÊster for den gode mad. Virkelig godt
Dejlig mad til gode priser
OksemÞrbraden er supergod og man får rigeligt med pomfritter og sovs til. Personalet er meget hÞfligt og smilende og man venter ikke lÊnge på maden selvom det er fyldt med kunder. Et minus er dog at vi fik serveret de to portioner nachos vi havde bestilt på en enkelt tallerken til deling, ligesom vi kunne se andre i restauranten også fik, og rummet er meget larmende så vi nogle gange havde svÊrt ved at snakke sammen.
Kunne have vÊret MEGET bedre
Jeg bestilte en pulled pork burger, og sagde til tjeneren at jeg ikke ville have lÞg, tomat og agurk i hvis så frem at det nu var i retten. Tjeneren siger, at det er der ikke. Og så bestiller jeg den. Da retten så ankommer til mig, ser jeg store og fede lÞg, hvor jeg så siger til tjeneren, at jeg sagde jeg ikke ville have lÞg i da jeg ikke kan tåle det.. tjeneren undskylder og går tilbage til kÞkkenet med maden. Han kommer tilbage meget kort tid efter, hvor jeg så kan se, at det er nÞjagtig den samme som fÞr med lÞg, hvor de så bare havde taget alle lÞgene ud undtaget et lÞg. Jeg vÊlger så at ignorer det og hÊlde masser af ketchup i burgeren og håber jeg ikke bliver syg. Synes det er en dårlig service og tror ikke jeg vender tilbage til restauranten..
Kulinarisk oplevelse
Vi blev fÞrst og fremmest modtaget af et kompetent og skÞnt personale. Vi bestilte derefter en fantastisk steak med udsÞgt sauce og dejligt stegte pomfritter. I mens bespisningen fandt sted, gjorde der en hyggelig stemning sig gÊldende. Alt i alt en helt igennem fantastisk oplevelse :)!
God service - lÊkre damer
BesÞget på highway var super godt. Jeg kÞbte en stor Þl og snaps, hvilket smagte himmelsk. Der var super tilbud på snaps og mad, hvor vi herudover lånte en lader til mobilen. Super service og godt sted at drikke sig fuld :-)
Knus drengene fra HA studiet - 2 semester :-)
UdsÞgt oplevelse!
I forbindelse med mit arbejde som ofte tvinger mig rundt i landet, har jeg og mine kollegaer besÞgt mange restauranter.
I sidste uge da vi var Aalborg, fandt vi Highway 66 og besluttede os for at få aftensmaden derinde.
Fra det Þjeblik hvor jeg, sammen med 5 andre kollegaer trådte ind i restauranten blev vi mÞdt af smilende og hÞflige tjenere som bestemt gjorde deres for at vi kunne fÞle os godt tilpas og velkomne.
Yderst professionel service.
Vi bestilte alle diverse steaks (OksemÞrbraden kan stÊrkt anbefales) og selvom at restauranten var klart i deres rush hour, ventede vores selskab ikke mere end 20 minutter. Personligt var min oksemÞrbraden mellemstegt til perfektionen og mine kollegaer tilfridstillelse var heller ikke at skjule.
Vi blev alle glade for den samlet oplevelse vi fik os på Highway66, ikke mindst takket vÊret de sÞde medarbejder og har allarede anbefalet stedet til andre kollegaer. Det er ikke sidste gang jeg besÞger stedet.
lÊkker og lÊkker mad til fornuftige priser
perfekt aften super lÊkker mad rigtig go betjening , aldrig har vi fået så gode bÞffer, rigtig mÞre. stegt som de skulle vi vender tilbage vi fik jeres american steak 250 gr til kun 89 super lÊkkert tak for en dejlig aften for os 14 personer
ubehÞvlet kok og dårlig service
Min kÊreste og jeg var tager en smut ind på highway 66 på c.w. obel plads i aalborg, for at få lidt lÊkkert mad, min kÊreste elsker kÞd så stedet virkede perfekt. Vi kommer ind og bestiller vores mad helt de samme retter min bÞf medium og hans rÞd. Da vi får maden er det tydeligt at se bÞfferne er stegt ens. Min kÊreste kalder på tjeneren, hvor han pÊnt spÞrger kan du se om der er forskel på hvordan de her to er stegt? Tjeneren svare at de er stegt ens, de er begge medium, hvor min kÊreste svare den ene skulle VÊre rÞd den anden medium, hun vil gerne tage hans bÞf med ud så han får en ny, hvilket hun gÞr. Efter ca 10 min kommer kokken så ind med hans tallerken med de nye bÞffer og en underkop med resterne af det kÞd tjeneren tog med tilbage. Han overfalder verbalt min kÊreste med at den var stegt rÞd og intet er galt med hans kÞd hvor til vi svare Hvordan vi spurgte tjenere, kokken fortsÊtter i en meget ubehagelig tine foran andre gÊster og viser os det kÞd min kÊreste fik sendt retur. Han påstår så det var min som var forkert og det skulle vi blot have sendt retur så han kunne give det lÊngere på grillen. Han var så ubehÞvlet at vi betalte de 252 kr regningen blev og smuttede fra maden. At kokken kom ud og verbalt overfusede og latterliggjorde os foran kunder og forbipasserende på torvet og så oplyser han ville tage kÞd tilbage for at give det lÊngere på grillen og så sende samme stykke kÞd retur til mig hvilket jeg da 100 % mener er brud på samtlige hygiejne regler. Hvor vi betaler for noget vi ikke har fået andet end en super dårlig og ydmygende oplevelse på et ellers lovende sted.