SÊby : Vi fik den sÞdeste betjening af et par unge piger, og ikke mindst det skÞnneste mad! FÞrst en dejlig snackbar, derefter en kÊmpe tallerken med en sÃ¥ dejlig mÞr bÞf, let og tilpas stegte gr... ãã£ãšèŠã
bestilte en ribeye. bÞffen var af ringe kvalitet, smagen ligesÃ¥ledes. sovsen blev glem og mÃ¥tte bestille den efter maden var kommet, promfritterne var tÞrre og uden salt. garinituren var ikke noget ve... ãã£ãšèŠã
Did not receive item , refunded by paypal while case was under review , paypal sided with unscrupulous seller highway 66 and tried to take payment again . DO NOT DEAL WITH HIGHWAY 66 YOU MIGHT AS WE... ãã£ãšèŠã
Virkelig dårligt sted
Virkelig dårligt sted
Fik bbq ben som var vildt tÞrre og klasket ind i en form for tomatsovs/ketchup
Tjener forstod ikke dansk
Anbefaler man holder sig langt vÊk og ikke spilder sine penge her,
Tidenes dårligste spareribs
Tidenes dårligste spareribs. TÞrt og seigt. Dårlig service. Anbefales ikke.
Blokhus.
Utrolig dårlig service, med en tjener som ikke kunne dansk eller engelsk, og som havde mere travlt med at snakke i mobil foran gÊsterne, istedet for at tage imod deres bestillinger.
Flere gÊster sad i lÊngere tid og ventede på en tjener, med det resultat at de smuttede et andet sted hen,for at spise.
Betalte 600 kr for mad som kom direkte fra fryseren.
Anbefaler på ingen måde dette sted!
Virkelig dårlig ledelse
Blokhus
Virkelig dårlig ledelse. Hår i maden og han bliver sur på mig. Sku synd for de stakkels tjenere der arbejder der, de skal godt nok vÊre stÊrke, da de ikke er oplÊrt rigtig.
God mad.
DÃ¥rlig uspiselig mad
Dårlig uspiselig mad, virkelig dårlig service og alt for lang ventetid. Har aldrig oplevet noget lignende.
Hold jer langt vÊk ! Spild af penge og en virkelig dårlig oplevelse. Vi kommer aldrig igen.
Blokhus,
Find et andet sted!
DÃ¥rlig service og meget ringe kvalitet mad.
Nemt at finde bedre
Stor forskel på Highway i hjÞrring og Blokhus
Var på Highway 66 i HjÞrring for kort tid siden. Maden var rigtig god til prisen. Eneste negative var at det var koldt/trak.
Fik takeaway fra Blokhus Highway i dag. Meget ringe. Kom 20 minutter inden maden skulle vÊre klar, med håb om at kunne lave en lille Êndring til ordren. Men da stod vores mad allerede pakket.
Kolde Burgere med boller der var brÊndte og tÞrre som knÊkbrÞd, og en tÞr bÞf.
HOlLD JER LANGT VÃK
HOlLD JER LANGT VÃK i BLOKHUS. Ringede og bestille bord. Han skulle hverken have navn eller noget. Allerede der skulle jeg have reageret. Vi kom og satte os. Tjener kunne ikke dansk og kun lidt engelsk. Vi mÃ¥tte pege pÃ¥ kortet, sÃ¥ han kunne forstÃ¥ det. Drikkevarer kom hurtigt. Lidt senere kom maden. Vi havde bestilt 2x 400gr ribeye medium og well done. Det var 250 gr. Og ikke 400 gr. den ene welldone den anden skamstegt. KÞdet var sejt og koldt og lugtede ikke helt frisk. HvidlÞgsSmÞrret smeltede ikke pÃ¥ bÞffen. SmÞrret var grÞnt. De 3 amerikanske burger var iceberg med 1 skive tomat og agurk. Aldrig fÃ¥et en mere dÃ¥rlig burger. Virkelig dÃ¥rlig mad. Tjener forsvandt og der var ingen i restauranten til at servicerer. Der var skÃ¥r i alle tallerkner og der var glasskÃ¥r i maden. Vi mÃ¥tte gÃ¥ ud i kÞkkenet og bede dem komme og tage i mod dessert bestilling. Og igen troppe op i kÞkkenet for at betale. En tjener kom ind og tog vores bestilling. Han tog ikke det tomme service med ud. SÃ¥ kom desserten, som ikke kunne stÃ¥ pÃ¥ det fyldte bord. Han bad mig tage imod og fordele pÃ¥ bordet. Han tog 2 tallerkner ud, men lod resten vÊre ( 3 STK. ). Vi mÃ¥tte derfor selv flytte det over pÃ¥ et andet bord. Vanilje is havde krystaller og smagte ikke af vanilje. FlÞdeskum var fra dÃ¥se og pandekage var kold og tydeligt ikke hjemmelavet. Vi gik op for at betale og returnerede glasskÃ¥ret. Tjener tog imod det med ligegyldighed. Det viste sig de ikke tog mod visa. Det vidste vi ikke. Ingen havde nÊvnt noget ved bestilling. De tog dog mod Mobilepay, men min tlf var gÃ¥et ud. Jeg mÃ¥tte derfor ringe til min mand og bede ham overfÞre. Det virkede som om personalet var uprofessionelle og ligeglad. Vile blot Þnske jeg havde lÊst anmeldelserne fÞrst. FÞj for en oplevelse. Der sÊtter vi ikke vores ben igen
Der ville jeg ALDRIG komme igen
Der ville jeg ALDRIG komme igen
Mad kan DE ikke lave !!!!!!ð€®
FâŠâŠng kylletter
ALDRIG IGEN !!! Jeg bestiller Kentucky Chicken som take away 360 g 141kr jaja okay mad er jo heller in gratis men sÃ¥ pakker man sÃ¥dan en gang FâŠ.ng hakkelse opâŠ.. 2 tÞre kylletter fra et eller andet assorteret supermarkede og vÊltet salat og blÞde pomfritter der ik havde fÃ¥et nok og sÃ¥ serveret i en pizzabakke til en ufo pizza
Jeg tjekkede sÃ¥gar jeres hjemmeside fÞrst mht kyllingen og ganske vist stÃ¥r der paneret kyllingefiletâŠ. Ja det er godt FK jer
Har vÊret på highway 66 i Blokhus idag
Har vÊret på highway 66 i Blokhus idag. Bestilte en steak med bakt kartoffel. Det var ikke egnet til menneskefÞde. Den bagte kartoffel var så melet og gammel så den ikke kunne spises, bÞffen skulle vÊre gennemstegt men den var blodrÞd så den kunne ikke engang skÊres over. Tjeneren kunne ikke dansk , så vi kunne ikke snakke med ham. Så, brug ikke jeres penge på det sted.
SPIS DER IKKE!
GÞr dig selv den tjeneste og find et andet sted at spise!!!
Kold mad. Brandt mad. Fryse grÞntsager fra frost, der var slatten og med brune pletter. "Frisk" tomat som er slatten og blÞd. En tjener der ikke taler ordentlig dansk, som ikke helt forstår hvad man siger og går med hÞretelefoner og hÞrer musik.
Vi kunne hÞre at nabo bordet havde samme udfordringer....
ForfÊrdeligt sted og spild af penge!!!
Kommer aldrig igen
Kommer aldrig igen. en ting er at forrets udvalget er så ringe at man end ikke overvejer. Vi bestilte så to gange oksemÞrbrad. Tjeneren spÞrger til stegningen og der bliver svaret: hÞjest medium, ind kommer to stykker kÞd, ikke oksemÞrbrad der er helt grå indvendigt. Tjeneren tager så maden ud igen nÊrmest ligegyldigt, kommer så tilbage igen med to nye bÞffer ligeså gennem stegte og nok nÊrmere filet end mÞrbrad da opgav vi. De var egentligt velsmagende men absolut ikke i nÊrheden af det vi havde bestilt og betalte for. Som regel spiser vi op men denne aften var det hunden der fik det sidste oksekÞd som vi tog med hjem. Da betjeningen blev konfronteret med vores oplevelse var hans svar at han jo kunne vÊre kommet med vores mad 1000 gange uden vi var blevet tilfredse. Det er jo rigtigt men at stege en bÞf er ikke raket videnskab. Pommes frites, bagt kartoffel, garniture var helt i top nÊrmest perfekt ( derfor en stjerne ) det er bare ikke det man betaler for. Det er kÞdet. Men når man kan lave så godt tilbehÞr hvorfor kan så ikke lave en bÞf? Når man er et bÞf sted og ovenikÞbet slår sig op på fine ord som visioner og fÞlelser for maden.
Kold og smaglÞs mad Þdelagde min sÞns fÞdselsdag
Maden var kold og smaglÞs. Spareribsene smagte som om de var lÞbet tÞr for barbecue og havde brugt ketchup istedet. Der var vand i håndspritten.
Vi gik uden at spise fÊrdig.
Kommer der aldrig igen
Maden var kold og smagte overhoved ikkeâŠ
Maden var kold og smagte overhoved ikke af noget
Highway 66, Aalborg - aldrig mere
Highway 66, 9000 Aalborg.
Virkelig en dårlig oplevelser i Aalborg. Vi kommer jÊvnligt i vores dejlige Highway 69, SÊby, og havde glÊdes os til at nyde en deal, kÞbt til Aalborg.
Blev modtaget af en venlig engelsktalende pige, og fik anvist et bord. Dealbeviset udleveret og vinen serveret. Efter ca. 30 min, hvor mange med ankomst senere og ligeledes med Dealbevis, havde fået deres mad. Bag disken drÞftes "et eller andet om os" hvorfor vi tager kontakt og spÞrger til maden. Får af sÞd dansk pige oplyst, at de ikke havde fået vores deal, og derfor var maden ikke bestilt. Heldigvis havde vi kopi på tlf. som så scannes, og bestilling sÊttes i ordre. Det viser sig at vores oprindelig deal blot var smidt i papirkurven uden bestilling af maden.
Nå - lidt forsinket får vi maden leveret. BÞffen OK. Pomfrits gode. GrÞntsagerne totalt smagslÞse.
Lokalerne kolde. Ingen lys på bordet, selv om vi spurgte om nyt lys. Skarpe loftslamper, og massiv kuldetrÊk fra vinduerne.
Flere gÊster fik leveret forkert bestilling til bordet, og efter lidt korrespondance med kÞkkenet bliver de omplaceret til andet bord. Nogle får forkerte bestillinger af tilbehÞr.
Bordene tÞrres ikke af efter besÞg, og fÞr nyt hold tildeles bordet.
Generelt har vi det rigtig skidt, når vi ser hvor meget og hvor travlt de få tjenere har det i restauranten. De lÞber hurtigere end til et 100 meter lÞb, og lÞber for villet omkring i lokalet. Nogle gÊster glemmes helt i lang tid. Der må vÊre en ejer som absolut bÞr tÊnke sig om, og prioritere sig personale, så de kan få ordentlige arbejdsforhold, og gÊsterne kan få en langt bedre oplevelser.
En ganske dårlig oplevelser, og vi kommer aldrig igen.
Virkelig Þv oplevelse for os derâŠ
Virkelig Þv oplevelse for os der kommer, for at koble fra den travle hverdag i sommerhusområderne!
Spareribs er hårde og tÞrre - intet marinade og smager som forarbejdet mad der har lagt i flere dage...
Coleslaw smagte af sur mÊlk og overdrevet med lÞg!
Cheeseburger uden ost, mega tÞr, smagte af ingenting og var gummi agtig i konsistensen.
Tjeneren kunne ikke engang snakke ordentlig dansk og forstod ikke halvdelen af bestillingen.
Der var ingen penge at hente tilbage og tjeneren snakkede bare en efter munden. Total ÃV oplevelse...
Virkelig trÊttende! Det eneste der smagte af noget, var den Gimbergen Ãl vi bestilte med...
Restauranten i Blokhus
Brug ALDRIG take-away!!!!!
Vi var 5 personer der bestilte take away fra restauranten i Blokhus. Om vi var skuffede? Det vist ikke engang ordet.
FÞrst da vi ringede for at bestille, der personen der tog telefonen, kunne ikke forstå hvad jeg sagde, og jeg kunne Êrligt ikke forstå hvad personen sagde!
Da maden blev hentet, så var vi noget overrasket (negativt) over mÊngden!
En bitte tÞr bÞf, med 5 bÞnner og lidt sovs.
Jeg blandt andet bestilte en rib-eye til 269kr!!!! BÞffen var det tÞrreste stykke kÞd og sejt! Og 5 små bÞnner og en smugle sovs til. Det er sku ikke 269kr vÊrd! Og det hele var bare smÊkket oveni hinanden i en folie bakke.
De havde så heller ikke skrevet på de her folie bakker hvad der var hvad. Nogen havde bestilt medium, aldre rÞd, nogen med whiskey sovs osv. Men vi skulle lige bruge de fÞrste par minutter til at finde ud af hvilken bÞf der var hvems. Og ja to af dem havde forkert sovs til.
Vi 3 af os bestilte pomfritter og en bagt kartoffel. Alle pomfritterne kom samlet i en pizza bakke (der var måske en lille Håndfuld til hver)
Og ja, intet hvidlÞg smÞr som også var bestilt.
Gad vide hvordan mÊngde og smag er hvis man spiser der? Take away kan ihvertfald IKKE anbefales!!!
Fantastisk betjening med hÞflighed altâŠ
Fantastisk betjening med hÞflighed alt igennem en dejlig oplevelse med god mad
God service, dejlig mad, man kan ikke klage over dette dejlige sted.