Frokost menu med 2 x fisk - 2 x kÞd og lÊkker ost. Alt var virkelig lÊkkert og hjemmelavet med kÊrlighed. Virkelig velsmagende og dejlig opmÊrksomt personale. Kan kun anbefales på det varmeste.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg fejrede min fÞdselsdag pÃ¥ Ho Kro med 18 familiemedlemmer. Vi havde en fantastik dag med en skÞn vestjysk gourmet oplevelse med forkÊlelse af bÃ¥de smag-og syns sanserne. En rigtig sÞd betjening og... ãã£ãšèŠã
Vi fik muligheden for at fÃ¥ Ã¥rets nytÃ¥rsmenu incl vinmenuen, og vi mÃ¥ sige, vi blev noget begejstrede. Da vi sÃ¥ de lange meget udfÞrlige beskrivelser, der var med til hver ret, blev vi lidt bekymr... ãã£ãšèŠã
Et rigtig fint sted som har respekt for "kro-stemningen", men hvor man stadig fÃ¥r helt fantastisk mad. Vi blev betjent af Christina som sÊdvanligt altid gÞr hele oplevelsen meget bedre. Vi kan varmt a... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk frokost
Kan kun anbefales på det varmeste.
Nytårsmenuen er fantastisk
Vi fik muligheden for at få årets nytårsmenu incl vinmenuen, og vi må sige, vi blev noget begejstrede.
Da vi så de lange meget udfÞrlige beskrivelser, der var med til hver ret, blev vi lidt bekymrede om vi kunne få en succes ud af det, men når man fik det lÊst et par gange var det overskueligt. Og sikken fest det blev. Ikke kun at se og spise maden, men også at tilberede og anrette.
Alle retter samt vine var en udsÞgt fornÞjelse og helt sikkert noget vi gÞr igen.
KÊmpe ros til Ho Kro ðð
Fantastisk nytårs mad
Vi afhentede 6 kuverter til fest mad nytårsaften aften .
Der medfulgte en flot anvisning hvad vi skulle gÞre med alle retterne .Nemt at gå til .
Maden var perfekt .
I burde kunne få 10 stjerner .
Det er ikke sidste gang vi bestiller mad hos jer .
Super lÊkker mad og betjening i topâŠ
Super lÊkker mad og betjening i top klasse .Et madsted i sÊrklasse
Fantastisk oplevelse med god mad!
Et rigtig fint sted som har respekt for "kro-stemningen", men hvor man stadig får helt fantastisk mad. Vi blev betjent af Christina som sÊdvanligt altid gÞr hele oplevelsen meget bedre. Vi kan varmt anbefale Ho Kro.
Bryllupsfest på Ho Kro
Vi har fejret vores datters bryllup pÃ¥ Ho Kro med gÊster fra nÊr og fjern â og det kunne ganske enkelt ikke have vÊret bedre. Christina og Mads skabte de perfekte rammer til et brag af en fest.
Maden var intet mindre end superb â ikke kun smagen i sig selv, men ogsÃ¥ de gennemtÊnkte kombinationer, der virkelig kildrede smagslÞgene. Hertil kom en smuk og farverig prÊsentation pÃ¥ tallerkenen, som lÞftede helhedsoplevelsen endnu mere.
Servicen var i sÊrklasse: altid nÊrvÊrende, smilende, imÞdekommende og med en skÞn evne til at grine sammen med os og samtidig have styr på hver eneste detalje.
KÊrligheden til stedet og arbejdet skinner tydeligt igennem hos bÃ¥de Mads og Christina â og netop det gjorde det helt perfekt at fejre kÊrligheden og vores datters bryllup pÃ¥ Ho Kro.
En kÊmpe varm anbefaling og 10 stjerner herfra!
En stor oplevelse - bÃ¥de gourmet og serviceð
Vi fejrede vores sÞlvbryllup i disse fantastiske omgivelser.
Service, mad og hygge - #Totaliordenð
Super lÊkker mad og meget venligâŠ
Super lÊkker mad og meget venlig betjening. Vi kommer helt sikkert igen.
Det bedste spisested inden for 50 km.
Vi kommer der ca. 5 gange om året når vi holder ferie i Blåvand Maden er gourmet på vestjysk og det er noget af det bedste vi har prÞvet efter vi har spist mange steder i danmark så prÞv det det er et bsÞg vÊr
ps. husk af bestille bord
NÃ¥r alt gÃ¥r op i en hÞjere enhed som iâŠ
NÃ¥r alt gÃ¥r op i en hÞjere enhed som i dag, sÃ¥ er det en af de stÞrste oplevelser jeg nogensinde har haft ð. En service, hvor man fÞler sig hjemme fra fÞrste sekund. MÃ¥ komme i betragtning som den restaurant med den bedste service i Danmark. Maden er fantastisk og kan med rette betegnes som gourmet pÃ¥ vestjysk ð. SÃ¥ velsmagende og flot prÊsenteret. Jeg kÞrer gerne en omvej for at spise pÃ¥ Ho kro og kommer helt sikkert igen ðð.
Fabelagtig festâŠð¹ð«¶ð¥
Fabelagtig dejlig familie og fÞdselsdagsfest med knap 70 mennesker
Jeg og min hustru valgte at holde min runde fÞdselsdag og fest på vores rubinbryllupsdag netop på Ho kro fordi vi elsker stedet, vÊrtsparret, deres service, betjening og deres imÞdekommenhed.
Festen blev godt forberedt sammen med os og vores input, og vi fÞlte os trygge.
Og de levede 100% op til vores forventninger ð¹ð
Vi og alle gÊster fra stort set hele kongeriget Danmark og enkelte fra Norge var overud Lykkelige for at opleve stedet og elskede bÃ¥de mad, vin og arrangementet - altsammen pga at vÊrtsparret Christina og Mads havde forberedt super veltilrettelagt fest med mad, vin og tid til hygge. STOR TAK til vÊrtsparretð¥ð - og vi giver hermed vores begejstrede og bedste anbefaling ð¹ð«¶ð¹
Bedste hilsner Margrethe og Anders C BjÞrnshave-Hansen, Hjerting
Already for more then 10 years we visitâŠ
Already for more then 10 years we visit HoKro when we are in Denmark for holidays. Allways enjoying very much Christina's hospitality and Mads excellent cooking. Very exited to renew this experience this summer! Till soon! Marian and Roy
Tid til forkÊlelse.....
Jeg fejrede min fÞdselsdag på Ho Kro med 18 familiemedlemmer. Vi havde en fantastik dag med en skÞn vestjysk gourmet oplevelse med forkÊlelse af både smag-og syns sanserne. En rigtig sÞd betjening og en dejlig atmosfÊre. Hvis man Þnsker forkÊlelse og man er i området så er et besÞg (frokost/aften) alle pengene vÊrd. På gensyn.
Altid et besÞg vÊrd.
Altid et besÞg vÊrd.
Endnu et besÞg på Ho Kro, endnu en god oplevelse.
God mad og godt vÊrtskab
Tak for en helt igennem fantastiskâŠ
Tak for en helt igennem fantastisk fiskeaften. Maden var SÃ
lÊkker og smuk anrettet, vinen var fantastisk og betjeningen helt i top - vi glÊder os allerede til nÊste gang.
Mange hilsener fra 4 glade gÊster
Anna
DÃ¥rlig mad
Virkelig dårlig mad. MÊrkelig sammensÊtning. Dårlig smag. Fin betjening. Men ikke noget der ligner gourmet, hverken på vestjysk eller på nogen anden måde.
En fryd for Þjet og smagssanserne Valentinsdag
Tusind tak for den altid flotte veltilberedte mad. En sand oplevelse for smagssanserne. Utrolig sÞde og nÊrvÊrende tjenere. Man fÞler sig altid velkommen.Nu er det anden gang at jeg er sÃ¥ heldig at indtage min valentins middag hos jer og I overrasker igen. I springer skalaen. GlÊder mig til 2 pinsedag som vi ogsÃ¥ sÊtter stor pris pÃ¥, sÃ¥ kommer vi igen igenâŠ.â€ïž
Ho Kro - lÊkker mad og super betjening.
Fik igen den skÞnneste frokost, som helt lever op til ryet som gourmet restaurant. En nydelse for ganen og Þjet, med meget serviceminded betjening, der både kunne fortÊlle om maden, og hvad der skete i området.
Klart et sted vi kommer igen.
Rigtig god mad og godt Þl samt superâŠ
Rigtig god mad og godt Þl samt super betjening.
Fin mad til prisen ("Gourmet pÃ¥ pÃ¥âŠ
Fin mad til prisen ("Gourmet på på vestjysk" kalder de det selv, og det udtryk er egentlig meget sigende, synes jeg) og en god vin menu til. Super betjening, der var snakkesalig og villig til at dele ud af sit lokalkendskab.
Jeg vil klart anbefale Ho Kro, hvis man er på de kanter.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ